Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ako dobije žuti dobit će i dvije utakmice suspenzije.Naletio sam negdje na podatak da ako ne dobije zuti karton do Citya da mu se ponistavaju svi do kraja sezone?
Protiv West Hama očekujem Sakhoa umjesto Aggera.Treba nam mrcina,a Agger je loš u defanzivnom skoku tako da očekujem da to bude jedina promjena u sastavu za sljedeći meč.
Protiv West Hama očekujem Sakhoa umjesto Aggera.Treba nam mrcina,a Agger je loš u defanzivnom skoku tako da očekujem da to bude jedina promjena u sastavu za sljedeći meč.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Eh onda Stivi izdrzi do Citya !! Ja mislim da ce Allen umjesto Sterlinga u sljedecoj utakmici,a ostalo sve isto.
Plasio se kiksa, ali rutina danas.
Cestitke momci i da Redsi uzmu tu titulu konacno
.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Golden boot - Brendan Rodgers.
Most assists - Brendan Rodgers.
F1 Constructor's Championship - Brendan Rodgers

Most assists - Brendan Rodgers.
F1 Constructor's Championship - Brendan Rodgers

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- BeyKopites
- Kontakt:
Veličanstveno
https://www.facebook.com/photo.php?v=750793694952642
[youtube][/youtube]
Čuo sam i danas da ovo pjevaju

https://www.facebook.com/photo.php?v=750793694952642
[youtube][/youtube]
Čuo sam i danas da ovo pjevaju

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Dobar, dobarMarcus je napisao/la:

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Dobra tekma, sve cestitke. Mogao bi i Lpool do naslova ove sezone. A Suki bi mogao biti ozbiljan kandidat za zlatnu loptu.
"It's not about money... it’s about sending a message. Everything burns!"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"
"I believe, whatever doesn't kill you, simply makes you... stranger"
- Carragher23
- Kontakt:
Liverpool je kandidat broj jedan za titulu. Ukoliko Liverpool pobijedi sve utakmice do kraja, 100% je prvak, međutim siguran sam da će im i Everton (koji je postao ozbiljan kandidat za LP) pomoći pobjedom ili barem remijem protiv Citya. Ne isključujem niti prosipanje bodova protiv Southamptona koji igra zaista odličan fudbal ove godine.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
http://www.theanfieldwrap.com/2014/03/l ... hotspur-0/" onclick="window.open(this.href);return false;
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ne mogu nikako jasno da vidim, ali ko je onaj što je poslao dugu loptu Suarezu za 2-0? Gerard? 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jer je Liverpool one man team to je uradio Suarez. Sam sebi asistirao, prebacio se kao u Harry Potteru i dao gol.Henderson je napisao/la:Ne mogu nikako jasno da vidim, ali ko je onaj što je poslao dugu loptu Suarezu za 2-0? Gerard?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se da ce Liverpool osvojiti ove sezone,sad do kraja sami o sebi ovise.
Brendan Rodgers je izdominirao takticki ligu,uigrao je ekipu u 3 formacije sto je igrao ,sto niko drugi nije uspio u ligi.
Sule igra u zivotnoj formi,a Gerrardu je vrijeme da digne taj trofej
Brendan je od poprilicno limitirane ekipe napravio stroj
Brendan Rodgers je izdominirao takticki ligu,uigrao je ekipu u 3 formacije sto je igrao ,sto niko drugi nije uspio u ligi.
Sule igra u zivotnoj formi,a Gerrardu je vrijeme da digne taj trofej

Brendan je od poprilicno limitirane ekipe napravio stroj

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Što je najgore Murinjo će vam se pokenjati u sezonu, a doći ćete do vode...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa daj makar da sačekamo tu utakmicu pa da vidimo ko će kome šta da usere. Jel može tako ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Majstor Coutinho je nasao najbolji moguci period da uđe u formu. Zadnje dvije utakmice maestralno odigrao

Mislim da ce Chelsea sad polako posustati. 2 poraza u zadnje 3 jednostavno taj nedostatak killer instinkta ih kosta puno. Ako vec ispadnu iz utrke do nase utakmice vjerovatno ce se to dobiti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.