Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

arminz
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la arminz » 26 mar 2014, 10:14

Daj ba ljudi zar stvarno mislite da sudije u djelicu sekunde mogu vidjet da li je ovo offside ili nije
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 26 mar 2014, 10:35

Jos se Destro vracao u nazad, nemoguca misija za linijske.. mogao je podignuti zastavicu na pamet, sanse da bude u pravu su 50/50, ovaj put je bio u krivu.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 26 mar 2014, 11:43

:lol: A kad Tevez zabije Veroni iz iste situacije, onda se druga priča vrti. Jao jao. :oops:

JH13
Kontakt:

Post Postao/la JH13 » 26 mar 2014, 14:36

Roma najavi novi stadion niko nista ne komentarise. mnogi su se sjebali projektom. stadion i citav kompleks oko stadiona ce kostati milijardu eura.

http://stadiodellaroma.com/assets/image ... laza_8.jpg

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 mar 2014, 14:39

Stranac je napisao/la::lol: A kad Tevez zabije Veroni iz iste situacije, onda se druga priča vrti. Jao jao. :oops:
Postavio sam samo da vidim reakcije. Nisam se iznenadio. Da je Juventus u pitanju zna se kako bi postovi izgledali.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 mar 2014, 14:50

Pa standard za ovaj pdf, ali i u Italiji je tako kad je Juventus u pitanju! Zadnja dvije utakmice mnogo odluka na štetu Juventusa niko ne piše, a neka večeras bude neka u korist Juventusa, pa ćemo vidjeti kako će proći.

Dobar projekat Rome, ja sam i očekivao sa ovim kapacitetom, pisao sam na topicu Rome 45-50 hiljada, ali evo biće malo više. Roma izgleda pravo ozbiljno :D , vidi se da imaju projekat i rade planski, jeste da su se prodali strancima, ali bitno da se napreduje.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 mar 2014, 14:59

Zar se za svaku yebenu sudijsku gresku mora ovoliko rasprave vodit :oops:
Steta sto se veceras sve utakmice igraju u istom terminu, bar neke da su u 19h, bice dobra tekma Juve - Parma gleda mi se, al i Milan pocinje u istom terminu.

Kad pocinje gradnja ovog stadiona? Ovo nest svemirski izgleda :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 mar 2014, 15:06

Genoa-Lazio 1, eb'o mater, uplatite slobodno, em nam fali par igrača, em nas mrtva Genoa uvijek ebe :evil:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 26 mar 2014, 15:09

Padovan je napisao/la:
Dobar projekat Rome, ja sam i očekivao sa ovim kapacitetom, pisao sam na topicu Rome 45-50 hiljada, ali evo biće malo više. Roma izgleda pravo ozbiljno :D , vidi se da imaju projekat i rade planski, jeste da su se prodali strancima, ali bitno da se napreduje.
To što su ih kupili Ameri to je najmanji problem, ako je uopšte neki vid problema. Ljudi krenuli sa izgradnjom svog stadiona, ulaže se u ekipu, dobiće novog tehničkog sponzora, igraće LP-a, TV prava itd. itd.

Konačno da neki klub (osim našeg) u ovoj Seriji A počne razmišljati na duže staze, a ne samo o pukom preživljavanju.

Udinese poštujem zbog Pozza, ali imaju jadnu politiku kada su u pitanju igrači i evurokupovi, pa ih i ne računam.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 26 mar 2014, 15:17

Uh mogu zamisliti reakcije ostalih da se ono sinoc desilo Juventusu ...al nista novo..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 mar 2014, 15:21

prelistajte zadnje dvije stranice i vidjecete kako smo se svi slozili da je ofsajd - od nas fanova rome do ostalih forumasa. to sto se vise rasprave vodi na temu sudjenja i juventusa je sasvim realno za ocekivati s obzirom na aroganciju kojom odise vas dio foruma te na desavanja u koja je vas klub bio umijesan u proslosti i to ne bi trebalo nikoga cuditi niti je taj fenomen tezak za svariti bilo kome ko se potrudi. J*** ga ja, odrasli ste momci (pretpostavljam), a ponasate se k'o djeca.
muha milanez je napisao/la:Kad pocinje gradnja ovog stadiona? Ovo nest svemirski izgleda :D
sigurno ce se 'peglat' oko papirologije jos neko vrijeme pa tek onda poceti sa gradnjom koja bi trebala biti gotova najkasnije do 2017.

sto se tice prodaje kluba to je bila jedina ispravna odluka jerbo smo se koprcali u dugovima pod nesposobnom upravom i ni u snovima sebi ne bi mogli priustiti igrace ni sponzore koje trenutno imamo, a o stadionu da ne pricam. postujem historiju i tradiciju ali ako se to kosi sa uspjehom kluba onda treba uraditi sto je najbolje za isti.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 26 mar 2014, 15:59

Evil Genius II je napisao/la:prelistajte zadnje dvije stranice i vidjecete kako smo se svi slozili da je ofsajd - od nas fanova rome do ostalih forumasa.
Čuj složili se da je offside? Da se niste složili, mislim da bi imali problem pri utvrđivanju. Hvala vam što ste se složili. :lol:
Evil Genius II je napisao/la:to sto se vise rasprave vodi na temu sudjenja i juventusa je sasvim realno za ocekivati s obzirom na aroganciju kojom odise vas dio foruma te na desavanja u koja je vas klub bio umijesan u proslosti i to ne bi trebalo nikoga cuditi niti je taj fenomen tezak za svariti bilo kome ko se potrudi.
Ne, nego zato što je u pitanju šampion. Jbg niko ne voli šampione, smeta, žulja, grebe, iritira. To je to.
Evil Genius II je napisao/la:te na desavanja u koja je vas klub bio umijesan u proslosti
Možemo i o dešavanjima u kojima je vaš klub bio umješan, međutim, znamo kako to završava, malo znanja, još manje argumenata itd. Obično vas nema kad se o tome priča. ;)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 mar 2014, 16:04

Hehehe dobra dobra .. "slozili se da je ofsajd", a ima slika, snimak i sve jasno, al opet se moraju slozit. :D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 mar 2014, 16:40

Stranac je napisao/la: Čuj složili se da je offside? Da se niste složili, mislim da bi imali problem pri utvrđivanju. Hvala vam što ste se složili. :lol:
nema na cemu. znas kako . . . neko porice slike, klipove, sudske presude i tako te stvari pa ono cisto da utvrdimo kako se svi slazemo da vidimo isto jerbo to cesto nije bio slucaj u mnogim raspravama :lol: :roll:
Stranac je napisao/la:Ne, nego zato što je u pitanju šampion. Jbg niko ne voli šampione, smeta, žulja, grebe, iritira. To je to.
jesi li ti svjestan koja doza arogancije stoji iza nadrealnog i aspolutno prenapuhanog misljenja kako ostatak forumasa pdf serie a nicim izazvan (tacnije izazvani ljubomorom ako je vama vjerovati) proziva 'sampione'. shvati da je svaka reakcija rezultat neke akcije ili u prijevodu: tvoji i postovi tebi slicnih u kombinaciji sa ukaljanom prosloscu kluba (akcija) - sudjenje pod lupom i sva prica kontra juventusa (reakcija).
Stranac je napisao/la:Možemo i o dešavanjima u kojima je vaš klub bio umješan, međutim, znamo kako to završava, malo znanja, još manje argumenata itd. Obično vas nema kad se o tome priča. ;)
mozemo, sto da ne. inace nemam problem sa realnoscu i priznavanju krivice za nesto sto sam ja uradio, a kamoli neko treci ili u ovom slucaju neki strani klub ciji sam fan.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 26 mar 2014, 17:14

Evil Genius II je napisao/la:jesi li ti svjestan koja doza arogancije stoji iza nadrealnog i aspolutno prenapuhanog misljenja kako ostatak forumasa pdf serie a nicim izazvan (tacnije izazvani ljubomorom ako je vama vjerovati) proziva 'sampione'. shvati da je svaka reakcija rezultat neke akcije ili u prijevodu: tvoji i postovi tebi slicnih u kombinaciji sa ukaljanom prosloscu kluba (akcija) - sudjenje pod lupom i prica o lopovluku (reakcija).
Ne radi se o mojoj aroganciji, nego o ''vašoj'' hipokriziji. Pod ''vašoj'' mislim da ovaj ostatak forumaša koje spominješ, da ne bude zabune; mi, oni itd.

I moj komentar je više bio upućen na medijsku pompu, posebno u Italiji, jer je mjesto radnje, valjda, u vezi sudijskih grešaka. Malko si se precjenio, i sebe i većinu forumaša (ovo već slučajno), kako kažeš.

Kad smo utvrdili da si promašio temu, prelazim na sljedeći pasus.
Evil Genius II je napisao/la:mozemo, sto da ne. inace nemam problem sa realnoscu i priznavanju krivice za nesto sto sam ja uradio, a kamoli neko treci ili u ovom slucaju neki strani klub ciji sam fan.
Ja rekoh fino vaš klub, nigdje nisam spomenuo tebe. Ne čitaš. Naravno, drugima ni to nije strano, pa su juventini ss.ba lopovi, kriminalci itd. Zvuči poznato?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 mar 2014, 17:29

cekaj malo, ja sam promasio temu?

molim te odvoji na jednu stranu to zbog cega sudije zapravo grijese u italiji i zbog cega sva ta medijska pompa tj stvari kojih se apsolutno nisam dotakao u svojim postovima tokom ove prepiske s tobom, a na drugu stranu odvoji ss.ba podforum serie a i stanje na istom o kojem sam zapravo pisao u postovima koje si citirao.
covjek je postavio sliku ofsajda destra nakon koje ste se redom 'ibretili' jerbo je ista prosla 'ispod radara' za razliku od slike teveza koju je neko postavio prije par nedjelja. onda se ja javim i kazem kako je takva reakcija za ocekivati upravo zbog vas samih, kao i cinjenice da vam je klub poslan u drugu ligu tj cinjenice koje ce se svaki fan nekog od vasih rivala rado sjetiti kada je u pitanju svaki ofsajd, svaki faul i svaki penal u korist juventusa.
Stranac je napisao/la:Ja rekoh fino vaš klub, nigdje nisam spomenuo tebe. Ne čitaš. Naravno, drugima ni to nije strano, pa su juventini ss.ba lopovi, kriminalci itd. Zvuči poznato?
a ja rekoh fino kako nemam problem prihvatiti SVOJU krivicu u nekoj hipotetickoj situaciji i pitam te zasto bih onda imao problem prihvatiti krivicu kluba koji nema apsolutno nikakve veze sa mnom osim sto sam fan istog.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 mar 2014, 17:33

Evil Genius II je napisao/la: kao i cinjenice da vam je klub poslan u drugu ligu tj cinjenice koje ce se svaki fan nekog od vasih rivala rado sjetiti kada je u pitanju svaki ofsajd, svaki faul i svaki penal u korist juventusa.
da budem potpuno iskren samo osoba puna hejta moze povezat ofsajd u 2014 ili 2055 godini koji nije sviran sa dešavanjima u prošlosti Juventusa kao kluba koja nisu do kraja razjašnjena a samo je jedan platio, al to "vi" radite, mnogi od vas rade, i zato mnoge i samtram ovakvim kako sam na pocetku napisao.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 mar 2014, 17:40

Sissoko je napisao/la: da budem potpuno iskren samo osoba puna hejta moze povezat ofsajd u 2014 ili 2055 godini koji nije sviran sa dešavanjima u prošlosti Juventusa kao kluba koja nisu do kraja razjašnjena a samo je jedan platio, al to "vi" radite, mnogi od vas rade, i zato mnoge i samtram ovakvim kako sam na pocetku napisao.
nisam hejter, daleko od toga. nemam apsolutno nikakve emocije ni prema juventusu ni prema vama forumasima, mo's mislit' :D jednostavno mi nije jasno kako ne shvatate da sva prica o sudijskim odlukama na utakmicama juventusa na ovom forumu nema nikakve veze sa 'ljubomorom prema sampionima' nego je proizvod vaseg ponasanja i gore pomenute farse koja je ukaljala proslost vaseg kluba tj farse o kojoj nemam nikakvo misljenje jer prava istina se nikada nece saznati i nema potrebe da se dalje raspravlja o tome.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 26 mar 2014, 17:43

Evil Genius II je napisao/la:.
covjek je postavio sliku ofsajda destra nakon koje ste se redom 'ibretili' jerbo je ista prosla 'ispod radara' za razliku od slike teveza koju je neko postavio prije par nedjelja. onda se ja javim i kazem kako je takva reakcija za ocekivati upravo zbog vas samih, kao i cinjenice da vam je klub poslan u drugu ligu tj cinjenice koje ce se svaki fan nekog od vasih rivala rado sjetiti kada je u pitanju svaki ofsajd, svaki faul i svaki penal u korist juventusa.
Čuj reakcija za očekivati zbog nas samih? Šta to uopće znači?

Halo, da nije možda do ''objektivnih moralista'' koji dvije potpuno iste situacije gledaju različito samo zato što im tako u datom trenutku odgovara? :lol: Kakva gomila gluposti, ne vjerujem.

Kad ti u dvije utakmice zaredom ponište dva čista gola, s čim to ima veze? Nije valjda opet sa farsopolijem, ne uklapa se da J**+ jež ježa, poznato je da se pomaže samo juventusu nikao drugima. :oops:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 26 mar 2014, 17:51

Stranac je napisao/la:Kad ti u dvije utakmice zaredom ponište dva čista gola, s čim to ima veze? Nije valjda opet sa farsopolijem, ne uklapa se da **** jež ježa, poznato je da se pomaže samo juventusu nikao drugima. :oops:
pisemo o podforumu i antagonizmu prema vasem klubu, a ne o sudjenju u italji, strance. drzi se teme.
Stranac je napisao/la: Čuj reakcija za očekivati zbog nas samih? Šta to uopće znači?
pa cojvece dodjes ovdje i napises kako smo mi ostali ljubomorni na juventus i kako je svaki nas komentar proizvod ljubomore kontra sampiona :D sta onda ocekujes kada isti sampion dobije par sudijskih odluka u svoju korist!? logicno je da ce ljudi jedva docekati da ospu drvlje i kamenje kako po klubu tako i po sudjenju. onda vi dodjete da branite taj klub kao da vam se radi o avliji ispred kuce i onda po defaultu nastane picvjaz.

dalje nema potrebe da komentarisem i repliciram jerbo prosipam gomilu gluposti koje nisu vrijedne tvog dragocjenog vremena. uzivaj.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []