Možda ne za SP a bi 100% za kvalifikacije za EP. A što se kaže vrata se ne zatvaraju guz.icom, da izvineš na izrazuNEZALAGANJE je napisao/la:Dobio bi k.urac,a ne poziv.Nek' je reagovao i svaka mu cast na tome.Nece Pape biti dovijeka selektor.Unofficialpage je napisao/la:Gledam sad ovog Prcića i definitno je dobar igrač. Mislim da bi trebao da pogazi obečanje i da se smiri situacija između njega i Papeta i da zaigra na SP. Momak to zaslužuje.
Ali stojim s tim da nije trebao onako reagovati, dobio bi poziv najvjerovatnije ali...
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Osobama koje nisu mentalno zaostale netreba vidoviti Ali da sastave 1+1. Ovdje cak netreba ni sastavljati 1+1 jer ima izvor za sve.emir79 je napisao/la:Ima na Hayatu u vecernjim satima radi "vidoviti Ali" priupitaj da mu budes asistent ocito ti ide od ruke.PapeSusic je napisao/la: Samo budala nemoze vidjeti saradnju s Hajdukom.
Anton Maglica, igra za Hajduk Split![]()
Tino Sven Susic, igra za Hajduk Split![]()
Anel Hadzic, Hajduk mu dizao cijenu kao kofol ga hoce kupiti (ko zeli izvor neka se javi)![]()
Haris Bukva, ubleha dovedena u redove Hajduka (dosao iz Rieda, bivsi klub Anela Hadzica)![]()
Marko Bencun, igra za Hajduk Split![]()
Dino Mikanovic, igra za Hajduk Split![]()
Adnan Zahirovic, nikakve veze s Hajdukom
Jospi Elez, bivsi igrac Hajduka![]()
Antonio Perosevic, bivsi junior Hajduka![]()
Milan Svojic, nikakve veze s Hajdukom
Marko Malenica, nikakve veze s Hajdukom
Sead Jakupovic, nikakve veze s Hajdukom (ali je iz istog kluba kao slavni Avdija)
To su svi profi igraci Germannije Sport Agentur. Od 12 profesionalnih igraca, 8 igraca imaju ili su imali direktne veze s Hajdukom iz Splita. Od ovih ostali jedino Zahirovic igra na velikim nivou. Avdiju nisam ni uracuno.![]()
Za te kvalifikacije mislim na EP ce svakako imat poziv ili od BIH ili od Francuske. Od Bosne mu poziv ide sto posto jer je malo prepotentnih ignoranata tipa Susic koji ce ovog momka zaobilazit. Susic svakako nece prezivit na klupi dugo nakon SP. Zivi bili pa vidjeli. Ovaj mali bi u medjuvremenu mogao i Francuskoj postat zanimljiv jer nije ovo jucer bilo slucajno taj malac zna igrat nogometa i moze jos puno napredovat. A to da mozda ne bi dobio poziv za ovo SP zasto molim te jesu li Hadzic i Susic bolji od njega a vidjet ces poiziv Tinu ko kuca. Ovaj mali je vec od Meda bolji igrac. Mogao bi u par sa Kolasincem ili Besicem na zadnjeg veznog. Jucer smo vidjeli da i Lavezziju moze uzet loptu.Unofficialpage je napisao/la:Možda ne za SP a bi 100% za kvalifikacije za EP. A što se kaže vrata se ne zatvaraju guz.icom, da izvineš na izrazuNEZALAGANJE je napisao/la:Dobio bi k.urac,a ne poziv.Nek' je reagovao i svaka mu cast na tome.Nece Pape biti dovijeka selektor.Unofficialpage je napisao/la:Gledam sad ovog Prcića i definitno je dobar igrač. Mislim da bi trebao da pogazi obečanje i da se smiri situacija između njega i Papeta i da zaigra na SP. Momak to zaslužuje.
Ali stojim s tim da nije trebao onako reagovati, dobio bi poziv najvjerovatnije ali...
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ovaj momak zna da su svi uz njega, a ne Susica. OPERI MU NOGE SAFETE!Goalgetter je napisao/la:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za te kvalifikacije mislim na EP ce svakako imat poziv ili od BIH ili od Francuske. Od Bosne mu poziv ide sto posto jer je malo prepotentnih ignoranata tipa Susic koji ce ovog momka zaobilazit. Susic svakako nece prezivit na klupi dugo nakon SP. Zivi bili pa vidjeli. Ovaj mali bi u medjuvremenu mogao i Francuskoj postat zanimljiv jer nije ovo jucer bilo slucajno taj malac zna igrat nogometa i moze jos puno napredovat. A to da mozda ne bi dobio poziv za ovo SP zasto molim te jesu li Hadzic i Susic bolji od njega a vidjet ces poiziv Tinu ko kuca. Ovaj mali je vec od Meda bolji igrac. Mogao bi u par sa Kolasincem ili Besicem na zadnjeg veznog. Jucer smo vidjeli da i Lavezziju moze uzet loptu.[/quote]
Daj bolan mali jest dobar,al Francuska daj prvo pogledaj njihovu mladu selekciju pa vidi ko igra ne njegovom mjestu a da ne govorim za A tim.Šta ako ga selektor pozove a on se pobuni što nije u prvom timu?Momak je odličan igrač ali ga neko loše savjetuje,ne znam bili se tako bunio u klubu ili žalio na trenera,znamo kako je Bešić prošao u HSV kada se zakačio sa trenerom?
Daj bolan mali jest dobar,al Francuska daj prvo pogledaj njihovu mladu selekciju pa vidi ko igra ne njegovom mjestu a da ne govorim za A tim.Šta ako ga selektor pozove a on se pobuni što nije u prvom timu?Momak je odličan igrač ali ga neko loše savjetuje,ne znam bili se tako bunio u klubu ili žalio na trenera,znamo kako je Bešić prošao u HSV kada se zakačio sa trenerom?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sto bi se bunio kad je momak svojim zalaganjem i igrama na terenu izborio mjesto u prvoj postavi. Ocigledno je njegov trener neki normalan covjek.
Istim tim svojim igrama je zasluzio poziv, makar i na prijateljsku utakmicu, al ga je nas bajni selektor javno ponizavao i popljuvao.
Meni da neko onako ponizava i vrijeđa sina, bez ikakve potrebe i povoda otisao bih u Pariz i svezao mu samarcinu da sebi ne dodje tri dana.
Istim tim svojim igrama je zasluzio poziv, makar i na prijateljsku utakmicu, al ga je nas bajni selektor javno ponizavao i popljuvao.
Meni da neko onako ponizava i vrijeđa sina, bez ikakve potrebe i povoda otisao bih u Pariz i svezao mu samarcinu da sebi ne dodje tri dana.
Nije ti niko ni rekao da ti treba Ali, nego da imas njegove sposobnostiPapeSusic je napisao/la: Osobama koje nisu mentalno zaostale netreba vidoviti Ali da sastave 1+1. Ovdje cak netreba ni sastavljati 1+1 jer ima izvor za sve.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Treba smiriti situaciju, ipak mislim da ce Prcic biti u sastavu.Cartman je napisao/la:Nadam se da ovaj momak zna da su svi uz njega, a ne Susica. OPERI MU NOGE SAFETE!Goalgetter je napisao/la:
Ne trebamo mi doljevati ulje na vatru, zato postoji Havaz
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
On ga je i savjetovao da sa 15 godina dolazi svako okupljanje reprezentacije, dok je tvoj selektor godinama gladio muda na ajfelovom tornju, dok je nas fudbal propadao.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Trener mu je bio Mesha i on ga je malo pogurao. Ali nebitno. Fakat ti i Prcic imate neku cudnu predstavu o tome sta je ponizavajuce. Klupa reprezentacije, nepozivanje na SP,... sve je to jedno veliko ponizenje za tog ultra-mega-giga-talenta. Nista ispod crvenog tepiha. SuperstarMozambik je napisao/la:Sto bi se bunio kad je momak svojim zalaganjem i igrama na terenu izborio mjesto u prvoj postavi. Ocigledno je njegov trener neki normalan covjek.
- DonCorleone
- Kontakt:
Jbga jaro, nije bilo materijala sa kojim bi übertrener mogao raditi, sam izjavio.Mozambik je napisao/la:On ga je i savjetovao da sa 15 godina dolazi svako okupljanje reprezentacije, dok je tvoj selektor godinama gladio muda na ajfelovom tornju, dok je nas fudbal propadao.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ma ne treba praviti sad dva tabora,ja kažem da se nigdje nije desilo da klub ili savez zbog mladog igrača okrene leđa treneru.Pa Bešić je dobio nogu u HSV zbog sukoba sa trenerom,a ne znam ko je bio u pravu on ili trener,ali je klub otpusto Bešića.**** su pojeli i Pape i Prcić sad treba da se operu i jedan i drugi,mislim da braneći jednog ili drugog smo pogoršavamo stanje.calcio je napisao/la:Trener mu je bio Mesha i on ga je malo pogurao. Ali nebitno. Fakat ti i Prcic imate neku cudnu predstavu o tome sta je ponizavajuce. Klupa reprezentacije, nepozivanje na SP,... sve je to jedno veliko ponizenje za tog ultra-mega-giga-talenta. Nista ispod crvenog tepiha. SuperstarMozambik je napisao/la:Sto bi se bunio kad je momak svojim zalaganjem i igrama na terenu izborio mjesto u prvoj postavi. Ocigledno je njegov trener neki normalan covjek.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
"Možda i nije bilo realno nadati se da idem u Brazil, ipak nisam učestvovao u kvalifikacijama, ali po meni nije pošteno da se jedini ja mjesecima unaprijed otpišem za razliku od svih ostalih igrača. Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti. Za Bosnu i Hercegovinu sam uvijek bio tu. Svoju domovinu volim neizmjerno, ali to izgleda danas nije važno"calcio je napisao/la: Trener mu je bio Mesha i on ga je malo pogurao. Ali nebitno. Fakat ti i Prcic imate neku cudnu predstavu o tome sta je ponizavajuce. Klupa reprezentacije, nepozivanje na SP,... sve je to jedno veliko ponizenje za tog ultra-mega-giga-talenta. Nista ispod crvenog tepiha. Superstar
Sanjin objasnio
NE ZASLUZUJEMO TE SANJINE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@emil02in potpuno se slažem.
Ja sam nekako mišljenja da se ne može postići ništa na silu, nekim prijetnjama, izigravanjem nekih uvrijeđnih mlada ili šta već. Naravno, ne bih dozvolio da me iko vrijeđe ili ponižava ako to radi ciljano. Nekako smo svi ratoborni, odmah bi da se svađamo, da rješavamo probleme silom ali ne ide tako. Bar sam ja takvog mišljenja. Možda ja živim pogrešno, gdje se nadam da se može postići sve na miran, ljudiski način...
Ali sad treba stati na stranuk i Papeta i igrača, sad im je potrebna podrška, potrebni smo im mi navijači, složni kao što smo i bili...
Ja sam nekako mišljenja da se ne može postići ništa na silu, nekim prijetnjama, izigravanjem nekih uvrijeđnih mlada ili šta već. Naravno, ne bih dozvolio da me iko vrijeđe ili ponižava ako to radi ciljano. Nekako smo svi ratoborni, odmah bi da se svađamo, da rješavamo probleme silom ali ne ide tako. Bar sam ja takvog mišljenja. Možda ja živim pogrešno, gdje se nadam da se može postići sve na miran, ljudiski način...
Ali sad treba stati na stranuk i Papeta i igrača, sad im je potrebna podrška, potrebni smo im mi navijači, složni kao što smo i bili...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
prcic objasnio neke stvari
ali dzaba sve, uvijek je @calcio i njegova ekipa spremna uletiti ovdje i malo popljuvati ne samo prcica kao osobu vec i njegov sami talent. strucnjaci nema sta.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Treba stati na stranu postenja i istine. Pape i igraci nisu na istoj strani, to se vidjelo i prije, i za vrijeme i nakon utakmice sa Egiptom. Prekipilo je i njima da se preko njihovih ledja familija bogati.
Ma i calcio je...Mozambik je napisao/la:"Možda i nije bilo realno nadati se da idem u Brazil, ipak nisam učestvovao u kvalifikacijama, ali po meni nije pošteno da se jedini ja mjesecima unaprijed otpišem za razliku od svih ostalih igrača. Mnogo je igrača koje se treba moliti i kojima se poručuje da izvade potrebne papire kako bi bili pozvani, dok mene nikada nije trebalo moliti. Za Bosnu i Hercegovinu sam uvijek bio tu. Svoju domovinu volim neizmjerno, ali to izgleda danas nije važno"calcio je napisao/la: Trener mu je bio Mesha i on ga je malo pogurao. Ali nebitno. Fakat ti i Prcic imate neku cudnu predstavu o tome sta je ponizavajuce. Klupa reprezentacije, nepozivanje na SP,... sve je to jedno veliko ponizenje za tog ultra-mega-giga-talenta. Nista ispod crvenog tepiha. Superstar
Sanjin objasnio![]()
NE ZASLUZUJEMO TE SANJINE
Malo prije rece da igrac koji nije dostupan mladim reprezentacijama nemoze igrati za A repku, kada sam ga pitao kojeg je ga datuma Strucnjak otpisao (7. februar) i jel Prcic bio na svim okupljanima prije izjave nije htjeo odgovoriti.
Ponavlja svoju propagandu i laze. Evo sada napisa da je Prcicu krivo sto sjedi na klupi u reprezentaciji a dobro zna da nikada nije ni pozvan u reprezentaciju. Ja neznam koliko djubre moras biti da pljujes dijete koje od 15. godine igra u mladim repkama BiH.
Daj bolan mali jest dobar,al Francuska daj prvo pogledaj njihovu mladu selekciju pa vidi ko igra ne njegovom mjestu a da ne govorim za A tim.Šta ako ga selektor pozove a on se pobuni što nije u prvom timu?Momak je odličan igrač ali ga neko loše savjetuje,ne znam bili se tako bunio u klubu ili žalio na trenera,znamo kako je Bešić prošao u HSV kada se zakačio sa trenerom?[/quote]emil02in je napisao/la:Za te kvalifikacije mislim na EP ce svakako imat poziv ili od BIH ili od Francuske. Od Bosne mu poziv ide sto posto jer je malo prepotentnih ignoranata tipa Susic koji ce ovog momka zaobilazit. Susic svakako nece prezivit na klupi dugo nakon SP. Zivi bili pa vidjeli. Ovaj mali bi u medjuvremenu mogao i Francuskoj postat zanimljiv jer nije ovo jucer bilo slucajno taj malac zna igrat nogometa i moze jos puno napredovat. A to da mozda ne bi dobio poziv za ovo SP zasto molim te jesu li Hadzic i Susic bolji od njega a vidjet ces poiziv Tinu ko kuca. Ovaj mali je vec od Meda bolji igrac. Mogao bi u par sa Kolasincem ili Besicem na zadnjeg veznog. Jucer smo vidjeli da i Lavezziju moze uzet loptu.
Ko igra na Tankovicevom mjestu u Svedskoj pa otrca Hamren po njega. Covjece malom je moguce da karijera poleti do neba. Rugali su se ljudi prije par mjeseci sa Kolasincem i Njemackom pa bi te pito bi li sad bio blizu repke da ne zaigra za nas. Seferovic isto nama nije trebo a kao nece ga Svicarci pa onda jao ode im. Vidi i slucaj Halilovic igraci ako imaju potencial se uzmu kao kapara i sta se sa tim gubi. Ja sam odusevljen igrom ovog momka u utakmici sa PSG a isto sam komentirao i Arslanagica u predzadnjoj utakmici sa Anderlehtom samo takvi igraci ne cekaju nazalost dugo. Na kraju ih neko skupi. Apropo pobune Susic mu u Sosou nikad ne bi mogao uzet mjesto jer tamo ipak rade profesionalci.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se, ali me ponekad isprovocira ovo kako barataju sa nekim pojmovima. Cuj ponizenje. Pjanic je svojevremeno bio veci talenat od Prcica pa je dolazio na okupljanja mlade reprezentacije i ostajao u hotelu jer nije imao pravo da igra. Ali ga to nije pokolebalo. Cekao je vise od godinu dana da nase guzonje srede papire, i cekao bi jos toliko da se Komsic licno nije zauzeo za njegov slucaj. Ni to ga nije pokolebalo. Nije bio ljut, ni ponizen a ni na kraj pameti mu nije bilo da se oprosti od reprezentacije. Sanjin se zaletio, vjerujem da je dobar momak ali se zaletio.emil02in je napisao/la:Ma ne treba praviti sad dva tabora,ja kažem da se nigdje nije desilo da klub ili savez zbog mladog igrača okrene leđa treneru.Pa Bešić je dobio nogu u HSV zbog sukoba sa trenerom,a ne znam ko je bio u pravu on ili trener,ali je klub otpusto Bešića.**** su pojeli i Pape i Prcić sad treba da se operu i jedan i drugi,mislim da braneći jednog ili drugog smo pogoršavamo stanje.calcio je napisao/la:Trener mu je bio Mesha i on ga je malo pogurao. Ali nebitno. Fakat ti i Prcic imate neku cudnu predstavu o tome sta je ponizavajuce. Klupa reprezentacije, nepozivanje na SP,... sve je to jedno veliko ponizenje za tog ultra-mega-giga-talenta. Nista ispod crvenog tepiha. SuperstarMozambik je napisao/la:Sto bi se bunio kad je momak svojim zalaganjem i igrama na terenu izborio mjesto u prvoj postavi. Ocigledno je njegov trener neki normalan covjek.