Navodno je glasovima timova iz cvajte srušen projekat...
Prizvao sam to gifom sa prethodne straniceamerosm: Inace glavna tema u danasnjim medijima je Jessica Kastrop koju je lopta ponovo pogodila u glavu...
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Prizvao sam to gifom sa prethodne straniceamerosm: Inace glavna tema u danasnjim medijima je Jessica Kastrop koju je lopta ponovo pogodila u glavu...
O uvodjenju ovog projekta Bundesliga i Cvajta su glasale zasebno...Pale_Companion je napisao/la:Šteta što nije usvojen plan za uvođenje gol tehnologije, to bi zasigurno bio korak naprijed poboljšavanju kvalitete ionako već diskutabilnog suđenja u bundesligi (i niže) ...
Navodno je glasovima timova iz cvajte srušen projekat...
Freiburg moze otkupiti njegov ugovor na kraju sezone za 3,5 miliona € sto ce po svemu sudeci uraditi ukoliko ostanu u Bundesligi.Pale_Companion je napisao/la:Freiburg je imao jaci kadar prošle sezone a mehmedi je posuđen igrač.

Mene bi bilo stid komentarisati utakmicu koju nisam gledao, al eto svakakvih bisera imaSaurman je napisao/la:Rurski derbi ništa- ništa i onda kmeče što ih ES ne prenosi.
Utakmica završila bez golova,šta se dalje ima komentarisati.bvb09_manijak je napisao/la:Mene bi bilo stid komentarisati utakmicu koju nisam gledao, al eto svakakvih bisera imaSaurman je napisao/la:Rurski derbi ništa- ništa i onda kmeče što ih ES ne prenosi.![]()
Nisi ti dzaba bio zlatna kantaSaurman je napisao/la:Utakmica završila bez golova,šta se dalje ima komentarisati.bvb09_manijak je napisao/la:Mene bi bilo stid komentarisati utakmicu koju nisam gledao, al eto svakakvih bisera imaSaurman je napisao/la:Rurski derbi ništa- ništa i onda kmeče što ih ES ne prenosi.![]()
Trebaš pogledati šampiona pa da vidiš šta je fudbal.
Suzne oci u obojice...Prle je napisao/la:Znate šta je najjače u današnjem kolu? Da će ona seljačina Neuer vjer. postati prvak, a srce i duša bi htjeli u isto vrijeme biti na nekom drugom mjestu - na najvećem njemačkom derbiju! No tako mu i treba kad se izdajnik prodao za lovu, isto vrijedi i za malog smrada u crvenom dresu. Mi ovdje uživamo u majci svih derbija.
NUR DER BVB

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.