4/4Viper je napisao/la:Olimpic - Zeljo 2 @2,25

Xanthi - Panathanaikos 1 @1,85
Freiburg II - Eint. Frankfurt II 1 @1,70
Mladost VO - Vitez 1 @1,70

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
4/4Viper je napisao/la:Olimpic - Zeljo 2 @2,25
25amarosim je napisao/la:A.Bradley 14,5 više maxbet
Vcrs Boston ide Cavsima bez Bayllessa dok je Rondo upitan,dakle jedini bek-suter je Avery,zadnje dvije utak 24 i 22 poena,bio je ozlijedjen pa ne vjerujem da ce ga trener odmarati,cavsi izg sanse za PO,ocekujem jednu opustenu utakmicu..................
Zbog stradanja navijača Liverpoola na Hillsboroughu.
SINGL 4 WIN !!! FT:3:1(1:1) PROFIT: + 10eFlyingDutchman je napisao/la:SINGL 4: 04:00h Kostarika 1. liga Deportivo saprisa - Alajulense - 1 2,00 10e
p.s. ako trazite jos ponesto moja preporuka je montreal u hokeju protiv rendzersa ali ne na jak ulog....
zastogonzales je napisao/la:Narode,, danas su vam ziceri ova dva tipa,, igrajte ili pobjedu ili koseve
FINALE EUROLEAGUE (Z) 15:00h
FENERBAHCE - GALATASARAY (129,5) - MANJE 1,85
FENERBAHCE - GALATASARAY -1 1,55
Premier
Pozdravlja vas Gonzales
Dragovoljcu gori pod nogama, Istra bez ambicija i imaju trenera koji voli ,namjestit'...shnjim je napisao/la:bk avarta - roskilde 2 @1,4
swansea - chelsea 2 @ 1,7
istra - hrvatski dragovoljac 1 @ 2,2
chelsea treba pobjedu da smanji zaostatak za liverpoolom/cityem(onim koji danas pobijedi)
roskilde po formi i stanju na tablici puno bolji od avarte
istra već nekoliko utakmica zaredom gubi, nema boljeg nego dragovoljca za pobjedu nakon dugo vremena
0Titova-Juga je napisao/la:Montreal - Rangers -5,5rob do bagro je napisao/la:Ima li ko da se poznaje u hokej, treba mi jedno 3 para ali samo golove ?
Florida - Columbus kp2
Phoenix - San Jose kp1
19Titova-Juga je napisao/la:Nego, dosta parova NBA ali teško probrati.
Pokušat ću sa ova dva večeras.
Green +15,5
Harden -28,5
I dodat ću još braću Bryan, nadam se da neće biti kobni
@Baltazar opet sam uzeo neke tvoje parove valjda danas ubodem šta godBelminM23 je napisao/la:Everton 2
Roma 1
Wolfsburg 1
@Baltazar ispratit ću ove Švabe
Sretno svima danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.