" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Kako je krenuo, Etihad ce bez trave ostatimirzatele je napisao/la:Negro grize sto jes jes:beam:
donniedarko je napisao/la:NegredoOpet su balkanci obiljezili tekmu
Onda prelazi na pomocnesoccerfan je napisao/la:Kako je krenuo, Etihad ce bez trave ostatimirzatele je napisao/la:Negro grize sto jes jes:beam:
Nista buraz nije palo u vodu..Dzeko je obiljezio ovu utakmicu i to je to..Bio zvanicno proglasen ili ne za igraca utakmiceAjax je napisao/la:Bio je u super formi danas. Zabio bi jos jedan do kraja. I vjerovatno bi bio proglasen za igraca utakmice. Ovako sve pada u vodu.Rios je napisao/la:Nema veze,odradio svoje..Kad se sve sabere i oduzme sjajna utakmica..![]()
Kao sto sam pisao od pocetka, Dzeko je kompletniji i bolji igrac od Negreda. Moze spanac na kratko biti ispred Dzeke zbog forme ali na duze staze nema teorije.soxx je napisao/la:Kako lijepo gledat kad Negredo ulazi a utakmica vec rijesena. Ispada kao da malo Dzeku odmori![]()
![]()
A prije par mjeseci bila obrnuta situacija.
Iz citave situacije najbolje je prosao Pellegrini. Rekao je da kod njega igraju igraci koji su trenutno u najboljoj formi i toga se od pocetka drzao. Na pocetku je bio Negredo, sad Dzeko i nema ko da se ljuti i tako ce biti sve dok Dzeku ne stane.Batko je napisao/la:Izdominiro je danas, samo da ovako igra svaki put zvijer bi bio!!!
Negredo ga je skroz ugasio...Morala ga je stati golgeterska forma kad tad!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Krenulo nas pravo. Večeras rukometaši da završe posao, Teletović da odigra još jednu dobru utakmicu i onda sutra da teniseri stave šlag na tortu.kokakolas je napisao/la:Koja sedmica... Pjanić, Teletović, Medunjanin, Džeko, tenisači, rukometaši... Ponosan![]()
Ne vidim to nigdje na njegovom twitteru: https://twitter.com/themichaelowen/with_replies" onclick="window.open(this.href);return false;mirzatele je napisao/la:Koji je ovaj Owen doktor jbt HAHAHAHAHAHAHAHAH
“Da su kojim slučajem Januzaj ili Young pali kao što je Džeko pao, bili bi stavljeni na stub srama”, napisao je Owen na Twitteru.
“Nalazio sam se u takvim situacijama i mislim da kontakt nije bio dovoljan da Džeko padne. Ipak, sudiji je bilo teško procijeniti”, rekao je Owen.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, Cwirek i 10 gostiju.