Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
a tek 15a minutabhf9292 je napisao/la:Gol i asistencija![]()
vidim i Izet igra
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A momak razvaljiva.Najvise mi ide na zivce sto Safet laze da svi igraci imaju sansu da se nadju na spisku a nemaju jer je on davno napravio spisak i obmanjuje javnost.
Zec igra u vrhunskoj formi i da Safet ne laze sigurno je da bi ga morao pozvati jer se momak naprosto namece svojim igrama.
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Golcina!
Dokazat da je rodjak Safetu, ili potpisat za Germaniju.aleksandar_veliki je napisao/la:
Glavom, ljevakom ,desnicom, pa sta jos treba za poziv...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Ermin Zec
Upravo htjedoh napisati da treba da predje u menadzersku agenciju Germania.Cartman je napisao/la:Dokazat da je rodjak Safetu, ili potpisat za Germaniju.aleksandar_veliki je napisao/la: Glavom, ljevakom ,desnicom, pa sta jos treba za poziv...
Why so serious?!
Zato sto Avdija nikad ne ulazi u dobru formu.zgembo89 je napisao/la:Safet je kralj koji god igrac udje u dobru formu,a njemu ne paše on ga odma kroz intervju otpiše pa za Prciča kaze dai gra u losem klubu i bori se za opstanak za ZEca kaze da ne razmislja o trecem napadacu jer ce igrati neke utakmice sa smao jednim napadacem i tako dalje ali Avdiju nikako ne otpisuje
To mi najkrivlje od svega.Pravi budalama sve nas a i te igrace.Postenije je da odmah kaze,ja imam svoje igrace i njih cu zvati,ostali ne dolaze u obzir.zgembo89 je napisao/la:Safet je kralj koji god igrac udje u dobru formu,a njemu ne paše on ga odma kroz intervju otpiše pa za Prciča kaze dai gra u losem klubu i bori se za opstanak za ZEca kaze da ne razmislja o trecem napadacu jer ce igrati neke utakmice sa smao jednim napadacem i tako dalje ali Avdiju nikako ne otpisuje
A ne,niko nije otpisan a neki razvaljivaju a svejedno su otpisani.
Covjek je iritantan,ljude pravi budalama.Seljacki pravo.
Nek vi u kašike gledate i znate da Zec neće dobit poziv
- Principatus
- Kontakt:
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, atomac123, Balorda, bhfanatic14, CHR, Confiance, Cwirek, denza, FerdinandF, Fudbalbr1, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, invincible1921, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, jurisicduska, Kaunas, kolezeljovac, Ledara, legendarnadruga, lol89, LondonBlues, Majstorinho, Meshko91, Micron, napapijri1987, NazorUso, nebeskasila, Principatus, Proximic, s4mke, SHZ82, Slobodanpad1945, THEC, Toxin, tuzlanskinacin, UtdBiH21, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 438 gostiju.