FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

JoeCelt
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la JoeCelt » 26 apr 2014, 19:48

'ALL the Bitches in da Club say CONRADINHO' :lol:
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 apr 2014, 21:10

Drugo poluvrijeme dostojno imena njemackog evropskog svjetskog prvaka, golovi bitnih igraca to je najvaznije, motiva nece faliti kvaliteta ima i previse izvest najbolje sto imamo i onda se pijanka slavi zajedno sa praznikom sve do subote uvece, nadam se da se malo ribi dohavizo i da ce biti prevaga!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 22:43

Bayern@heart je napisao/la:slika

Ipak najgore je kad izgubiš priljatelja :( Nadam se da će ekipu i u utorak naložiti kao danas u drugom poluvremnu i da će pobjediti i za tebe i za Tita :)
Tito mu je bio više od prijatelja, haman ko brat

kad sam danas vidio Pepa i to nakon vodeceg gola Bayerna :shock: onako utucenog i emotivno razvaljenog, shvatio sam u kolikoj je žalosti....ova slika odmah nakon gola, to najbolje pokazuje

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 27 apr 2014, 00:32

Danasnja tema treninga je bila "Kako pobjediti protivnika sa golom zaostatka". Mission completed :thumbup:
Dosta lijepih poteza,da li je ovo prekretnica pokazat ce se u utorak,ali nekako su mi nasi igraci danas bas zivnuli,prvi put u 2014 god. sam vidio da nakon 5 gola zele postici i 6-ti :twisted:

Sto se tice utakmice u utorak,ne bih volio vidjeti Goetze-a u prvih 11,momak 99% akcija unisti svojim potezom viska,ne znam stvarno sta treba da uradi da kod mene dobije prolaznu ocjenu za ovu sezonu,puno puno vise sam ocekivao od njega :damn: Ja mislim da on kad bi ostao sam na gol liniji,odlucio bi se da se proseta od lijeve do desne stative i neko bi ga uklizao i izbio loptu :?

UVIJEK CU BITI TU I DRZATI KONCE U SVOJIM RUKAMA ;)

slika

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2014, 01:35

Jel ima neko da rastjera ovaj djeriz sa Bayernove teme?
Svaki post od ovih razbojnika i mucenika se svodi na omalovazavanje Bayerna, i to traje danima....

Utakmica nebitna kao i vecina ostalih u BL...
Okolnosti pod kojiima je Pep vodio ekipu nisu normalne, rezultat i igra su totalno u drugom planu.

Hajmo dalje.

:arrow:

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2014, 11:48

Evo vidite šta nam se događa. :think:

Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.

I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda :oops: , pasova :oops: , šuteva :oops: ,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka. :cool:

Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom :? ) drugog(ili prvog :? )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio... :eh: , eh šta sve još ne.

Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači. :hmmmmm:

Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu. :zviz:

Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom :? )govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna. :hmmmmm:

Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio. :think:

Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena. :)

Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri. :urnebes:

Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre? :?

Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre. :roll:

Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti, ;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 apr 2014, 12:55

Klare je napisao/la:Evo vidite šta nam se događa. :think:

Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.

I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda :oops: , pasova :oops: , šuteva :oops: ,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka. :cool:

Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom :? ) drugog(ili prvog :? )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio... :eh: , eh šta sve još ne.

Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači. :hmmmmm:

Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu. :zviz:

Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom :? )govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna. :hmmmmm:

Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio. :think:

Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena. :)

Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri. :urnebes:

Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre? :?

Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre. :roll:

Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti, ;)
Vecu kolicinu gluposti na jednom mjestu nisam procitao :) Real je imao jos 2 100% sanse za postizanje gola a bayo nijednu. Ovom zadnjem sam se pogotovo nasmijao.

slika

Plod srece i slucajnosti, ubila ih barca prosle godine, apsolutno nezasluzena titula svaba, slazes se?
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2014, 13:13

Pogledati suteve, kornere I pretrcane kilometre.
Sve je to bilo na strani bayerna protiv reala, a vidimo da je to barci itekako izostalo.
Prvi pokusaj replikacije neuspjesan, idemo dalje ima li jos ko da ga posamaram?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 apr 2014, 13:20

Da, imali ste pun qrac mlitavih suteva koji su uglavnom zavrsavali u zadnjim redovima Bernabeua il koje je Iker bez problema hvatao ako cemo vec o onim u okvir gola.
Pa Ronaldo je sam imao vise ozbiljnih prilika za 70 minuta nego Bayern za citavu tekmu. O cemu dalje da pricamo? :kafa:

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 27 apr 2014, 13:22

Cestitam na pobjedi,a protiv Reala tek cemo vidjeti tu Pepeovu motivaciju o kojoj pisete. :yawn:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 apr 2014, 13:24

Previše ste uzdigli nakon pobjede,moglo bi prizemljenje biti teško.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 apr 2014, 13:27

Koliki je njihov strah od Bayerna, vidljivo je na ovoj temi.
Ljudi vise od srijede pa evo do danas, izgleda da ne mogu jos da dodju seb' od one pobjede protiv najbolje ekipe svijeta.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 apr 2014, 13:28

Znaci draze bi mi bilo da real izbaci bayern nego da osvoji decimu samo zbog ovog pacenika Klare-a ,stvarno si pacijent s postovima.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 apr 2014, 13:32

anelbavarac je napisao/la:Koliki je njihov strah od Bayerna, vidljivo je na ovoj temi.
Ljudi vise od srijede pa evo do danas, izgleda da ne mogu jos da dodju seb' od one pobjede protiv najbolje ekipe svijeta.
Koji strah, sta pricas ti? Znaci strah je to ako nas par upadne ovdje da reagira na gluposti koje ovaj Klare pise odnosno kako je Bayern izdominirao Real a to je daleko od istine. Ono izdominirali jednom pravom prilikom Goetzea.
Ako je strah cuditi se glupostima koje se ovdje iznose, da umirem od straha. :kafa:
Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 27 apr 2014, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 13:37

Cekaj, ovaj @Klare moze toliko gluposti napisat', a da nitko od vas "bavaraca" nece ni proturijecit, al' glavni ste kad tu dođe navijac nekog drugog kluba.. :crazy:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 apr 2014, 13:55

Lillard je napisao/la: glavni ste
Ma znamo jbt, svejedno 'fala :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 27 apr 2014, 14:26

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pripremite se. :lol:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 apr 2014, 14:51

geoxx je napisao/la:Da, imali ste pun qrac mlitavih suteva
Šutevi:
Real 9 - Bayern 18 (Bayern 2 puta bolji :!: )
Korneri:
Real 3 - Bayern 15(Bayern 5 puta bolji :!: )
Posjed:
Real 30 - Bayern 70(Bayern 2,333 puta bolji :!: )

Ali naravno sada će se neko javiti i reći
Golovi:, bla, bla, kao da se ne zna da uvijek bolji ne pobjeđuje, u ovom slučaju(2+5+2.333-2)/4=1,88 puta bolji.

Kod šuteva kažu izblokirani nije Bajo šuto u okvir gola.
A ne vode računa o tome da su ti šutevi blokirani uglavnom u 16, dosta njih u 5, koji bi bili neodbranjivi za golmana, a znamo svi da je uzrok toga taktika sve u odbranu.

Šta je imao Real? :think:
Gol iz kontre, pokušaj Ronalda na parkingu, te di Marie koji bio malo precizniji, išao je do zadnjeg reda tribina. :yawn:

Real je pobijedio pošteno i to je jasno, pobjeda je čista,
ali da su se pokazali kao opasni i protivnik zbog kojeg bi se trebali zamisliti, e nisu. :nene:

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 27 apr 2014, 15:10

18-9. Eh sad, od tih 18 komada jedina prava prilika je sut Goetzea pred kraj utakmice,ok reci cemo i onaj pokusaj Robbena. Dok je Real iz 9 suteva napravio bolje sanse tj. zabio gol, ziceri Ronalda i Di Marije, zatim ona dva suta Ronalda kad je Neuer ne tako lako odbranio. Sve u svemu Real je bio opasniji i puno konkretniji.
I mojne mi taj posjed spominjati , ziv bio. :evil:
Uglavnom, neka bolji prodje u utorak. :)
A red je da to budemo mi. :kafa:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 apr 2014, 15:45

Šta reći, a ne opsovati, pitanje je sada :hmmmm:

Porazom u Madridu nisam zadovoljan, ali ni zabrinut :yawn: Imamo i previše kvalitete da se odupremo tom famoznom triju BBC. Tako da taj poraz nit' smrdi nit' miriše. Ja stvarno ne znam na čemu Hala/Ćenifa/WC/Toillete Madridisti temelje svoj optimizam??? Na tri kontre, od kojih jedna završila iza Neuera?
Istini za volju, nismo ni dobri bili, ali znam da možemo biti bolji. Hala/Ćenifa/WC/Toillete Madridisti su pokazali svoj maksimum i tu leži naš ključ za uspjeh. Mi možemo puno bolje odigrati nego oni u odnosu na prošlu utakmicu :thumbup:

Jučer smo odigrali kombinovanu utakmicu, iz lošeg u extra dobro gdje smo nismo zadovoljili ni sa 5:2 već grizli i dalje. U tome leži moj optimizam :clap:
Ako Pepi išta zna, pokazaće u utorak :kralj: , a ako ne zna, trpićemo ga barem još jednu godinu i popravljati rekorde :kafa:
Sent from my Philips Smart TV.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.