Šta će biti,čim je Sarajevo objavilo rat korupciji vidiš koliko je sati.To je isto da Pablo Eskobar objavi rat korupciji.tribalhardcore je napisao/la:evo opet pitam ovdje ( moram jer vidim ima i dosta pitara na ovoj temi )posto mi niko na temi FKS ne odgovara
sta bi sa onim da u nasem fudbalu nista vise nece biti isto , da je objavljen rat korupciji,
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
tribalhardcore
- Kontakt:
@zivinaajkula
dnevni avaz
dnevni avaz
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
[youtube][/youtube]Damba87 je napisao/la:
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
al kako su samo srz pogodili nevjerovatno, al zamisli ironije mi i godinu poslije osvojimo titulu... al dobro kako ono ide dzaba vama 2 kupa i 3 titule u zadnje 4 godine ako ove god ne osvojimo koda nismo nista hahahha.... najludje su horde zlacorleone87 je napisao/la:Damba87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
na jugu se jos slavi, nije ofsajd .
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kakva je ovo tabela na str. saveza, vidi broja utakmica, Sarajevo ima 14 manje utakmica, itd.
Jbte koja profesionalna stranica...
http://www.nfsbih.ba/nsbih_v2/tabela.ph ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbte koja profesionalna stranica...
http://www.nfsbih.ba/nsbih_v2/tabela.ph ... enu=bh_tel" onclick="window.open(this.href);return false;
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- corleone87
- Kontakt:
Slavilo se i 5.06.1998Damba87 je napisao/la:na jugu se jos slavi, nije ofsajd .
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 28 mar 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
vidis li ti koliko je sati, jos nisi popio mlijeko i otisao na pajanje.... ccc sramotaDamba87 je napisao/la:na jugu se jos slavi, nije ofsajd .
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Joj kad Dedic ko Bale protrci protiv Celika huhu... Mi bi bez zajebancije trebali polusezonu probat sa juniorima ako nebi bili u prva tri evo moja glava. I daj pitari smarate vise u pm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Hoćel bit prijenos sutra?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pobjeda, pobjeda, i nista osim pobjede! Necu da razmisljam da najveci klub u drzavi moze zavrsiti sezonu bez trofeja, ne ide realno. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
ma sta se brines sutra 3 boda bez ikakvih problemaexbabilon je napisao/la:Pobjeda, pobjeda, i nista osim pobjede! Necu da razmisljam da najveci klub u drzavi moze zavrsiti sezonu bez trofeja, ne ide realno.
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
-
tribalhardcore
- Kontakt:
ja nikog ne vrijedam a ti shvati poentu slike
uostalom ne znam bas ko je koga vrijedao? ? ? ja vase igrace ili ste vi sami napisali uz pomoc vlaha ? ? ? ?
uostalom ne znam bas ko je koga vrijedao? ? ? ja vase igrace ili ste vi sami napisali uz pomoc vlaha ? ? ? ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Druga vremena su tada bila i svasta se nesto desavalo. Ali vase provociranje koje ima veze sa nacionalnoscu nasih igraca je retardirano i to mogu samo retardirani ljudi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
tribalhardcore
- Kontakt:
Sarajlijc@ je napisao/la:Druga vremena su tada bila i svasta se nesto desavalo. Ali vase provociranje koje ima veze sa nacionalnoscu nasih igraca je retardirano i to mogu samo retardirani ljudi.
[youtube][/youtube]
ko koga provocira ? ? ? pa jel mi svaki derbi upucujemo psovke šlagirani,ovo ono.covjece mjenjaj dilera molim te
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upucivali ste pjesme nasoj najvecoj legendi, ne pravi se budala.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
pa kod vas je svako legenda majka mu stara i pape i sajid i husref i tan i bilbija i dino i reis ul ulema i nema ko jos nijeSarajlijc@ je napisao/la:Upucivali ste pjesme nasoj najvecoj legendi, ne pravi se budala.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pises gluposti. Procitaj opet moj post.tribalhardcore je napisao/la:pa kod vas je svako legenda majka mu stara i pape i sajid i husref i tan i bilbija i dino i reis ul ulema i nema ko jos nijeSarajlijc@ je napisao/la:Upucivali ste pjesme nasoj najvecoj legendi, ne pravi se budala.
-
pobjedesve
- Kontakt:
Pa sta reci kad vam igra Nemanja Bilbija ? Momak koji redovno balijske majke psuje, najnormalnije dosao u SarajevoSarajlijc@ je napisao/la:Druga vremena su tada bila i svasta se nesto desavalo. Ali vase provociranje koje ima veze sa nacionalnoscu nasih igraca je retardirano i to mogu samo retardirani ljudi.
Pokvarili ste derbi ! Sad samo igraci Zeljeznicara znaju sta je derbi. Ti vasi igraci ce biti i proci, ali nasima ce uvijek Zeljo ostati u pamcenju, jer oni ne igraju za pare, vec igraju za Zelju !
a... pehari su tu