Zar nisi na dženazi? Idi tamo oplakuj nemoj ovdje trovati temu svojim debilizmima.bparena je napisao/la: Kada nakon 40 pobjeda zaredom pustis Leotaru da te pobjedi i sa zeljom da Sloboda Tuzla ispadne onda citavu BiH popnes sebi na ledja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.
P.S. Sloboda nece uci u PL.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- franklampard8
- Kontakt:
Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.

A i vi pušite po komšiluku Smederevo, Golubovci, ovi Kukesi šipci, na Malti vam zabiju 3-4 golaHzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.

EDIT: Tek sad vidim da si to ti. Pa Podgrmeč ne igra evropu, što se ti javljaš?
Ništa, yebi ga, Velež bio bolji, pobjedio zasluženo, mi loše odigrali i to je to. Idemo dalje.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 26 apr 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pazljivo citati ovaj post gore. Pitar dosao na temu najveceg kluba u DRZAVI BiH i poredi Evropske avanture po Albansko/Crnogorskim farmama, nekad i na Smederevskim, sa Zeljinom Evropom. Da, imali smo debakle, imali ste ih i vi, i Zrinjski i svi su ispadali, ali doci ovdje i napisati ovaj komentar je vrhunac, ja sam se prvi put danas fkt nasmijao od srca.HzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Cega se pametan stidi, budala se divi.HzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Nemojte mu ba replicirat... vidite da je retardiran... reci da je Sarajevo veci sarajevski klub...Rooney88 je napisao/la:Pazljivo citati ovaj post gore. Pitar dosao na temu najveceg kluba u DRZAVI BiH i poredi Evropske avanture po Albansko/Crnogorskim farmama, nekad i na Smederevskim, sa Zeljinom Evropom. Da, imali smo debakle, imali ste ih i vi, i Zrinjski i svi su ispadali, ali doci ovdje i napisati ovaj komentar je vrhunac, ja sam se prvi put danas fkt nasmijao od srca.HzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.
P.S. Sloboda nece uci u PL.![]()

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
HzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.
pa ne mozemo da vidimo u pravu si jer nas kako ti kazes deklasiraju timovi sampioni svojih zemalja koji su ranije igrali LP ili UEFA ligu i bili ucesnici grupne faze tih istih natjecanja,a ne deklasira nas neki tim ciji igraci do 3 rade u slasticarni,banci,ili kao konobari i ribari pa u 5 igra utakmicu pa vam uvalja go
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Ama bolan nema potrebe uopste citati sta oni pisu i komentarisati to.To je isto kao da pisas uz vjetar, njihova psihologija je cudo nevidjeno, ali ne treba to nikoga da cudi jer im tu psihilogiju usadio cika Radovan, pa covjece samo su oni u stanju istinitu fotografiju proglasiti fotomontazom uz pomoc fantomskog nalaza vjestaka.Zato samo ignorisite pojedine stasijevce i ne dozvolite dalje trolovanje teme.Rooney88 je napisao/la:Pazljivo citati ovaj post gore. Pitar dosao na temu najveceg kluba u DRZAVI BiH i poredi Evropske avanture po Albansko/Crnogorskim farmama, nekad i na Smederevskim, sa Zeljinom Evropom. Da, imali smo debakle, imali ste ih i vi, i Zrinjski i svi su ispadali, ali doci ovdje i napisati ovaj komentar je vrhunac, ja sam se prvi put danas fkt nasmijao od srca.HzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.
P.S. Sloboda nece uci u PL.![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Cestitam sto se trudis biti pametan,ali procitaj svoju recenicu jos jednom pa mi reci ima li ikakve logike?Budala se divistannis je napisao/la:Cega se pametan stidi, budala se divi.HzSM je napisao/la:Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.Elegant je napisao/la:Neka malo za promjenu da vidimo druge u LP, od srca im zelim Makabi, Maribor, Viktoriju da ih vidimo kako se nose sa sampionima drzava. Sarajevu kao najboljem klubu u BiH su dovoljni Maltezani, opcina Golubovic, i mjesto Kukes.

Valjda ide ponosi...
Pa vi niste ponosni, vi ste divovi ? Zar ne ? 

Pa zato i vise na nasoj temi, u ovoj zemlji ti se sve moze oprostiti osim uspjeha, tako je u svim segmentima drustva i to se nemoze izbjeci.Puno ce vode proteci dok se takva razmisljanja ne promjene.Svi likuju radi naseg poraza iako oni nisu nista postigli.tribalhardcore je napisao/la:Armala je napisao/la:Gledati vas kako ne mozete prestati kmecati, neprocjenjivo
Odmah bi da pustate Rudar u krvi vam to, jebote
gledati mog sina od 7 godina koji trenira fudbal kako ima vise titula u tih 7 godina svog zivota od vaseg kluba NEPROCJENJIVO
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Glavu gore i podrska momcima, citavu sezonu deveramo sa povredama,oskudnim igrackim kadrom itd.Borili su se, nekad i iznad svojih mogucnosti pruzali.Konsolidovati redove i odigrati muski i srcem narednu utakmicu.A sto se tice mostaraca, ne treba ulaziti u rasprave s njima, sve ono sto je danas urlalo protiv Zelje nije ni zapamtilo ne tako davnu prošlost.Više pameti mostarci, više...
P.S. Sloboda nece uci u PL.[/quote]
Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.
[/quote]
Pazljivo citati ovaj post gore. Pitar dosao na temu najveceg kluba u DRZAVI BiH i poredi Evropske avanture po Albansko/Crnogorskim farmama, nekad i na Smederevskim, sa Zeljinom Evropom. Da, imali smo debakle, imali ste ih i vi, i Zrinjski i svi su ispadali, ali doci ovdje i napisati ovaj komentar je vrhunac, ja sam se prvi put danas fkt nasmijao od srca.
[/quote]
Nemojte mu ba replicirat... vidite da je retardiran... reci da je Sarajevo veci sarajevski klub...
valjda u selu gdje on zivi rijetko dolaze informacije sta se desava u svijetu... jos misle da se bordo Golf II dobije na grebalici...[/quote]
Prijatelju nema razloga porediti bolesne ljude i imbecile, ljudi obole prirodno i to je bozje davanje, a od ovakvih je i Bog davno digao ruke.
Golubovac i Kukesi inace,a vi ni to ne mozete vidjeti.Sve dalje od Mostara je opasnost da cete biti deklasirani.

Pazljivo citati ovaj post gore. Pitar dosao na temu najveceg kluba u DRZAVI BiH i poredi Evropske avanture po Albansko/Crnogorskim farmama, nekad i na Smederevskim, sa Zeljinom Evropom. Da, imali smo debakle, imali ste ih i vi, i Zrinjski i svi su ispadali, ali doci ovdje i napisati ovaj komentar je vrhunac, ja sam se prvi put danas fkt nasmijao od srca.

Nemojte mu ba replicirat... vidite da je retardiran... reci da je Sarajevo veci sarajevski klub...

Prijatelju nema razloga porediti bolesne ljude i imbecile, ljudi obole prirodno i to je bozje davanje, a od ovakvih je i Bog davno digao ruke.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
sta je tu je , idemo dalje, treba se oprobati i u EL s konobarima
kakva ofiraza na otoci

kakva ofiraza na otoci

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Ajde mi samo recite sta je to danas tako uvredljivo skandirano? Pa jbt vasi navijaci nama skandirali ustaske picke,zapadni mostar itd. a vi nama nesto govorite,a mi samo pjevali bice zeljo **** sampion sto se meni iskreno nije svidjelo ali eto kad masa krene tesko se to zaustavi.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Idi slavi pobjedu nakon deset godinaRodjeniiBrato je napisao/la:Ajde mi samo recite sta je to danas tako uvredljivo skandirano? Pa jbt vasi navijaci nama skandirali ustaske picke,zapadni mostar itd. a vi nama nesto govorite,a mi samo pjevali bice zeljo **** sampion sto se meni iskreno nije svidjelo ali eto kad masa krene tesko se to zaustavi.

Grbavica naš je Hram!!!
Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
A ako kojim slucajem izgubite od nas onda molite Boga da mi uzmemo KUP da vi mozete u Europu..
A ako kojim slucajem izgubite od nas onda molite Boga da mi uzmemo KUP da vi mozete u Europu..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Zar nisi juče pyzdio kako Amar u slačioni namješta utakmicu? Puuu 'ebem ti svačiji obraz!!!RodjeniiBrato je napisao/la:Ajde mi samo recite sta je to danas tako uvredljivo skandirano? Pa jbt vasi navijaci nama skandirali ustaske picke,zapadni mostar itd. a vi nama nesto govorite,a mi samo pjevali bice zeljo **** sampion sto se meni iskreno nije svidjelo ali eto kad masa krene tesko se to zaustavi.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 23 gosta.