[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Tito mu je bio više od prijatelja, haman ko bratBayern@heart je napisao/la:
Ipak najgore je kad izgubiš priljateljaNadam se da će ekipu i u utorak naložiti kao danas u drugom poluvremnu i da će pobjediti i za tebe i za Tita
 onako utucenog i emotivno razvaljenog, shvatio sam u kolikoj je žalosti....ova slika odmah nakon gola, to najbolje pokazuje
  onako utucenog i emotivno razvaljenog, shvatio sam u kolikoj je žalosti....ova slika odmah nakon gola, to najbolje pokazuje 

Ja mislim da on kad bi ostao sam na gol liniji,odlucio bi se da se proseta od lijeve do desne stative i neko bi ga uklizao i izbio loptu
 Ja mislim da on kad bi ostao sam na gol liniji,odlucio bi se da se proseta od lijeve do desne stative i neko bi ga uklizao i izbio loptu   

, pasova
 , pasova  , šuteva
 , šuteva  ,
 ,  
  ) drugog(ili prvog
 ) drugog(ili prvog  )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio...
 )favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio...  , eh šta sve još ne.
 , eh šta sve još ne. 

)govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna.
 )govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna.  

Vecu kolicinu gluposti na jednom mjestu nisam procitaoKlare je napisao/la:Evo vidite šta nam se događa.
Real koji je po prognozama bio drugi favorit Lige prvaka, nekad kasnije po nekim čak i prvi.
I sad oni su protiv nas imali puno manje posjeda, pasova
, šuteva
,
uvalili su taj gol nekako na jedvite jade pred njihovih šeset hiljada navijača u njihovoj jazbini,
gdje bila stalna bojazan kad god Bajo imao loptu sve i jednog čeljadeta pokraj tog pašnjaka.
Uz sve to i nakon takve jedne pobjede(ako se ono uopšte i može nazvati pobjedom) drugog(ili prvog
)favorita za titulu kreću priče kako Bayern nevalja, kako nema motiva, kako slaba odbrana, kako nas Pep uništio...
, eh šta sve još ne.
Ne treba biti mnogo pametan i poznavati elementarne stvari logike da bi se logički zaključili šta sve ovo znači.
Naprosto se stiče dojam da su svi do jednog Realovca, a i ovih neutralnih očekivali, pribojavali se da im Bajo sramotu ne nanese, jer kako drukčije opisati oduševljenje situacijom da njihov prvi favorit za Ligu prvaka na jedvite jade spasi svoju čast, i to u svom kokošinjcu.
Ovo silno slavlje takve pobjede (ako se uopšte može nazvati pobjedom)govori o njihovoj slabosti, ili o snazi Bayerna.

Nećemo pogriješiti ako kažemo da ima i jednog i drugog,
mislim da ni Augsburg svoju pobjedu baš ovoliko nije slavio.
Bajo ovo prolazi k'o rukom o' ruku, a igranje Bejla znači jedan igrač manje u sredini terena.
Kažu ljudi biće Real opasan, opasan iz kontri.
Kako se neko može pribojavati nekog ko dođe da se brani i igra na kontre?
Kao da su te kontre dominacija fudbalske igre.
Dominacija su posjed i pasovi, a kontre što Real igra samo plod sreće i slučajnosti,
 Real je imao jos 2 100% sanse za postizanje gola a bayo nijednu. Ovom zadnjem sam se pogotovo nasmijao.
 Real je imao jos 2 100% sanse za postizanje gola a bayo nijednu. Ovom zadnjem sam se pogotovo nasmijao.

Koji strah, sta pricas ti? Znaci strah je to ako nas par upadne ovdje da reagira na gluposti koje ovaj Klare pise odnosno kako je Bayern izdominirao Real a to je daleko od istine. Ono izdominirali jednom pravom prilikom Goetzea.anelbavarac je napisao/la:Koliki je njihov strah od Bayerna, vidljivo je na ovoj temi.
Ljudi vise od srijede pa evo do danas, izgleda da ne mogu jos da dodju seb' od one pobjede protiv najbolje ekipe svijeta.

Ma znamo jbt, svejedno 'falaLillard je napisao/la: glavni ste

Šutevi:geoxx je napisao/la:Da, imali ste pun qrac mlitavih suteva
 )
 ) )
 ) )
 ) 

Imamo i previše kvalitete da se odupremo tom famoznom triju BBC. Tako da taj poraz nit' smrdi nit' miriše. Ja stvarno ne znam na čemu Hala/Ćenifa/WC/Toillete Madridisti temelje svoj optimizam??? Na tri kontre, od kojih jedna završila iza Neuera?
  Imamo i previše kvalitete da se odupremo tom famoznom triju BBC. Tako da taj poraz nit' smrdi nit' miriše. Ja stvarno ne znam na čemu Hala/Ćenifa/WC/Toillete Madridisti temelje svoj optimizam??? Na tri kontre, od kojih jedna završila iza Neuera?  

, a ako ne zna, trpićemo ga barem još jednu godinu i popravljati rekorde
 , a ako ne zna, trpićemo ga barem još jednu godinu i popravljati rekorde  
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.