Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Razbojnik
-
Kontakt:
AzRimiRzA je napisao/la:Odlican dres. Sve sredjeno u zadnjoj minuti, nema se razlog buniti.
Odlican za Estoniju..
Mislim da bi Adidas trebao biti ozbiljniji, pa makar napraviti dres u pravim bojama.
Imali su cca pola godine da naprave dres, nije to bas tako malo.
Boje Estonije na rukavu:
Slicno su napravili Hrvatskoj, pa HNS i navijaci podigli veliku frku.
http://www.24sata.hr/nogomet/trgovci-u- ... rke-173811" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena:
Razbojnik, dana/u 04 apr 2014, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Chapman
-
Kontakt:
Plavi dres je bas odlican majke mi, Kolasinac 5 u junu ako bog da.

-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 14:25
Ja uzimam ovaj plavi, bijeli mi se ne svidja a daleko od toga da su isti. Kod plavog mi se jedino ne svidja velicina grba, po meni je mogao biti i manji.
Moram pohvaliti Dzeku na hrabrosti sto je postavio dresove, jer smo mi jedini insani koji cekamo na prezentaciju dresa dva mjeseca pred SP. Valjda smo i mi zasluzili malo vise, pogotovo ako je dres vec dizajniran. Zahvaljujem Edinu!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 14:28
Pogledaj bolje raspored boja. Ne mogu biti boje Estonije nikako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
AzRimiRzA
-
Kontakt:
Razbojnik je napisao/la:AzRimiRzA je napisao/la:Odlican dres. Sve sredjeno u zadnjoj minuti, nema se razlog buniti.
Odlican za Estoniju..
Mislim da bi Adidas trebao biti ozbiljniji, pa makar napraviti dres u pravim bojama.
Imali su cca pola godine da naprave dres, nije to bas tako malo.
Boje Estonije na rukavu:
Slicno su napravili Hrvatskoj, pa HNS i navijaci podigli veliku frku.
http://www.24sata.hr/nogomet/trgovci-u- ... rke-173811" onclick="window.open(this.href);return false;
Razumijem ja to sve, ima tu mana. Ali meni trenutno je drago da smo ikakav korak uradili naprijed i da konacno rijesimo ovaj problem. Vjerujem u adidas da ce srediti momacki dres za Euro kvalifikacije. Ako tad bude ovako, ondah bi se bunio.
-
Consigliere
-
Kontakt:
Postao/la Consigliere » 04 apr 2014, 14:42
Uzima se
desetka i Misimovic, naravno
Kad odem na reprezentaciju, ovakav imam osjecaj da su procenti dresova na trbinama: 80% Dzeko, 5% Spahic, 5% Pjanic i 5% ostali

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 14:43
Consigliere je napisao/la:Uzima se
Kad odem na reprezentaciju, ovakav imam osjecaj da su procenti dresova na trbinama: 80% Dzeko, 5% Spahic, 5% Pjanic i 5% ostali

Slaba ti matematika jarane

.
-
mikki21
-
Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jbg raja, ko hoce da bude IN, mora kupit dres, pa kakav god bio.........mada vise volim bijelu boju, al pravi je nekako ono kako se kaze pravo je*acki.....samo dilema oko svega toga je, kojeg igraca furati na ledzima?
- dzeko
- kolasinac
- pjanic
- lulic
hmmmm....koga od ovih....
u mene tu nema dileme nikako, broj 10 i MISIMOVIC! maestro je uvijek bio i uvijek ce ostat maestro!

-
Rios
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
BadrHari
-
Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Uzima se

Neki ce iz inata uzeti Vedatora, @Donnie ce Begovica, ja kontam Salihagu
Bilo bi lijepo vidjeti raznovrsnost, ali ne gine nam Dzekomanija.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 04 apr 2014, 15:06
Cudno, valjda sam jedini koji ce kupiti bijeli dres, pozadi sa imenom...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Blek_Stena
-
Kontakt:
Postao/la Blek_Stena » 04 apr 2014, 15:14
abd kad Vršajević pukne preko leđa, ima da se svi okrecu, ha ja

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
-
Chuckie
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:Cudno, valjda sam jedini koji ce kupiti bijeli dres, pozadi sa imenom...

Bijeli je također dobar, ja buraz razmišljamo po jedan u suprotnoj boji.
-
dinoze
-
Kontakt:
Ovaj grb isto kao da je naljepljeni plasticni grb? Nekako mi nelogicno to.
-
AlenHalilovic
-
Kontakt:
Postao/la AlenHalilovic » 04 apr 2014, 16:17
Po ovom se vidi cemu sebe smatra Dzeko kad uzima sebi za pravo da preskace zvanicnu prezentaciju dresva i stavlja ih na svoju stranicu. Po neznam koji but je dao pljesnicu navijacima i NSBiH-u.
-
amerosm
-
Kontakt:
O ukusima se ne treba raspravljati i ukoliko uzmemo u obzir sve faktore onda se moze reci da smo prosli odlicno...
Kao prvo savez je napravio gresku sto je cekao tek 15. Oktobar kako bi stupio u pregovore kada je u pitanju tehnicki sponzor, kao drugo mi smo u svijetskom poredjenju niko i nista i kao trece ugovor vazi cetiri godine i treba vidjeti kakva ce naredna garnitura biti prije nego li pocnete kritikovati...
Hebiga mi smo takva nacija...Ja sam ubijedjen da osvojimo SP sa svim pobjedama i gol razlikom 35-1, naslo bih se par ..... koji bi kritikovali sve redom zbog tog primljenog gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Chapman
-
Kontakt:
Chuckie je napisao/la:Principatus je napisao/la:Cudno, valjda sam jedini koji ce kupiti bijeli dres, pozadi sa imenom...

Bijeli je također dobar, ja buraz razmišljamo po jedan u suprotnoj boji.
Ako ne bude providan ovako onda moze i bijeli, ionako su mi drazi nasi bijeli dresovi, al' ne sviđa mi se nikako što izgleda providno ovoliko. Daj boze da se to popravi.

-
jestamaji
-
Kontakt:
ja osim par željinih dresova nemam nijedan drugi, a za SP ću otići krajem maja u ćurčiluk i kupiti jedan Legea dres koji će elem tada garant biti na sniženju elem će u mojim očima zauvjek imati sentimenalnu vrijednost i podsjećati me na najljepši period naše reprezentacije - ove kvalifikacije. samo još ne znam da li ću bijeli ili plavi, vjerovatno onaj koji bude jeftiniji! kvalitet i stala sranja me uopšte ne interesuju!
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 16:49
AlenHalilovic je napisao/la:Po ovom se vidi cemu sebe smatra Dzeko kad uzima sebi za pravo da preskace zvanicnu prezentaciju dresva i stavlja ih na svoju stranicu. Po neznam koji but je dao pljesnicu navijacima i NSBiH-u.
Dzeko dao pljesnicu navijacima zato sto je predstavio dres navijacima koji jedini dva mjeseca pred SP nemaju oficijelni dres za turnir ni za pogledati ni za kupiti, dakle nemaju pojma u cemu ce nastupati izuzev one slike sa NSBiH. Super razmisljanje ali ne bih se mijenjao.