Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Razbojnik
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Razbojnik » 04 apr 2014, 14:11

AzRimiRzA je napisao/la:Odlican dres. Sve sredjeno u zadnjoj minuti, nema se razlog buniti.
Odlican za Estoniju..

Mislim da bi Adidas trebao biti ozbiljniji, pa makar napraviti dres u pravim bojama.

Imali su cca pola godine da naprave dres, nije to bas tako malo.

Boje Estonije na rukavu:

slika

slika

Slicno su napravili Hrvatskoj, pa HNS i navijaci podigli veliku frku.

http://www.24sata.hr/nogomet/trgovci-u- ... rke-173811" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Razbojnik, dana/u 04 apr 2014, 14:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 04 apr 2014, 14:16

Plavi dres je bas odlican majke mi, Kolasinac 5 u junu ako bog da. :cool:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 14:25

Ja uzimam ovaj plavi, bijeli mi se ne svidja a daleko od toga da su isti. Kod plavog mi se jedino ne svidja velicina grba, po meni je mogao biti i manji.
Moram pohvaliti Dzeku na hrabrosti sto je postavio dresove, jer smo mi jedini insani koji cekamo na prezentaciju dresa dva mjeseca pred SP. Valjda smo i mi zasluzili malo vise, pogotovo ako je dres vec dizajniran. Zahvaljujem Edinu!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 14:28

Razbojnik je napisao/la:
Boje Estonije na rukavu:

slika

slika

http://www.24sata.hr/nogomet/trgovci-u- ... rke-173811" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledaj bolje raspored boja. Ne mogu biti boje Estonije nikako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 apr 2014, 14:29

Razbojnik je napisao/la:
AzRimiRzA je napisao/la:Odlican dres. Sve sredjeno u zadnjoj minuti, nema se razlog buniti.
Odlican za Estoniju..

Mislim da bi Adidas trebao biti ozbiljniji, pa makar napraviti dres u pravim bojama.

Imali su cca pola godine da naprave dres, nije to bas tako malo.

Boje Estonije na rukavu:

slika

slika

Razumijem ja to sve, ima tu mana. Ali meni trenutno je drago da smo ikakav korak uradili naprijed i da konacno rijesimo ovaj problem. Vjerujem u adidas da ce srediti momacki dres za Euro kvalifikacije. Ako tad bude ovako, ondah bi se bunio.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 apr 2014, 14:42

Uzima se desetka i Misimovic, naravno :cool:
Kad odem na reprezentaciju, ovakav imam osjecaj da su procenti dresova na trbinama: 80% Dzeko, 5% Spahic, 5% Pjanic i 5% ostali :roll: :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 14:43

Consigliere je napisao/la:Uzima se desetka i Misimovic, naravno :cool:
Kad odem na reprezentaciju, ovakav imam osjecaj da su procenti dresova na trbinama: 80% Dzeko, 5% Spahic, 5% Pjanic i 5% ostali :roll: :mrgreen:
Slaba ti matematika jarane :mrgreen: .

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 04 apr 2014, 14:45

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:jbg raja, ko hoce da bude IN, mora kupit dres, pa kakav god bio.........mada vise volim bijelu boju, al pravi je nekako ono kako se kaze pravo je*acki.....samo dilema oko svega toga je, kojeg igraca furati na ledzima?

- dzeko
- kolasinac
- pjanic
- lulic

hmmmm....koga od ovih....
u mene tu nema dileme nikako, broj 10 i MISIMOVIC! maestro je uvijek bio i uvijek ce ostat maestro! :twisted:

Rios

Post Postao/la Rios » 04 apr 2014, 14:53

Jel ko provjeravao kod Kineza ili po pijacama gdje,da nisu vec izasli? :opaopa: :lol: :lol: :lol:
P.S. Pjanic i br 8 :salut: :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 04 apr 2014, 14:58

Consigliere je napisao/la:Uzima se desetka i Misimovic, naravno :cool:
Neki ce iz inata uzeti Vedatora, @Donnie ce Begovica, ja kontam Salihagu :D
Bilo bi lijepo vidjeti raznovrsnost, ali ne gine nam Dzekomanija. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 apr 2014, 15:06

Cudno, valjda sam jedini koji ce kupiti bijeli dres, pozadi sa imenom... :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 04 apr 2014, 15:14

abd kad Vršajević pukne preko leđa, ima da se svi okrecu, ha ja :tralala:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 04 apr 2014, 15:25

Principatus je napisao/la:Cudno, valjda sam jedini koji ce kupiti bijeli dres, pozadi sa imenom... :mrgreen:
Bijeli je također dobar, ja buraz razmišljamo po jedan u suprotnoj boji.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 04 apr 2014, 16:01

Ovaj grb isto kao da je naljepljeni plasticni grb? Nekako mi nelogicno to.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 apr 2014, 16:17

Po ovom se vidi cemu sebe smatra Dzeko kad uzima sebi za pravo da preskace zvanicnu prezentaciju dresva i stavlja ih na svoju stranicu. Po neznam koji but je dao pljesnicu navijacima i NSBiH-u.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2014, 16:18

O ukusima se ne treba raspravljati i ukoliko uzmemo u obzir sve faktore onda se moze reci da smo prosli odlicno...
Kao prvo savez je napravio gresku sto je cekao tek 15. Oktobar kako bi stupio u pregovore kada je u pitanju tehnicki sponzor, kao drugo mi smo u svijetskom poredjenju niko i nista i kao trece ugovor vazi cetiri godine i treba vidjeti kakva ce naredna garnitura biti prije nego li pocnete kritikovati...

Hebiga mi smo takva nacija...Ja sam ubijedjen da osvojimo SP sa svim pobjedama i gol razlikom 35-1, naslo bih se par ..... koji bi kritikovali sve redom zbog tog primljenog gola.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 04 apr 2014, 16:34

Chuckie je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Cudno, valjda sam jedini koji ce kupiti bijeli dres, pozadi sa imenom... :mrgreen:
Bijeli je također dobar, ja buraz razmišljamo po jedan u suprotnoj boji.
Ako ne bude providan ovako onda moze i bijeli, ionako su mi drazi nasi bijeli dresovi, al' ne sviđa mi se nikako što izgleda providno ovoliko. Daj boze da se to popravi. :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 apr 2014, 16:37

ja osim par željinih dresova nemam nijedan drugi, a za SP ću otići krajem maja u ćurčiluk i kupiti jedan Legea dres koji će elem tada garant biti na sniženju elem će u mojim očima zauvjek imati sentimenalnu vrijednost i podsjećati me na najljepši period naše reprezentacije - ove kvalifikacije. samo još ne znam da li ću bijeli ili plavi, vjerovatno onaj koji bude jeftiniji! kvalitet i stala sranja me uopšte ne interesuju!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 apr 2014, 16:49

AlenHalilovic je napisao/la:Po ovom se vidi cemu sebe smatra Dzeko kad uzima sebi za pravo da preskace zvanicnu prezentaciju dresva i stavlja ih na svoju stranicu. Po neznam koji but je dao pljesnicu navijacima i NSBiH-u.
Dzeko dao pljesnicu navijacima zato sto je predstavio dres navijacima koji jedini dva mjeseca pred SP nemaju oficijelni dres za turnir ni za pogledati ni za kupiti, dakle nemaju pojma u cemu ce nastupati izuzev one slike sa NSBiH. Super razmisljanje ali ne bih se mijenjao.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 04 apr 2014, 16:55

pljesnica???? :?:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], FerdinandF, General505, Hazre i 78 gostiju.