Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Opet se posraše Wengeru u usta,pogodi sa zamjenom,izvadi igrača koji je izgubio najviše lopti(ox) uvede podolskog,bajka i onda opet kroz Vermalena prolazi igrač i flamini nesretnik.
Koscielny da je bio večeras ovdje ni jeda od ovih kikseva ne bi se desio,ruku u vatru.
Koscielny da je bio večeras ovdje ni jeda od ovih kikseva ne bi se desio,ruku u vatru.
Kako je sezona krenula kao Downhill...
Ništa, zavisimo od Ramseya i Ozila, Chambo će isto nositi igru, Wilsheremora naredne sezone da bude još bolji, Giroud out, bolji napadač mora doći, pokretniji, pametnijii snalažljiviji, Giroud ne zna sam proći igrača i ne zna uopste zabiti solo gol, nama treba takav napadač a ne sidraš, Walcott će se aBd vratiti i uz jednog DMF-a, beka i dobrog napadača možemo konačno imati napad na sve frontova
Ništa, zavisimo od Ramseya i Ozila, Chambo će isto nositi igru, Wilsheremora naredne sezone da bude još bolji, Giroud out, bolji napadač mora doći, pokretniji, pametnijii snalažljiviji, Giroud ne zna sam proći igrača i ne zna uopste zabiti solo gol, nama treba takav napadač a ne sidraš, Walcott će se aBd vratiti i uz jednog DMF-a, beka i dobrog napadača možemo konačno imati napad na sve frontova
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vermaelen mi je ipak najbolji, kod prvog gola ga nadskace Bony i zabija, kod drugog gola umjesto da stane uz igraca on dopusta ovom da odradi nekakvo prebacivanje i eto gola. I onda neko kaze on zasluzuje igrat, mozda i zasluzuje, ali ne u Arsenalu.
Arteta i Cazorla, pored toga sto su losi nigdje ih nije bilo zadnjih 20 minuta. Nigdje!
City lagano dobija slijedecu.
Arteta i Cazorla, pored toga sto su losi nigdje ih nije bilo zadnjih 20 minuta. Nigdje!
City lagano dobija slijedecu.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Flamini je krivac igrac mu u sesneaestercu prima loptu i onda ga on pusta Mert izbija loptu koja ide u gol Scesni brani nekako nogom a Flamini ko ukopan ostao na istom mjestu i lopta mu se odbija od koljeno u gol...
Najjace je kad maestro Cazorla povede kontru i onda stane laznjake da radi na centru terena naravno okrenuvsi se nekoliko puta u razlicitim pravcima na kraju vrati loptu odbrambenim a sa tribina ovacija oooo santi cazorla ko da je gol zabio

Najjace je kad maestro Cazorla povede kontru i onda stane laznjake da radi na centru terena naravno okrenuvsi se nekoliko puta u razlicitim pravcima na kraju vrati loptu odbrambenim a sa tribina ovacija oooo santi cazorla ko da je gol zabio
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Bice kao i svake godine grcevita borba za 4. mjesto ali mislim da ce iskustvo Aresnala u borbi za cetvrto mjesto da presudi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma mi smo tu rutineriBigBigBang je napisao/la: Bice kao i svake godine grcevita borba za 4. mjesto ali mislim da ce iskustvo Aresnala u borbi za cetvrto mjesto da presudi...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Voajer odlazi, sačuvaj ono malo dostojanstva što ti je ostalo, i olakšaj si život!

- frankqqqqq
- Kontakt:
Čuj ćelstrem ušao, čitam da ništa loše napravio nije haha
Swansea dva suta po golu i dva gola,koji ce nama racku golman jbt ?
Vracaj Vitu sunce ti ebem..
Vracaj Vitu sunce ti ebem..
- arsengunner
- Kontakt:
Kallstrom je najkompletniji defanzivni vezni u Arsenalu trenutno, povisok,precizan kratki i dugi pas, uporan,cvrst, iskusan sve ono sto Arteta nije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo WENGER istina je!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Izbriši taj potpis bolan, vidiš da hudimo s jednim jedinim istinitim i nadam se za Arsenal neponovljivim Wengerom.
Pa kad izvedeš gotovo isti sastav koji je izgubio od Chelsea 6-0 šta očekuješ, nije mi jasno, on je izgleda mislio da može levate pričom urazumiti, možda se oni to sve i dogovore fino al kad izadju na teren oni se ponasaju gubitnicki, onog mentaliteta kojeg mi zelimo a to je pobjednicki nema nigdje, ovo je sramota, shvatam i povrede i sve, al kad vidim da Kallstrom koji nije igra 76 mjeseci trči u 88 minuti jedva nekako vidi se da izvlači zadnji atom snage iz sebe jer nije potpuno spreman za igru i uzima loptu dole bori se uporan je gura se onda znaš koliko je sati u ovom timu...
voajeru odlazi, voajeru odlazi!
Pa kad izvedeš gotovo isti sastav koji je izgubio od Chelsea 6-0 šta očekuješ, nije mi jasno, on je izgleda mislio da može levate pričom urazumiti, možda se oni to sve i dogovore fino al kad izadju na teren oni se ponasaju gubitnicki, onog mentaliteta kojeg mi zelimo a to je pobjednicki nema nigdje, ovo je sramota, shvatam i povrede i sve, al kad vidim da Kallstrom koji nije igra 76 mjeseci trči u 88 minuti jedva nekako vidi se da izvlači zadnji atom snage iz sebe jer nije potpuno spreman za igru i uzima loptu dole bori se uporan je gura se onda znaš koliko je sati u ovom timu...
voajeru odlazi, voajeru odlazi!
Kalstrom dobar pravo,doktor za Artetu debila.....
Šteta za prosuta tri boda,mogla su dosta popraviti stanje u klubu...

Šteta za prosuta tri boda,mogla su dosta popraviti stanje u klubu...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Već u subotu novo iskušenje za Wengera dolazi opasni Pelle. 
Ako izgube utakmicu mogao bi se Everton opasno približiti,jer ima za protivnika Fulham.
Ako izgube utakmicu mogao bi se Everton opasno približiti,jer ima za protivnika Fulham.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sljedecu ce vas ovi plasticari razbit kao i nas vcrs,i eto Evertona,odmah tu.Vrlo moguce da ce te se borit s karamelama za 4 poziciju,al prednost dajem profesoru
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- QUARTERBACK
- Kontakt:
I da, od City očekujem još jedno šamaranje s obzirom da večeras s Unitedom nisu igrali punom snagom, bar sam ja takav osjećaj imao.. Voajer je na konopcima!
Cuj nista lose? Napravio vise nego onaj za sezonu....frankqqqqq je napisao/la:Čuj ćelstrem ušao, čitam da ništa loše napravio nije haha
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.