RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Biće šta bude. Njihovo je da ginu za sve nas.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- SarajlijaTM
I ti sebe nazivas sarajlijom cccc...Sarajlijc@ je napisao/la:Volio bih da bude 1 ili x ali bit ce 2 to je sigurno. Uglavnom sretno rodjeni!
Nemate sansi za titulu,ovo je samo zavist i kompleksi i ono staro: "nek komsiji crkne krava"
Neka je tebi draze gledati siroki i zrinski kao prvake,aferim
Kako god ja takav nisam,kad smo mi vec ispali iz kupa,zelim da titula ostane u sarajevu
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 26 apr 2014, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
AlemC85 je napisao/la:ovo je bilo prije 39 godina, tada nisam ni bio rođen, mogu misliti kakva je tada bila atmosfera igrati kontra Derby Countiya koji je bio prejak tih godina.emil02in je napisao/la:Velez-Derby county.stampy je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hahah dogovori se sam sa sobom prvoSarajlijc@ je napisao/la:Volio bih da bude 1 ili x ali bit ce 2 to je sigurno. Uglavnom sretno rodjeni!
sta reci..koju posluku porati.. ccc
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prodji me se dobri komsijo.SarajlijaTM je napisao/la:I ti sebe nazivas sarajlijom cccc...Sarajlijc@ je napisao/la:Volio bih da bude 1 ili x ali bit ce 2 to je sigurno. Uglavnom sretno rodjeni!
Nemate sansi za titulu,ovo je samo zavist i kompleksi i ono staro: "nek komsiji crkne krava"
Kako god ja takav nisam,kad smo mi vec ispali iz kupa,zelim da titula ostane u sarajevu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I koji ćete vi k.... na Veležovoj temi?Sarajlijc@ je napisao/la:Prodji me se dobri komsijo.SarajlijaTM je napisao/la:I ti sebe nazivas sarajlijom cccc...Sarajlijc@ je napisao/la:Volio bih da bude 1 ili x ali bit ce 2 to je sigurno. Uglavnom sretno rodjeni!
prosipate teorije zavjere i prepucajete se između sebe. Radite to na svojoj temi.
Bez obzita šta ovdje pametovali ništa se na forumu neće odlučit.
Koja popularnost Veleža među običnim svijetom to je čudo jedno. Pa pogledaj kako nas svi salijeću i pričaju o nama, koji merak, neopisivo. Hvala Bogu pa smo napokon važna karika u odlučivanju šampiona Premijer lige BiH u fudbalu, a ne u opstanku u istoj. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- SarajlijaTM
Bas si vala sarajlijica pravi,ako znas sta to znaciSarajlijc@ je napisao/la:Prodji me se dobri komsijo.SarajlijaTM je napisao/la:I ti sebe nazivas sarajlijom cccc...Sarajlijc@ je napisao/la:Volio bih da bude 1 ili x ali bit ce 2 to je sigurno. Uglavnom sretno rodjeni!
Neka je tebi draze gledati siroki i zrinski kao prvake,aferim
Nego rodjeni,da sve protekne fer i korektno uz dobru utakmicu,da pobjedi bolji
Abd mi
Sad ne pada. Valjda neće biti kiše dok bude utakmica, bar se nadam. Svi na stadion bez obzira na vrijeme, momcima treba podrška, a štrumfove pustite nek seru, valjda će se smiriti poslije tekme.
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni je velez naj omiljeni klub naravno poslije fks ,zato zelim da danas pobjedi a posebno protiv zeljeznicara .i ne vidim tu nikakav kompleks ili nesto slicno FORZA VELEZ

bordobijeli je napisao/la:meni je velez naj omiljeni klub naravno poslije fks ,zato zelim da danas pobjedi a posebno protiv zeljeznicara .i ne vidim tu nikakav kompleks ili nesto slicno FORZA VELEZ![]()
![]()
Zanimljivo ih je čitat', nema šta. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Partizanen banditen
Koji zaostali likovi, ne mogu da vjerujem.
nek bude sve fer i korektno, ali bojim se da će biti cirkus na temi kako god se završila utakmica. 
Veliki pozdrav za sve navijače i pripadnike navijačke skupine Red Army od navijača FK Sarajevo imate moju podršku sretno danas da aBd obradujete svoju najbolju navijačku skupinu pokažite malom Željezničaru odakle je dosao.
Veliki pozdrav iz kišovitog Sarajeva
Veliki pozdrav iz kišovitog Sarajeva
vm22 je napisao/la:Partizanen banditen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe nasmijase me
Dobit ce oni danas od "partizanen banditen" po guzici
IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
U 'Premieru' jutros bilo 1,70 na Želju,sada je 1,50.
Biće,uvukao se crv sumnje i u kladioničare i nadaju se pobjedi plavih.
Bilo kako bilo,idem,žurim...čujemo se nakon utakmice.
Allez Velež!!!
Allez Velež!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ma to je radi uplata, raja masovno igraju, kontaju da je namještena dvica, levati.tepsija je napisao/la:U 'Premieru' jutros bilo 1,70 na Želju,sada je 1,50.
Allez Velež!!!
Idemo na tekmu!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ako ide neko na tekmu, a ima mjesta, nek mi javi na pp, treba mi prijevoz.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Mozel ovako javno ima jedno mjesto kod nas pa eto bujrumTitova-Juga je napisao/la:Ako ide neko na tekmu, a ima mjesta, nek mi javi na pp, treba mi prijevoz.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.