https://www.origin.com/en-ie/store/buy/ ... e-ANW.html
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Lijepo...ali imam već.truts je napisao/la:akcija na Originu, navalite dok je besplatno![]()
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/ ... e-ANW.html
Fina je meni i dvica. No kec je za ono vrijeme bio nešto novo, revolucionarno. Samo kad se sjetim koliko se pričalo o filmskoj atmosferi i onom uvodnom nivou kad samo hodaš po bazi. Igra koja je preporodila FPS žanr. Iako su mi one stvari što skaču u lice uvijek išle na živce.DukeOfWellington je napisao/la:Igr'o sam i dvicu, al' nije to to, kec je plafon.
Nikad nisam uspio preći onaj Decay koji je pravljen samo za PS. Neki Ukrajinci su uspjeli da to prevedu na PC, ali previše bugova ima tu.revan je napisao/la:Fina je meni i dvica. No kec je za ono vrijeme bio nešto novo, revolucionarno. Samo kad se sjetim koliko se pričalo o filmskoj atmosferi i onom uvodnom nivou kad samo hodaš po bazi. Igra koja je preporodila FPS žanr. Iako su mi one stvari što skaču u lice uvijek išle na živce.DukeOfWellington je napisao/la:Igr'o sam i dvicu, al' nije to to, kec je plafon.![]()
BTW može se na Steamu skinuti Black Mesa. Standalone mod koji čitavu prvu igru, izuzev Xen nivoa, prebacuje u HD.
Europa Universalis IV i Crusader Kings 2SoooE7 je napisao/la:Moze li neko preporuciti neku strategiju tipa Knights of Honor ili Command and Conquer Generals?Zahvalan unaprijed.
I ja isto nemam 2. Kec i tricu sam baš uzeo u Humble Bundle. Sa prijateljem DS3 u co-op sam donedavno igrao skoro pa non-stop.Otelo je napisao/la:Ja imam 1 i 3, jos mi fali 2
Al bih volio da imam karticu pa da uzmem sta preko ovog humble bundle, dobrih igara ima za 4-5 KM.
Mada, moj otac ima tu karticu ali ne znam ja ni uzeti sa tim. Nisam nikad pa onda.....
preporucujem paypal najvise pa onda skrill.. jest da imas sitnu proviziju (ja mislim 1%) ali ti se podaci nikada ne otkrivaju.revan je napisao/la:I ja isto nemam 2. Kec i tricu sam baš uzeo u Humble Bundle. Sa prijateljem DS3 u co-op sam donedavno igrao skoro pa non-stop.Otelo je napisao/la:Ja imam 1 i 3, jos mi fali 2
Al bih volio da imam karticu pa da uzmem sta preko ovog humble bundle, dobrih igara ima za 4-5 KM.
Mada, moj otac ima tu karticu ali ne znam ja ni uzeti sa tim. Nisam nikad pa onda.....
Što se tiče kartice, ako si punoljetan, odi u banku i otvori sebi tekući račun i uzmeš debit karticu. Ništa te ne košta. Uplatiš sebi pare kad hoćeš nešto kupiti. Sto posto je sigurno. Samo kupuj na provjerenim stranicama (Steam, GOG.com, Gamers Gate, Humble Bundle, Origin, Green Man Gaming). Samo nemoj nikad na Gamesrocket.com.
Ja koristim preko deset godina. Čak više i ne dižem plaću, neko plaćam sve preko nje i u prodavnicama. Dignem stotinjak maraka i to je to. Što se tiče korištenja, ukucaš broj s kartice, CRC ili security number (ovisi kako se gdje zove, uglavnom trocifreni broj na poleđini), datum do kojeg traje kartica i svoje lične podatke (ime, prezime sa kartice, adresa etc.) i to ti je to. Možeš i preko Paypala plaćati ali ima mala provizija, no imaš dodatnu sigurnost ako bude kakvih problema i zatražiš povrat novca.
Ma najgore je sto nisam punoljetan.revan je napisao/la:I ja isto nemam 2. Kec i tricu sam baš uzeo u Humble Bundle. Sa prijateljem DS3 u co-op sam donedavno igrao skoro pa non-stop.Otelo je napisao/la:Ja imam 1 i 3, jos mi fali 2
Što se tiče kartice, ako si punoljetan, odi u banku i otvori sebi tekući račun i uzmeš debit karticu. Ništa te ne košta. Uplatiš sebi pare kad hoćeš nešto kupiti. Sto posto je sigurno. Samo kupuj na provjerenim stranicama (Steam, GOG.com, Gamers Gate, Humble Bundle, Origin, Green Man Gaming). Samo nemoj nikad na Gamesrocket.com.
Ja koristim preko deset godina. Čak više i ne dižem plaću, neko plaćam sve preko nje i u prodavnicama. Dignem stotinjak maraka i to je to. Što se tiče korištenja, ukucaš broj s kartice, CRC ili security number (ovisi kako se gdje zove, uglavnom trocifreni broj na poleđini), datum do kojeg traje kartica i svoje lične podatke (ime, prezime sa kartice, adresa etc.) i to ti je to. Možeš i preko Paypala plaćati ali ima mala provizija, no imaš dodatnu sigurnost ako bude kakvih problema i zatražiš povrat novca.
Ma ja imam jednu debit karticu s koje kupujem igre. Na nju prebacim pare sa kreditne, na koju primam plaću, i tako ne ugrožavam da i u slučaju upada nešto izgubim. Za stranice poput Steama, GOG.com, GG i GMG nema potrebe za Paypal-om jer stvarno podatke čuvaju a nikad i ne sačuvam podatke, nego ih uvijek ukucavam ručno. Ebay i slične stranice definitivno samo Paypal plaćanje.zlatniljiljan89 je napisao/la: preporucujem paypal najvise pa onda skrill.. jest da imas sitnu proviziju (ja mislim 1%) ali ti se podaci nikada ne otkrivaju.
Hmm, baš čudno. Meni na originalnoj verziji nikada nije tražio taj code. Jesi siguran da je "Survey code" a ne security code? Također, jesi blokirao Far Cry 3 u svom firewallu? Ako nisi, igra će zvati kući (Uplay server) i nećeš moći igrati.EDO299 je napisao/la:Izvinjavam se što ovako iznenada upadam u razgovor ali imam jedan problem, naime skinuo sam Far Cry 3 još prije nekoliko mjeseci i kada sam ga instalirao i crackovao , trazi mi neki "Survey code"kuknjava . Nisam znao šta da radim, evo i dan danas ga gledam "skinutog" ali nmg ga igrat'
![]()
. Zna li ko u cemu je problem? Šta da radim...
probaj skinuti drugu verziju, provjereni torrent, to meni zvuči kao fakeEDO299 je napisao/la:Izvinjavam se što ovako iznenada upadam u razgovor ali imam jedan problem, naime skinuo sam Far Cry 3 još prije nekoliko mjeseci i kada sam ga instalirao i crackovao , trazi mi neki "Survey code"kuknjava . Nisam znao šta da radim, evo i dan danas ga gledam "skinutog" ali nmg ga igrat'
![]()
skini blackbox verziju,trebalo bi raditi.Kod mene je super radila,a teska je samo 4,71 GBEDO299 je napisao/la:Izvinjavam se što ovako iznenada upadam u razgovor ali imam jedan problem, naime skinuo sam Far Cry 3 još prije nekoliko mjeseci i kada sam ga instalirao i crackovao , trazi mi neki "Survey code"kuknjava . Nisam znao šta da radim, evo i dan danas ga gledam "skinutog" ali nmg ga igrat'
![]()
ako moze link, do torrenta je 100% ne valja ovo sto sam skinuo a 9gb :zvijezde:keramikr je napisao/la:skini blackbox verziju,trebalo bi raditi.Kod mene je super radila,a teska je samo 4,71 GBEDO299 je napisao/la:Izvinjavam se što ovako iznenada upadam u razgovor ali imam jedan problem, naime skinuo sam Far Cry 3 još prije nekoliko mjeseci i kada sam ga instalirao i crackovao , trazi mi neki "Survey code"kuknjava . Nisam znao šta da radim, evo i dan danas ga gledam "skinutog" ali nmg ga igrat'
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.