Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
hahahahhahahhaha jak ovaj Grafite ne zna iz penala dat go
druga liga je ovaj Wolfsburg,nek bjeze Dzeko i Miske dok mogu
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- velez_mostar
- Kontakt:
Nisu se ni Dzeko ,a ni Miske previse razgulili da pokazu nesto ,Miske je pogotovo danas ocajan na terenu ,ne vidi se...i upravo izlazi iz igre.
ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- TheManiacs
- Kontakt:
Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nije ni to dobro.TheManiacs je napisao/la:Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
DŽEKO!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ako ces bas pisat pravilno onda si trebao napisati Dž i ne kakiTheManiacs je napisao/la:Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
MinistaR
ma pusti pa ovo "dj" svak koristi u net piskaranju i sad je on meni ovde nasao pisat o pravopisu
pa nije bas da koristi svako... dz = dž , a dj = đ19TM87 je napisao/la:ako ces bas pisat pravilno onda si trebao napisati Dž i ne kakiTheManiacs je napisao/la:Jao jarane svaki dan te gledam i pises djeko pa reci mu prezime kako treba19TM87 je napisao/la:ja grafitea sebicnjaka ja mislim da mu je djeko **** sad sve
DZEKO !
MinistaR
ma pusti pa ovo "dj" svak koristi u net piskaranju i sad je on meni ovde nasao pisat o pravopisu
a posto se edin preziva džeko, onda je logicnije napisati dz... nije mu brate prezime đeko...
al dobro, koliko ja znam sarajlije i cini mi se srednja bosna su vazdan kuburili sa tim dž i đ...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
moj dzeko samo moli Boga da se sezona sto prije zavrsi da bjezis iz ovog prokletog kluba, ovo nece dobro nikako, nema tebi nafake u ovom wolfsburgu
Cuva Bog Zelju svog!
A kod Grafonje jel tvrdo ili meko nj 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Glavni je komentator na EuroSportu ovom srbijanskom, uvijek govori: "ide lopta do Džeka...", nikad nije rekao npr. "ide lopta za Džeku.."
Ja mu se vazda ismijem, ne znam odakle njemu posao komentantora.
Ja mu se vazda ismijem, ne znam odakle njemu posao komentantora.
meni se zgadio Wolfsburg radi Grafonje, sve mu je-em......sebicnijeg igraca u danasnjici nemaaaaaaa
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Me(h)ko.harishp je napisao/la:A kod Grafonje jel tvrdo ili meko nj
Evo Grafite ga zabi
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
to džeko kralju ovo je tvoj gol
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Jel ovo Wolfsburg dao goooooo,i to grafice hahahhaha
harishp je napisao/la:A kod Grafonje jel tvrdo ili meko nj
hahahahah jebm ti dj i dž...ja se izvinjavam svim koji nisu razumjeli sta sam htio napisat.... i evo zabiga grafite sa tvrdo G i asistent DŽeko
ni glupljeg a Boga mi ni sporijeg...Željoman je napisao/la:meni se zgadio Wolfsburg radi Grafonje, sve mu je-em......sebicnijeg igraca u danasnjici nemaaaaaaa
kakav potez dzekana, kako baci cini mi se Lahma... a grafite u svom stilu, zar ne hare??? klasa
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hahahah, jes, dobro si, jes da ga je grafite uguro, al je brat nanijetiotony-mortale je napisao/la:to džeko kralju ovo je tvoj gol
Jedino ovako grafice zna dat go,ja sam se isao umio nisam vjerovao da je dao go,odo drugi tiket ispunit,imal ko parove,iznad 1.50 da su
svaka pomoc je dobro dosla
Kako ce biti klasa ako ne zna_dreamer_ je napisao/la:kakav potez dzekana, kako baci cini mi se Lahma... a grafite u svom stilu, zar ne hare??? klasa
Odbila se lopta od njega i tako po dvadesetak puta prosle sezone,kloc
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Iceplayer, Zglavkar i 14 gostiju.