Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
24
35%
4) St.Pauli
16
23%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 69

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Omerbavarac » 23 mar 2014, 16:33

adnan24 je napisao/la:Eurosport u utorak radi tekmu Hertha-Bayern :lol: Je l' moguce da su tol'ko poremeceni :?
:lol: :lol:
Nek sad malo vas handre. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 mar 2014, 17:16

adnan24 je napisao/la:Eurosport u utorak radi tekmu Hertha-Bayern :lol: Je l' moguce da su tol'ko poremeceni :?
Jedini razlog je moguće osvajanje (proslava) titule. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 23 mar 2014, 17:34

Ma kontam al' ne mozes ne raditi najveci njemacki derbi...svejedno je ta titula samo stvar teorije a uz to jos gostuju tako da i nije neki spektakl.

P.S.Vamos Hoffenheim :D

gringobih
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la gringobih » 23 mar 2014, 18:21

1-2 Majstorija

2-2
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 23 mar 2014, 19:06

gringobih je napisao/la:1-2 Majstorija

2-2
Sto je Salihovic izasao?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 mar 2014, 19:17

2:3 :lol:

Nema ludje ekipe.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 mar 2014, 19:40

Dovoljno je ovdje vec prokomentarisano puta o eurosportu i njihovom izboru utakmica za prijenos.
Molim za onaj dan kad ce neko drugi da otkupi prava prenosa bundeslige na ovim prostorima!!!

Danas sam možda i po prvi put u životu navijao za hoffu :mrgreen:

Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 mar 2014, 19:44

Da ne zaboravim, moramo pohvaliti i suđenje malo, nije da samo kudimo...

U posljednje vrijeme se suđenje koliko - toliko popravilo i u zadnje vrijeme nije zabilježena neka teža sudijska pogreška koja bi drastično oštetila neki tim. Vidjet cemo do kada ce potrajati..

Agieren statt reagieren

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 mar 2014, 19:53

Ovakav pad jedne ekipe (pravi sunovrat) iz vrha tabele se još ne pamti. Naravno riječ je o Leverkusenu, oni su ušli u takvu crnu seriju da je to za nepovjerovat. A toliko su bili sigurni u prvom dijelu sezone i s dosta rutine dobijali utakmice.

Hoffenheim defitnitivno mislim da ima najgoru odbranu lige, to je od prilike nivo 3.lige. Gora im je odbrana čak možda i od Braunschweiga. Zato im je navalni red dosta dobar, odličan i to ih vadi i čini njihove utakmice spektakularnim i fantastičnim.
Sejo pokazuje svoju klasu, umijeće i stvarno je on nevjerovatan igrač. Na onakav način izvesti penal, polulobom učiniti golmana smiješnim je impresivno. Čovjek uvijek i kada izvodi prekide vlada smušenost u šesnaestercu protivnika. Definitivno da je Salihović još malo imao više discipline u karijeri, da mu glava nije toliko vruća, danas bi vjerovatno govorili o igraču svjetske klase.

Abstiegskampf je opšte ludilo i super atraktivan. Koliko mi god bilo žao zbog Gere, mislim da bi Clubereri mogli lako ispasti. Kod HSV-a i Stuttgarta je jednostavno više kvalitete u timu. Iako ovi drugi imaju i dosta flopina, dugo su vremena nekako bezživotni, ali sada ih Huuba vadi, pa ćemo vidjeti hoće li ih do kraja izvaditi.
Nevjerovatne se stvari dešavaju tu u borbi za opstanak, taman kada pomisliš jedni se iščupali i na pravom su putu, situacija se obrne. Moram priznati da me najviše iznenadio Freiburg s ovom pozitivnom serijom, ali to je još jednom umijeće neponovljivog i fanatičnog Christiana Streicha.

A jedan Tuchel bi trebao ubzro preuzeti neku jaču ekipu, po mogućnosti Schalke, kako bi se tek krvio Schalke u Evropi s najjačima kada bi na svojoj klupi imao takvog taktičkog majstora kakav je Tuchel.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 23 mar 2014, 19:59

Bas imas osjecaj da mogu svakog pobjedit i u gostima, ali i izgubit i primit 6 komada :P

Sejo panenka lagano, ovaj Firmino svake sezone sve bolji i bolji 8-)
FC Bayern !!!!!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 23 mar 2014, 20:26

Semir bvb je napisao/la:
Jedini razlog je moguće osvajanje (proslava) titule. ;)
Da osvajaju (proslavljaju) titulu prvaka svemira i okolice, gdje bola nece prenositi Rurski derbi :roll:
Pale_Companion je napisao/la:Da ne zaboravim, moramo pohvaliti i suđenje malo, nije da samo kudimo...

U posljednje vrijeme se suđenje koliko - toliko popravilo i u zadnje vrijeme nije zabilježena neka teža sudijska pogreška koja bi drastično oštetila neki tim. Vidjet cemo do kada ce potrajati..
Jest dobro sudjenje kad protiv tvog tima ne sviraju cist penal :mrgreen:
I sudije su ljudi, vjerujem da ne grijese namjerno ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 23 mar 2014, 23:39

kraljttbvb je napisao/la:
Jest dobro sudjenje kad protiv tvog tima ne sviraju cist penal :mrgreen:
I sudije su ljudi, vjerujem da ne grijese namjerno ;)
,

Ma napucana lopta ba :mrgreen:

Agieren statt reagieren

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 mar 2014, 23:47

Tuhko jucer odlicno postavio ekipu, zera je falila da skalpiraju Bavarce.

Ovaj Drmic iz Cluba obecava.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 mar 2014, 23:48

nedim93 je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Ima li još ko spreman odgovor za ovog trola/trolove?

Greivisu zadnja opomena kao i kolegi mu po dresu i opredjeljenju.
Izvini molim te što trolam :lol: . Ironijo mila :oops:
Tako mi tog cilindra i nj. dva prsta, treci put ces odmoriti.
Vom Jäger zum Gejagten

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 mar 2014, 05:39

Da dodam na ovo sto je effe napisao... Neverkusen jednostavno nema sirinu na klupi da bi bili ozbiljan protivnik dortmundu I bajernu a u zadnje vrijeme I nama... Pa mi I doofmund imamo 10 povrijedzenih igraca pa opet uspijemo sastavit ekipu koja je vjerovatno jaca od neverkusenovog prvog sastava...zamislite kad bi oni imali 6-7 prvotimaca povrijedzenih po nekoliko mjeseci ,sredina tabele bi I'm bilo max dostignuce... Nemoze se biti ozbiljan klub I pucati visoko u bundesligi a prva zamjena za krilo ti je dijete koje ni srednju skolu nije zavrsilo...rolfes je isto kritican , odbrana da ne govorim spaha sve vise gubi korak za protivnickim napadacima, wolschied I toprak se utopili u sivilo, hilbert I boenisch prosjek zesci ,guardadova adaptacija jos traje.. oni bi trebali biti sretni ako se uspiju evropa lige docepat mada I sam I tu skeptik... I da,za salihovica... Da ga onaj enver maric neukopa na pocetku karijere I da mu povrede nisu tako ucestale davno bi ga gledali u jednom od klubova a kategorije... Koja je ono masina ... Imam neki predosjecaj da ce explodirat na svjetskom samo ako ga ubleha zvana susic bude znao iskoristit

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 mar 2014, 14:14

Zanimljiva odluka Bundesligaskih klubova...

slika

Inace glavna tema u danasnjim medijima je Jessica Kastrop koju je lopta ponovo pogodila u glavu...
Mislim da bi za SKY bilo najbolje da je vise ne salju na utakmice :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 mar 2014, 16:28

Nikad nisam mislio da cu ovo u zivotu napisati ali drago mi je sto je Hoffenheim pobjedio.Nadam se i zelim da se sto prije svrgne sramotu Bundeslige sa 4.mjesta.Volio bih da to bude Gladbach a ako oni ne mogu onda Wolfsburg.

Sutra ocekujem rutinsku pobjedu i proslavu naslova,pobjedu Dortmunda,neporazenost Vukova i miroljubivi remi u Braunschweigu.

U srijedu direktna borba za ostanak u duelima Hsv-Freiburg i Nurnberg-Stuttgart.Teske utakmice za prognozu no ostajem pri misljenju da ce Nurnberg ostati u ligi.I naravno,navijat ce se za Gladbach i Augsburg :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 24 mar 2014, 16:46

Hoffenheim ce iduce sezone biti jedan od najjacih timova lige.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 mar 2014, 17:31

Realno Braunsvajg ispada ,zao mi je radi HSV-a ali mislim da ove sezone se ipak nece izvuci, bilo je previse vremena , ali oni pobjede daju neku nadu navijacima a onda po starom.

Svabe ce se izvuci , Freiburg ce u kvalifikacije dodatne i to ti je :?
FC Bayern !!!!!

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 24 mar 2014, 17:40

slika
Agieren statt reagieren

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []