Tako je ,yebes tekmu ako nema drameHenderson je napisao/la:Otkad znam za sebe, Liverpool nijedan trofej nije osvojio ljudski. LE, LP, FA Cup, Liga kup a evo sad i liga.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Tako je ,yebes tekmu ako nema drameHenderson je napisao/la:Otkad znam za sebe, Liverpool nijedan trofej nije osvojio ljudski. LE, LP, FA Cup, Liga kup a evo sad i liga.
Rizo je vidovit.Henderson je napisao/la:E moj doktore, kakvih će sve Brendan rekorda oboriti do kraja mandata, nismo ni svjesni.Zodiac je napisao/la:Hull prvi put u historiji pobijedio Liverpool,još jedan rekord za Brendana.
Znam da je već oborio onaj da je jedini trener koji ništa nije osvojio u prvoj sezoni u klubu. Je li nas Oldham ikada prije pobjedio?
Zbog takvih bih sad volio da vam pomrsimo račune.gio10 je napisao/la:Plastika sljedeća
Ali onda se sjetis one lopte Gerrarda za Drogbu i bude ti lakse.Virtu4l je napisao/la:Zbog takvih bih sad volio da vam pomrsimo račune.gio10 je napisao/la:Plastika sljedeća
Ma pusti ga, isfrustriran nakon ovakve, za srce teske, pobjedeVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih bih sad volio da vam pomrsimo račune.gio10 je napisao/la:Plastika sljedeća
Evo plačem sadVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih bih sad volio da vam pomrsimo račune.gio10 je napisao/la:Plastika sljedeća
Nemoj brat moj kvariti odnose sa plavcima, dobri su to ljudigio10 je napisao/la:Evo plačem sadVirtu4l je napisao/la:Zbog takvih bih sad volio da vam pomrsimo račune.gio10 je napisao/la:Plastika sljedeća![]()
BR: “it was a brilliant win for us. tactically it was a really good game, both diamonds to start. We’ve analysed Adams’ youth teams etc.
Hvala Bogu pa nije dao ostavku/dobio otkaz nakon poraza od Hulla.nerkolfc je napisao/la:Nista ovo sto se desava nije sreca nego rad ovog velikog covjeka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.