RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ovokao.....
po meni navijacu veleza najvise bi volio kad bi sarajevo bio prvi ....naravno poslije mog veleza
ako ne moze sarajevo navijam za siroki.
zelju mrzim isto ko i zrinjskog i to iz 2 razloga
napad na nas na ivanu kad ste nam razbili kombije i drugi razlog amar osim
i sad je sudija namejsten da dobiju zute najbolji igraci veleza ostrak i dino da ne igraju protiv vas.
kad dodjemo na grbavicu docekate nas ko da vam najveci neprijatelji dolaze.....
uvijek trazite da vas pustimo
sjetite se utakmice zeljo velez pol 0 2
i onda molite ulazite u svlacionicu i gubimo 3 2
onda pretprosla godina kuci kad smo izgubili 0 2 pustili vam
uvijek vas treba pustat dokle vise.....
dobocemo i vas i svinjski pa briga me ko ce biti prvi......
pitanje jedno
ako vas mi pustimo oce li vas sarajevo pustit iduce kolo ili radnik zadnje?
koji ce vam **** titula ako je ne zasluzite?
a u europu necete colicu ste duzni 75 000 KM
nece cola da potpise refundiranje dugova tako da licencu necete dobit
po meni navijacu veleza najvise bi volio kad bi sarajevo bio prvi ....naravno poslije mog veleza
i sad je sudija namejsten da dobiju zute najbolji igraci veleza ostrak i dino da ne igraju protiv vas.
pitanje jedno
ma brate ako dobijete posteno i osvojite titulu to ce vam onda biti puno sladje nego nekim mutnim ranjama.Evo da ti kazem da Velez da bogda nikad ne bio sampion ako se bavo mutnim radnjama i namjestanjima,ma yebo toCARSON je napisao/la:nemojte mi sta zamjeriti samo me je zanimalo kako vi to dozivljavate i kakav je vas nacin razmisljanja shvatio sam malo sam iznendjen ali postijem samo Velez i nista sta visezizu1991 je napisao/la:Vi imate računicu, mi imamo računicu, bez Evrope i sa njom, u utakmicama sa bilo kojim protivnikom. Kakav potencijal imamo i mi i vi za ostvarivanje naših računica, znati će se na kraju sezone kada se sumiraju rezultati, jasno kao dan. Nema potrebe da se o tome piše na kraju krajeva.![]()
lp
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 20 apr 2014, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
old school
- Kontakt:
ko colu pita sta
a sami ste to zasluzili,trazili ste to,to ste i dobili,a ako ne dobijemo vas,sve bi dao da zrinja proslavi titulu bas u vrapcicima
gdje ste vi nas pustali jos,pa po tvojoj prici vi kao da ste igrali protiv nizeligasa nekog,a ne prvaka drzave vec par godina 
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Želju treba rasturit nabit ih 10-0 tako da im vise nikad ne padne na pamet da pomisle da ce nas dobit i da im ko falan svaki put treba.Oni kao klub a ni oni njihovi navijaci nisu zasluzili

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
VELEZDOGROBA je napisao/la:ovokao.....
pitanje jedno
brate evo nek je sve to istina sto kazes zadnja dva puta smo vas dobili jer vam nije trebalo nizasta da ste tada trazili da igraju fer ok ali ovo je specificna situacija ja bi sebi muda otkinuo kad bi sarajevo slavilo titulu na grbavici jos da bude iz razloga sto je zeljo pobijedio celik
nemogu da vjerujem da vam je to svejedno sto ce zrinjski slaviti titulu u vrapcicima
ocekivati da ce siroki ili sarajevo koji imaju zasotatak plus cekati kiks zrinjskog protiv olimpica
Kakve veze ima generalni uspjeh na sezonskom nivou, sa pojedinačnom utakmicom ?old school je napisao/la:gdje ste vi nas pustali jos,pa po tvojoj prici vi kao da ste igrali protiv nizeligasa nekog,a ne prvaka drzave vec par godina
Evo lično neću reći da je bilo namještanja, jer nisam upoznat sa tim, i čisto vjerujem da je svaka pobjeda vaša kod nas kući bila zaslužena. Možda naivno razmišljanje, nikad neću saznati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ja bi se sa tobom slozio samo u jednoj stvari a to je slijedece da ne treba da nas pustite! Ako zasluzujemo titulu uzememo vas i isto tako ne bi volio da recimo Zeljo vas pusti ikad. Uostalom loptanje je u pitanju i to je bitno nekad smo mi bolji nekad Zrinjski pa kome bude sudjeno.Ove bajke sa ulaskom u svlacionice mozes pricati u prisustvu djece uzrasta do 7 godina samo ti oni mogu povjerovati u takve gluposti.VELEZDOGROBA je napisao/la:ovokao.....
pitanje jedno
Sto se tice veleza mi vas dobijemo po vi radite dalje sta hocete i pustajte koga hocete i volite koga hocete.
Sto se mene tice pustite i Zrinjski i nekako mi drago da ako mi vec ne budemo prvaci neka budu oni
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
brate da li me iko razumije j... nas ali vi mi niste jasni mi uopste nemoramo biti prvi nije nam ni bio cilj to citavu sezonu govorimo nemora biti muljaza nemoras prodati ali brate minimalno sto sam od vas ocekivao da cete odigrati opusteno makslimalno sa 20% mogucnosti vama ne treba volili bi izbkjeci t da svinjski slavi titulu u vrapcicima i t o je to
-
konjicanin01
- Kontakt:
Raja imali neko informaciju vezano za reflektore jel od slijedece sezone su obavezni ili?
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo i mene, dolazim u miru i nastojim kao i uvijek da budem realan. Velež jeste poštena ekipa, tu priče nema, sve će učiniti da pobjede. Željo je puno slabiji nego recimo prošle sezone, ali naravno da nije bez šansi, jer kao što je poznato Velež baš i ne blista u Vrapčićima ove sezone i tu jest Željina šansa. Međutim s druge strane psihološki faktor je ipak na strani Veleža, jer Velež nije nešto naročito opterećen plasmanom i Velež će sigurno željeti da ovu utakmicu pobjedi, da skinu maler utakmica sa Željom zadnjih godina, jer zadnji put Velež je Želju dobio 03.05.2008.g. sa 2:1, a nakon toga Velež je osvojio sa Željom samo dva remija i ostalo sve porazi.
Zanimljiva utakmica do bola!
Zanimljiva utakmica do bola!
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nijedan od vas, navijaca Veleza, se ne pita hocete li nas pustit ili necete. Vi cete doci na stadion i gledati svoj tim, pobijedio on ili izgubio. Isto kao i ja, sve eventualne necasne radnje ce meni ostati nepoznate, kako god utakmica zavrsila.
Medjutim, nacin na koji pojedinci medju vama pisu o Zelji, Osimu i Manijacima je apsurdan i pomalo tuzan. Spominju se neka skandiranja na Grbavici, sto je smijesno! Ako neko nema s tim problema to je Velez. Jedino specificno "navijanje" kad Velez dodje na Grbavicu je "hercegovko, hercegovko..." Spominju se i stimanja u Vrapcicima, a niko nema nikakav dokaz. Iz sezone u sezonu se potrefilo da je gostovanje u Vrapcicima jedno od onih koje olaksaju Zeljin put ka tituli jer kalendarski dolazi u poodmakloj fazi prvenstva. Naravno, kad je neko sampion, i kad nize pobjede, totalno je nevazno kad ce doci gostovanje Velezu, to je pobjeda sampiona. Tako ce biti i ovaj put, pustili ili ne, ovo ce opet biti dvica, a dusmani pricali ili ne, ovo ce opet biti nova Zeljina titula. Sva daljnja prica je smijesna.
Ovo je pokazatelj ustvari da ljudi oprastaju sve, osim uspjeha. Zeljo je bio simpatican klub dok je tavorio na sredini tabele, a zadnjih par godina trazi se svaka sitnica da se zamjeri Zelji. Zao mi je sto je ta neka ljubomora zahvatila i Rodjene, ne znam zasto je vama Zeljo trn u oku.
Medjutim, nacin na koji pojedinci medju vama pisu o Zelji, Osimu i Manijacima je apsurdan i pomalo tuzan. Spominju se neka skandiranja na Grbavici, sto je smijesno! Ako neko nema s tim problema to je Velez. Jedino specificno "navijanje" kad Velez dodje na Grbavicu je "hercegovko, hercegovko..." Spominju se i stimanja u Vrapcicima, a niko nema nikakav dokaz. Iz sezone u sezonu se potrefilo da je gostovanje u Vrapcicima jedno od onih koje olaksaju Zeljin put ka tituli jer kalendarski dolazi u poodmakloj fazi prvenstva. Naravno, kad je neko sampion, i kad nize pobjede, totalno je nevazno kad ce doci gostovanje Velezu, to je pobjeda sampiona. Tako ce biti i ovaj put, pustili ili ne, ovo ce opet biti dvica, a dusmani pricali ili ne, ovo ce opet biti nova Zeljina titula. Sva daljnja prica je smijesna.
Ovo je pokazatelj ustvari da ljudi oprastaju sve, osim uspjeha. Zeljo je bio simpatican klub dok je tavorio na sredini tabele, a zadnjih par godina trazi se svaka sitnica da se zamjeri Zelji. Zao mi je sto je ta neka ljubomora zahvatila i Rodjene, ne znam zasto je vama Zeljo trn u oku.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nas Sarajevo kao grad ničim nije zadužilo da im podilazimo,puštamo,igramo bez borbe.
Kako na sportskom planu,tako i na onom drugom,kako danas tako i prije dvadeset godina,uvijek smo bili na margini,nebitni.Samo nas povremeno potapšaju po ramenima.Ono dobri ste vi.
Sve što imamo,stvorili smo i izborili sami.Bez mrlje,časno i pošteno.
Zajednička nam je stvar što smo proBiH nastrojeni i to je to.Kada je reprezentacija ili država u pitanju,na istoj smo strani,tu nema dileme,ali nikome ništa nismo dužni.
Kako na sportskom planu,tako i na onom drugom,kako danas tako i prije dvadeset godina,uvijek smo bili na margini,nebitni.Samo nas povremeno potapšaju po ramenima.Ono dobri ste vi.
Sve što imamo,stvorili smo i izborili sami.Bez mrlje,časno i pošteno.
Zajednička nam je stvar što smo proBiH nastrojeni i to je to.Kada je reprezentacija ili država u pitanju,na istoj smo strani,tu nema dileme,ali nikome ništa nismo dužni.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
-
Chupacabra
- Kontakt:
Šta je smiješno s tim skandiranjima na Grbavici? Il tvrdiš da to nije istina? Tačno je da ne učestvuje čitav stadion, al skandirati "zrinjski mostar" nama kad dođemo gore-to je tužno..exbabilon je napisao/la:Nijedan od vas, navijaca Veleza, se ne pita hocete li nas pustit ili necete. Vi cete doci na stadion i gledati svoj tim, pobijedio on ili izgubio. Isto kao i ja, sve eventualne necasne radnje ce meni ostati nepoznate, kako god utakmica zavrsila.
CARSON je napisao/la:brate da li me iko razumije j... nas ali vi mi niste jasni mi uopste nemoramo biti prvi nije nam ni bio cilj to citavu sezonu govorimo nemora biti muljaza nemoras prodati ali brate minimalno sto sam od vas ocekivao da cete odigrati opusteno makslimalno sa 20% mogucnosti vama ne treba volili bi izbkjeci t da svinjski slavi titulu u vrapcicima i t o je to
koja sramota brate mili da tražiš da ti se pusti utakmica da budes PRVAK!
koja sramota da neko onda za sebe kaže da je navijač...da podpaljuje ovdje protiv "komšija" ko lafo on brine o veležu. dobro ti je neko reko...sarajevo i željo su izbacili velež iz lige i direktno ga unazadili nekoliko godina.
mene zaboli neka stvar ako moj klub ne bude najbolji do kraja onda i nije zasluzio titulu bez obzira protiv koga igro. to što pada zadnja utakmica protiv veleža mi nije nimalo bitno,ako trebaju dobit onda je svejedno protiv koga igraš. draž jeste veca i to je logično ali ako dobijemo sve do kraja slavit ćemo zasluzeno pa makar to bilo u vrapčicima.
ej evo ja molim velež da nas pusti da željo ne bude prvak
ne znam zašto se dižu tenzije oko ove tekme?
samo se stvara po meni negativna energija bez ikakvog razloga, kao da se sprema rat a ne tekma. Tenzije moraju biti spuštene jer to nije u cilju ni jednog od dva kluba. Željo je dosad Veleža pobijeđivao jer su uglavnom bili bolji, a o namještaljkama ne želim govoriti jer nemam dokaze, a bogami me to i ne zanima, jer ne vjerujem u to baš previše.
Namjerno se diži tenzije, a još 7 dana do tekme. Jedino ovo mogu smiriti Štraus i Princ s Neretve, mislim navijače oba kluba. Niste ni svjesni koliki je pritisak na Veležu, i to se bespotrebno vrši pritisak, jer kako god se tekma završila bit će priče, m znate nas Balkance, svako nam je kriv, samo ne mi!
@CARSON
Zrinjski nema šanse da će do titule u Vrapčićima, jok. Da zaboravimo 1993., ne friške su rane. Pušten je Zrinjski jednom da ne ispadne zbog pritiska politike, više NE!
Namjerno se diži tenzije, a još 7 dana do tekme. Jedino ovo mogu smiriti Štraus i Princ s Neretve, mislim navijače oba kluba. Niste ni svjesni koliki je pritisak na Veležu, i to se bespotrebno vrši pritisak, jer kako god se tekma završila bit će priče, m znate nas Balkance, svako nam je kriv, samo ne mi!
@CARSON
Zrinjski nema šanse da će do titule u Vrapčićima, jok. Da zaboravimo 1993., ne friške su rane. Pušten je Zrinjski jednom da ne ispadne zbog pritiska politike, više NE!
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 20 apr 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Reci mi i ostale rezultate, što jednom rekoh na ovoj temi jučer.let3 je napisao/la:Plava lokomotiva ce samo protutnjati kroz Vrapčiće (kao što to i radi vec godinama)...nece vas pitati ni za zdravlje, a kamoli za bodove....mi imamo preceg posla - Lov na titulu, a ne neke rasprave ko je kome drag.
Nemate vi šta Želji puštati, ne laskajte sebi bezveze
-
konjicanin01
- Kontakt:
Bordo momcad uzima titulu haveru pojest ce vas u derbiju,a naravno ovdje nece te uzeti pun pljen ni vi ni zrinjski ,prema tome vase komsije su najblize tituli.let3 je napisao/la:Plava lokomotiva ce samo protutnjati kroz Vrapčiće (kao što to i radi vec godinama)...nece vas pitati ni za zdravlje, a kamoli za bodove....mi imamo preceg posla - Lov na titulu, a ne neke rasprave ko je kome drag.
ma mene zanima samo Željo i njegov pravac...moramo pobjediti dole u Vrapčićima, nema nam druge...da imamo vecu bodovnu zalihu, možda bi vam i pustili jedan bod velikodušno...ovako jbg, Zrinjski nam je za vratom i moramo vas otresti.zizu1991 je napisao/la:Reci mi i ostale rezultate, što jednom rekoh na ovoj temi jučer.let3 je napisao/la:Plava lokomotiva ce samo protutnjati kroz Vrapčiće (kao što to i radi vec godinama)...nece vas pitati ni za zdravlje, a kamoli za bodove....mi imamo preceg posla - Lov na titulu, a ne neke rasprave ko je kome drag.
I bezveze se ovdje stvara neka svađa i rasprava
A što se tice same utakmice, Ara oploditelj ce vam utrpati par komada i vozi dalje....ili što bi rek'o Borg: Resistance is futile
Konjicanin, a tanovce cekamo u Dolini da ih natankamo propisno
Drago mi je da vjeruješ u svoju ekipu. 
-
Juventino1995
- Kontakt:
Kako se neko moze cudit sto navijaci i igraci Veleza idu na pobjede sve do kraja, kakvo bola pustanje kome? Da se naguzimo zelji pa da opet na utakmici zeljo svinjski se dize parola red pussy i manijaci pjevaju rodjeni su najvece picke,da mi iskacu gerilci iz sume i razbiju auto,Poginut protiv jednih i drugih pa eto vas tamo. Da je u pitanju Sarajevo bila bi druga prica bar sa moje strane zbog velikog prijateljstva,naravno ako Velezu ni za stabne treba.FORZA RODJENI
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.