Kevin je napisao/la:pazite ovo..Široki je prvi na tablici a NITI JEDNU utakmicu nije dobio protiv realno slabijih momčadi na strani..nigdje nije uzeo 3 boda..ali je zato u 2 utakmice dobio Sarajevo, Želju, Veleža i Čelika gore..s Borcem igrao 2:2..
pa zamislite da je uzeo 2-3 pobjede protiv losijih ekipa npr. Mladost na početku, Rudar, vodio je protiv Radnika gore iili tako nesto? pa imao bi sad 10tak bodova vise od drugoplasiranog..a uz to je jos kiksao sa Rudarom kuci odigrao 3:3 i sa Zrinjskim vodio 1:0 i popusio gol sa 35m..
ali opet uz sve to..ja osobno nisam optimistican i strah me da cemo kiksat negdje.
jooooj nemoj mi ovih prica, slusam ih svaki dan od strane Zeljinih navijaca i Pitara,
Zeljini navijaci vole reci "samo zamisli da smo pobjedili u Lukavici i Bijeljini a trebali smo, nije lopta htjela u gol"
sad bi slavili titulu.
a Pitari "samo ,FKS -Mladost 0:0
i milion takvih situacija...
tabela stoji kako stoji i tu su ukljuceni svi faktori od kvalitete do nesrece.
pa Celik ima 12
a vezano za Siroki, oni jedini sami o svojoj sudbini odlucuju za razliku od Zelje, FKS i Zrinja koji moraju cekati tudje kikseve... tako da kvalitet ce isplivati na povrsinu, a ostali ce pricati o "nesreci", zavjerama itd.