HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

RođeniMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 20:34

Marin je napisao/la:Pa "rođo", to ti ja i govorim i isto vrijedi i za suprotnu stranu. Da se bogdo može slobodno čovjek kretati po cijelome gradu bez te "mentalne blokade" ja bih bio najsretniji. Pa onda da svatko navija za svoje i gotovo.
Ali ako smo mi spremni ne vidim razlog što ne bi barem pokušali odigrati koju utakmicu i ispitati stanje !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 20:38

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:20, ukupno mijenjano 2 puta.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jan 2009, 20:39

prestanite sanjati,povratak veleza pod BB trenutno nije opcija a bojim se da i na duze staze nije,da li velez zasluzuje povratak ja neznam,ako cemo logikom zasluzuje ali ova drzava je apsurdistan i od toga nema nista,da bi se velez vratio pod BB mora prvo postati stabilan premijerligas :D 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 20:39

Rz88 je napisao/la:mene nazivas šaban...hahahahahahahahhahah, wow ko nam se javlja, nisam ja pao na toliko dno da vriedjam ljude koji nemaju mozag, tebi je krivo sto je velez zadnji a sta je celik postigao , hmm uglavnom sredina tabele sa lijepim raspored u 2 djelu sezone gdje se mozemu ubaciti medu prvih 5 ekipa, dalje sta ja ovdje radim raspravljam sa eag~ najednom se fakin javlja sa pricom ja sam najveci meni niko nemoze nista, ako mrzis zrinjski mrzi ga na stadionu a ne van njega, a za celik i robijase, pogledaj malo ko je i ove god najposjeceniji stadion , gledaj nas korteo protiv sarajeva i pokusaj mi nesto bolje naci, a to sto ja neznam sastaviti dvije normalne recenice je moja stvar valjda me ti inspirises sa svojim glupostima kako si lud
Nastavimo na pm !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 20:44

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 jan 2009, 21:00

Rodjeni
Mozda si ti jednom dosao ovamo ali priznaj da se nisi dobro osjecao i to je bilo jednom a ko zna sta ce bit drugi put,a kad popijes degeneka niko ti nece rec da si frajer neki ili nesto nego ce rec "Ma pusti budalu iso provocirat."I osim toga koji ces ku_rac s bar salom ic u prodajni centar.Salovi se nose na tekme a ne u prodavnice!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 21:02

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:03

Eagles je napisao/la:Rodjeni
Mozda si ti jednom dosao ovamo ali priznaj da se nisi dobro osjecao i to je bilo jednom a ko zna sta ce bit drugi put,a kad popijes degeneka niko ti nece rec da si frajer neki ili nesto nego ce rec "Ma pusti budalu iso provocirat."I osim toga koji ces ku_rac s bar salom ic u prodajni centar.Salovi se nose na tekme a ne u prodavnice!
Ma nije svejedno ali spreman sam da idem pod BB ako Velež igrao tamo ! sa šalom ili bez
Pa to dobro,fazon je otići tako...

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:05

Rz88 je napisao/la:hahah baršalom eto da je obicnim mozda hladno bilo, ali cuj bas onim salom, a dobra ti je ta isao provocirat, i to upravo sada radi i na forumu
Vidiš li ti moj Eagles s kim se ja raspravljam skoro sat vremena !
Ni ne zna razliku između šala i baršala a ja,budala se raspravljam s njim koji nikakve veze nema sa ova dva kluba i koji je tu očito da podjebaje !

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:08

Nego Eagles kad počinje ovaj turnir u Gabeli i hoće li Ultrasi ići organizovano ? i hoće li BBB dolaziti ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 21:12

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:17

Hehe, cccc diskusije ;) .
U inat svima.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:21

Rz88 je napisao/la:ahh poceo se sada ulizivati jos.......neznam razliku nauci me ti , kada odrastem zelim biti poput tebe, jer ti si velika faca smijes hodati salom oko svoga rodnog grada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na osnovu čega zaključi da se ulizujem ? To što pitam hoće li BBB doći i hoće li Ultrasi organizovano ići u Gabelu ?
Bravo ! zavidim ti...
Rekao sam ti na pm šta mislim o tebi i šta će biti !
Odsad si ignorisan tako da ne moraš me citirati ili pisati ! i na pm mi se javi kad naučiš pravopis i sastaviš barem jednu normalnu rečenicu !
I predlažem administraciji da ga banuju jer unosi nemir na forum ! i započinje rasprave
Očekujem da ste ozbiljni i da ćete banovati ovog junaka zeničkog !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jan 2009, 21:25

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:31

Rz88 je napisao/la: odoh ici zrinjski puno srece i nastaviti nizati pobjede nad velezom iz vrapcica POZZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cccc.
U inat svima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 jan 2009, 21:34

RođeniMostar je napisao/la:Nego Eagles kad počinje ovaj turnir u Gabeli i hoće li Ultrasi ići organizovano ? i hoće li BBB dolaziti ?
Turnir se igra 23. i 24.sijecnja.Ultrasi nece ici organizirano(barem se sada cini tako)ali ce se iznajmljivati kombiji i osobna auta.(ono kako ko moze)A Navijaca Dinama ima pun kur-ac u Hercegovini a i purgeri cesto dolaze u Hercegovinu.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:35

HOS je napisao/la:
Rz88 je napisao/la: odoh ici zrinjski puno srece i nastaviti nizati pobjede nad velezom iz vrapcica POZZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cccc.
Poslano: 01 jan 2009, 22:43
Od: Rz88
Za: RođeniMostar
valjda imas pravo da navijas za nekoga ko igra veliku ulogu , naravno navijac sam celika ali i bayerna, takodjer sam "simpatizer" barce jer ljudi igraju najljepsi nogomet, prije svega navijac futbala a tek ostalo sto pitas, ako i sam ides na tekme a posebno gostovanja onda ti je jasno kako se radi da se uniste klubovi sa muslimanskim korjenima....a ti navalio na forumu tamo svadati se sa mnom dok one kurve ustaske uzivaju u tome

Odgovor Citat br.1-Pa je li šaban ili nije :lol:

Odgovor:Citat br.2-HOS eto šta mi kaže preko pm-a ! to ko ja treba da mu pomažem a onda po meni pljuje !

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:37

Sta ces :lol: :lol: .
U inat svima.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 01 jan 2009, 21:38

Eagles je napisao/la: Turnir se igra 23. i 24.sijecnja.Ultrasi nece ici organizirano(barem se sada cini tako)ali ce se iznajmljivati kombiji i osobna auta.(ono kako ko moze)A Navijaca Dinama ima pun kur-ac u Hercegovini a i purgeri cesto dolaze u Hercegovinu.
Pricam se cesto o Dinamu bas s jednim prijateljom i BBBom iz ZGa, neki dan mi govori da mozda dolazi na taj turnir pa svraca kod mene u Mostar opet na ispijanje :lol: .
U inat svima.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 01 jan 2009, 21:41

Sreća pa Kadrić ne igra za GOŠK,moći će Dinamo dovesti sve igrače !
Pretprošle godine,čim su vidjeli da ulazi Kadrić u igru Modrića odmah izveli iz igre :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.