Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

geoxx
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la geoxx » 24 mar 2014, 15:05

Spanish referee technical committee is set to impose a 5 match ban on Ramos and Ronaldo on the request of the league officials due to their after match .
A daaaj :lol: :shock:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 mar 2014, 15:06

geoxx je napisao/la:
Spanish referee technical committee is set to impose a 5 match ban on Ramos and Ronaldo on the request of the league officials due to their after match .
Za ono plakanje to je minimalna nagrada koju im mogu izruciti !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 24 mar 2014, 15:10

A citam na AS-u, koliko sam mogao na google translate prevesti, da su ranije Guardiola, Pique , Di Maria zbog iste stvari placali novcane kazne, koliko sam mogao skontati ovaj prijevod syebani.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 mar 2014, 15:12

geoxx je napisao/la:
ko im je kriv sto su glupi pa onake izjave daju
normalno da onakve izjave nece proc nekaznjeno ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 24 mar 2014, 15:24

Moze li kako ramosu 10 :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 mar 2014, 15:29

Ne treba titula,ne trebaju kaznjavati Ronalda i Ramosa i ostale zbog plakanja, dovoljna kazna su ti razocarani izrazi lica navijaca i igraca,posebno Penalda,na svom terenu na BernaLeo stadionu. To mi je najvece zadovoljstvo ove sezone vidjeti onakvo lice Penalda kad je najbolji svih vremena zabio svoj treci pogodak. A Ronaldo place, a poguran je kao nikad do sad.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 mar 2014, 15:32

Mallenco je sinoc napravio barem 10 loših odluka, na obje strane :!: Želi biti neki autoritet, izdici se iznad atmosfere i znacaja El Clasica, glumiti Kolinu na terenu - a zapravo ne zna koliko je šupalj kao sudija.
Ispade da je onaj Gomez bolji sudac :? ...a covjek toliko osporavan.

I ova prica koja se poteže da je sinoc navlacio za Barcu jer smijurija.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 mar 2014, 15:35

Johny je napisao/la:
geoxx je napisao/la:
Za ono plakanje to je minimalna nagrada koju im mogu izruciti !
bravo,svakome po zaslugama,Ramosu i Ronaldu dodjeliti kazne,sucima poklone za fantasticno odradjen posao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 mar 2014, 15:36

let3 je napisao/la:Mallenco je sinoc napravio barem 10 loših odluka, na obje strane :!: Želi biti neki autoritet, izdici se iznad atmosfere i znacaja El Clasica, glumiti Kolinu na terenu - a zapravo ne zna koliko je šupalj kao sudija.

Mallenco je napravio 2 losa poteza.

1. Penal za Real
2. Nije dao makar zuti Ronaldu za simuliranje

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 mar 2014, 15:37

Penal nad Garethom full stop
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 mar 2014, 15:43

Johny je napisao/la:
let3 je napisao/la:Mallenco je sinoc napravio barem 10 loših odluka, na obje strane :!: Želi biti neki autoritet, izdici se iznad atmosfere i znacaja El Clasica, glumiti Kolinu na terenu - a zapravo ne zna koliko je šupalj kao sudija.

Mallenco je napravio 2 losa poteza.

1. Penal za Real
2. Nije dao makar zuti Ronaldu za simuliranje
[youtube][/youtube]

a šta je sa ovim Pepeom, prvo kaci Cesca, pa onda i za vrat fata....onda pada na zemlju, pa ga Busquets gazi po glavi :shock:
U drugom pol. Benezema po metra u ofsajdu (sreca pa trut opuca pravo u Valdesa) a ništa se ne svira :o ....Ronaldo laktom u glavu Mascherana (skok duel u drugom poluvremenu)....Alves nacepio Balea po zglobu u drugom pol. - nikom ništa, cak ni onaj sa strane pomocni ne raguje.
Alonso cupa Messija za dres u prvom, sjece potencijalno opasnu akciju - nigdje kartona, smao faul.

i još nekoliko grešaka na obje strane....ne mogu se svega sjetiti.

Penale namjerno necu da komentarišem, jer se nikad necemo složiti i samo ce rasprava otici na 5 stranica.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 mar 2014, 15:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 mar 2014, 15:44

Mallenco je sudio i u prvoj utakmici na Nou Campu i pogledajte kakav start Mascherana nije okarektirao kao najstrozu kaznu:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je onaj start Ramosa za penal i crveni onda je ovaj start Mascherana za zatvorske kazne. Znaci nije rijec o razlicitim sudijama, vec o istom i kako ima razlicite arsine.

slika
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 mar 2014, 15:47

@ Harrison

Druze,ako se ne razumijes u nogomet i slicno,nemoj molim te komentarisati. Hajde ti meni objasni zasto crveni karton Ramos po tvom misljenju nebi trebao biti ? Ako me uvjeris i potkrijepis to nogometnim pravilima,ja necu vise nikad pisati na ovom forumu.

A ja cu ti samo reci,da ne idem dalje u raspravu, Neymar je isao na golaman 1 na 1, a Ramos kao zadnji igrac odbrane ga rusi. Penal i crveni i u 2. Ligi zapad i na Filipinama,pa bgm i u Madridu ma koliko vi plakali i slicno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 mar 2014, 15:52

Harrison je napisao/la:Mallenco je sudio i u prvoj utakmici na Nou Campu i pogledajte kakav start Mascherana nije okarektirao kao najstrozu kaznu:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako je onaj start Ramosa za penal i crveni onda je ovaj start Mascherana za zatvorske kazne. Znaci nije rijec o razlicitim sudijama, vec o istom i kako ima razlicite arsine.

slika
smiješna ti je ta slika ;) blago receno....a što se tice price - da nisam sinoc vidio onaj penal nad Ronaldom, možda bih ti i povjerovao.
Mallenco je naprosto loše sudio za obje ekipe :!: a redovno se provlaci kroz medije kako je najbolji španski sudac :shock: (cak i da je madridista).

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 mar 2014, 15:55

Pustite @Harissona nije mu lahko.

Poredi remplovanje gdje Mascherano nije koristio ni noge ni ruke sa sapletanjem :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 mar 2014, 16:03

FKKrajina je napisao/la:@ Harrison

Druze,ako se ne razumijes u nogomet i slicno,nemoj molim te komentarisati. Hajde ti meni objasni zasto crveni karton Ramos po tvom misljenju nebi trebao biti ? Ako me uvjeris i potkrijepis to nogometnim pravilima,ja necu vise nikad pisati na ovom forumu.

A ja cu ti samo reci,da ne idem dalje u raspravu, Neymar je isao na golaman 1 na 1, a Ramos kao zadnji igrac odbrane ga rusi. Penal i crveni i u 2. Ligi zapad i na Filipinama,pa bgm i u Madridu ma koliko vi plakali i slicno.
Totalno si mi nebitan lik da bih ja tebe u nesto uvjeravao i totalno me zaboli neka stvar hoces li ti pisati na ovom forumu ili ne, ako ti se pise pisi, ako ne nemoj.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 mar 2014, 16:05

@ Harrison

Onda prestani pisati gluposti na forumu. Imas ti pravo na svoje misljenje,ali nemoj sam sebe lagati i sam sebe praviti glupim. Smije ti se raja.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 mar 2014, 16:05

Harrison je napisao/la:

Totalno si mi nebitan lik da bih ja tebe u nesto uvjeravao i totalno me zaboli neka stvar hoces li ti pisati na ovom forumu ili ne, ako ti se pise pisi, ako ne nemoj.
Al moras ovo potpisati sa +1

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 mar 2014, 16:11

Onda prestani pisati gluposti na forumu. Imas ti pravo na svoje misljenje,ali nemoj sam sebe lagati i sam sebe praviti glupim. Smije ti se raja.
Boli te qrac sta ja pisem, ne uzimam tebe u usta. Ne svidja ti se komentar tvoj problem. Ako navijas za Barsu imas tamo njihovu temu pa raspali. I nemoj da me peglas glupostima.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 mar 2014, 16:12

@Harrison

Razumijem te. Dosta ti je tvoje muke,jos ja nasao podjebavati. Izvini,nece se ponoviti. :)

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []