FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 22 apr 2014, 19:36

svi žele gledati giganta! :cool:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 apr 2014, 19:37

GazijaKalesija je napisao/la: 2-5.

U prvom poluvremenu igrala većinom klupa, 2-3 možda igrača iz prve postave i poluvrijeme bilo 0-3. U drugom odmah poveli 0-5 i onda Kalesija dala 2 gola za 2-5. Po meni igrač broj 69 te 22 iz prvog poluvremena su najbolji u Slobodi. Redžepi ništa posebno danas, onaj golman što je iz Lukavca slab skroz. Primio euro gol u 2. poluvremenu gdje je mogao i morao bolje reagovati. Mirnesa malog Selamovića pred kraj Ćiro istjerao nekih 10 minuta prije kraja, te je Sloboda završila utakmicu s 10 igrača. Ne znam razlog zbog čega je ovaj napustio teren. Posjeta kao nikada do sada. Kao da je repka igrala.

Puno pozdrava!

Ma dobro care,ybg zato služe prijateljske da svi igrači dobiju šansu i da se pokažu.Ovi naši nakon 0:5 opustili se i to je to.Zato je Hadžić nezamjenjiv između stativa što se tiče takmičenja u Prvoj Federalnoj,ja bi mu odmah produžio ugovor :salut:

Jel nam se ko povrijedio od igrača? :mrgreen:

Nadam se da ste danas dobro zaradili i Bujrum na Tušanj. :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 19:39

Gorki je napisao/la:
Ma dobro care,ybg zato služe prijateljske da svi igrači dobiju šansu i da se pokažu.Ovi naši nakon 0:5 opustili se i to je to.Zato je Hadžić nezamjenjiv između stativa što se tiče takmičenja u Prvoj Federalnoj,ja bi mu odmah produžio ugovor :salut:

Jel nam se ko povrijedio od igrača? :mrgreen:

Nadam se da ste danas dobro zaradili i Bujrum na Tušanj. :bih:
Nije se niko povrijedio... Zarada i više nego odlična, vidjet ćete i na slikama :D

Kako se zove igrač sa brojem 69, ima bradicu? :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 apr 2014, 19:52

GazijaKalesija je napisao/la: Kako se zove igrač sa brojem 69, ima bradicu? :D
Ermin Huseinbašić? :D
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 22 apr 2014, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 19:55

NKMramor je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la: Kako se zove igrač sa brojem 69, ima bradicu? :D
Ermin Huseinbašić? :D
Bravo, bravo :D

Kakva igračina :D Bar danas :D Sabijanje :D
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 apr 2014, 19:57

Igrač koji je stigao iz ekipe Sarajeva, imao čak i dva nastupa u Evropskoj ligi, jedan protiv Libertasa (SMR) i jedan protiv ekipe Kukesi (ALB). Ima iskustva za evropska takmičenja, iako mlad, '93 godište. :D :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 apr 2014, 19:59

FK BOSNA 2:5 FK SLOBODA

0:1 - Kapić (7'), 0:2 - Jusufbašić (17'), 0:3 - Jusufbašić (43'), 0:4 - Mehanović (50'), 0:5 - J. Mujkić (52'), 1:5 - Ibrahimović (63'), 2:5 - Memišević (73')

Evo i Kapic proradio :mrgreen: @Gazijakalesija ako budu slike de nam postavi da vidimo ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 22 apr 2014, 20:00

Je l' on igrao sad protiv GOSK-a? Nije se bas najbolje vidjelo sa Sjevera, ali cini mi se da je on napravio onaj prodor po lijevoj strani odmah na pocetku 2. poluvremena? Ili ako nije on, o kome je rijec jer je bukvlano proletio :D
Jedan grad, jedna ljubav!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 20:01

fukara87 je napisao/la:FK BOSNA 2:5 FK SLOBODA

0:1 - Kapić (7'), 0:2 - Jusufbašić (17'), 0:3 - Jusufbašić (43'), 0:4 - Mehanović (50'), 0:5 - J. Mujkić (52'), 1:5 - Ibrahimović (63'), 2:5 - Memišević (73')

Evo i Kapic proradio :mrgreen: @Gazijakalesija ako budu slike de nam postavi da vidimo ?
Jusufbašić broj 22 također dobar... 3. gol na tekmi majstorski :D A biće slike za nekih sat vremena s ovih portala pa ću vam postaviti ovdje sve :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 apr 2014, 20:05

GazijaKalesija je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:FK BOSNA 2:5 FK SLOBODA

Jusufbašić broj 22 također dobar... 3. gol na tekmi majstorski :D A biće slike za nekih sat vremena s ovih portala pa ću vam postaviti ovdje sve :D
Mislim da je krajnje vrijeme da se Jusufbašiću da šansa. :roll: U redu, razumio sam da Ćiri treba vremena da upozna igrače i spozna na koje može računati, ali držati van tima igrača koji je odavno prekucao Šabaniju 1 i Šabaniju 2 je sulud potez. Definitivno ga treba koristiti barem na polušpicu ili na krilu, ako već pored Krpića i Mujke (dobro, ovaj je sada više desno krilo) ne može doći na red u vrh napada. Definitivno neće pogriješiti, pogotovo kada budemo morali stizati rezultat ili probijati bunker.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 20:07

Evo jedan članak.
http://www.kalesija.info/ciro-fudbaleri ... ih-golova/" onclick="window.open(this.href);return false;

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 22 apr 2014, 20:13

GazijaKalesija je napisao/la:Evo jedan članak.
http://www.kalesija.info/ciro-fudbaleri ... ih-golova/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi Darko Todorović koji je prekomandovan jučer iz kadeta u prvi tim, već danas bio starter u prijateljskoj... fino, fino :)
075

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 20:14

TzBulevar87 je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Evo jedan članak.
Vidi Darko Todorović koji je prekomandovan jučer iz kadeta u prvi tim, već danas bio starter u prijateljskoj... fino, fino :)
Mislim da je igrao desnog bočnog.. Fino odigrao :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 apr 2014, 20:14

Kuduzovic je tu :clap:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 apr 2014, 20:15

Još jedna radosna vijest za nas, Kuduz je izgleda konačno zaigrao. Malo sam listao slike, tako da sam naletio i na njega. Valjda i njega uskoro vidimo u kombinacijama za udarnu postavu. :kafa:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 apr 2014, 20:18

Ovaj Samir Memisevic je odlican igrac sad igra u Kalesiji a igrao je i kod nas, mislim da bi ga trebalo vratit jer ima momak stvarno slifa za fudbal.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 22 apr 2014, 20:20

fukara87 je napisao/la:Ovaj Samir Memisevic je odlican igrac sad igra u Kalesiji a igrao je i kod nas, mislim da bi ga trebalo vratit jer ima momak stvarno slifa za fudbal.
Kod vas su bili on i Jukić koji je sad u Austriji. Momčić je 93 godište. On i Ibrahimović. Velike karijere će napraviti. Već sad je Ibrahimović bio u Fudbalskoj akademiji Fk Sarajevo. A što da ide u Sarajevo, kad može u Tuzlu. Realno :D

I mislim da je ovo super ideja Vugdalića koji organizira ove prijateljske. Da se pokupi što više mladih talentovanih igrača u Slobodu.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 apr 2014, 20:24

Pa3ot je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
Vi odusevljavate svojom igrom :) Zajebali ste i Bayern i Real.
Mili,o igri Slobode mi mozemo diskutovat (iako ne znam sta ocekujes od ekipe koja promijeni 5 igraca iz prve postave na polusezoni), ali ono sto tvoj pretendent na premijer ligu prikazuje na terenu se uopste ne moze nazvat fudbalom. Na kraju krajeva na Tusnju se dosta toga vidjelo. Sloboda je bar za 2 nivoa jaca ekipa od vas. Sloboda je za vas Benfica.
Ali ima tu i dosta stvari mimo terena, kao sto je recimo kultura, dostojanstvo, postovanje. Vasi igraci se samo nesto valjaju,laktaju,svadjaju sa sudijama, s publikom i tako to. Isto kao da ste ih po Grmecu hvatali.
Sloboda bez veze izgubila,mozda i nezasluzeno u Gracanici i ni od koga nisi cuo ni ruznu rijec protiv domacina. A vi ih izyebali sa Zrnicem ko konje i opet vam ne valjaju jer se, eto, bune sto ih guzite u njihovoj avliji. Mislim stvarno...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 22 apr 2014, 20:43

Sto je Ciro Micu istjerao znal ko kakav info, i Gazijo koliko je Mico igro, to bio tek usao u drugom pa ga ovaj istjerao, jel sta pogrijesio, nije se borio

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 apr 2014, 20:44

TRUST je napisao/la:Sto je Ciro Micu istjerao znal ko kakav info, i Gazijo koliko je Mico igro, to bio tek usao u drugom pa ga ovaj istjerao, jel sta pogrijesio, nije se borio
Nije dao povratnu (navodno je to razlog...) :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.