Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dobro igra vam i bod samo ako barca dobije ali ima i iduce kolo moze svak svakoga dobiti 
Onaj Marcelo je uyeb od igrača,golman je skinuo Ronaldu barem 2 čista gola.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: Odg: Real Madrid C.F.
pa da Barci treba ne bi bili u stanju to ucinitiKawhi je napisao/la:Pa dobicete ih vi…PatrickBateman je napisao/la:Kako majke ti? Sad je Atleticu potreban samo bod na Nou campu (pod uslovom da ne kiksaju vise)Kawhi je napisao/la:Igra nam i bod
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Ja vjerujem u nasPatrickBateman je napisao/la:pa da Barci treba ne bi bili u stanju to ucinitiKawhi je napisao/la:Pa dobicete ih vi…PatrickBateman je napisao/la: Kako majke ti? Sad je Atleticu potreban samo bod na Nou campu (pod uslovom da ne kiksaju vise)
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vrati se Mou!!!suhi je napisao/la:Don Carlo Pellegrini![]()
Da smo veceras igrali za 7 defanzivaca sigurno nebi primili dva gola.
@Len,j3biga.
Desava se.
Al Karim je krvav.
Zalaganje nula. Da ne spominje ko umor, ova ista Valencia je u cetvrtak poginula na terenu. Da ne pricam kako su psihicki syebani dosli nakon ispadanja u zadnjoj minuti.
Ovo je trebala biti rutinska pobejda, uz vise zelje i trcanja i da nije bilo onog 'eh lako cemo'.
Al aj bolje i ovako nego u zadnjem kolu.
Ovo je trebala biti rutinska pobejda, uz vise zelje i trcanja i da nije bilo onog 'eh lako cemo'.
Al aj bolje i ovako nego u zadnjem kolu.
On meni totalno liči na onog klasičnog brazilca a la Ronaldinho ili Robinho, koji 3-4 sezone odigra maestralno i onda nema pojma šta da radi sa loptom na terenu. Nekad bljesne na trenutke u nekim potpuno nebitnim utakmicama i to je to od njega.madridist je napisao/la:Onaj Marcelo je uyeb od igrača,golman je skinuo Ronaldu barem 2 čista gola.
Komotno se može penzionisati sa 30, ili nastaviti igrati nogomet i zaraditi koju paru. Njemu ne gine završavati karijeru u domovini.
sta uradismo u pm 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovim kolom najvise profitirao Atletico koji je izgubio jbt. Ovaj Clos Gomez vas voli vise nego sam sebe. Nema muda
Navlacio vam je maksimalno.
Dajemo nadu Barci pa da dobiju Atletico.L-Train je napisao/la:sta uradismo u pm
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Karim,isco,llara,marcelo 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovi ih rasuli u jednoj od najvaznijih utakmica sezone, bas ce ih Barca dobiti zbog drugog mjestaPatrickBateman je napisao/la: pa da Barci treba ne bi bili u stanju to uciniti
Ma pored Ronalda i mobilnog Angela idealan izbor za beka je Coentrao,defanzivac i to siguran u defanzivi,yebeš više Marcela injegove ispade,a nije više ni u ofanzivi potreban..
Cristiano je biće iz drugog svijeta.
A i Carlo nije morao večeras ovoliko rotirat.
Cristiano je biće iz drugog svijeta.
A i Carlo nije morao večeras ovoliko rotirat.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 04 maj 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Svirao je sudija penal.... onaj igrac Valencije rukomet igrabarca_87 je napisao/la:ma svirace sudija penal ,ne brinite se![]()
![]()
sad ce ronaldo i pogotovo di maria ako udje praviti dar mar sa bacanjima u 16ercu
Jeli Barsi poraslo kad je bilo 2-1.
Marcelo klupa. Uzasan je postao od onog ponajboljeg lijevog beka svijeta.
Nadam se da ce Coentrao produziti. Bek u najboljim godinama, odlican u jacim utakmicama a i najbolji je priljatelj Ronalda, sto je i bitno.
Nadam se da ce Coentrao produziti. Bek u najboljim godinama, odlican u jacim utakmicama a i najbolji je priljatelj Ronalda, sto je i bitno.
U kojim je situacijama navlačio? Imao je šansu da nam sudi penal, imao je šansu da nam sudi faul kad smo gubili 1:2 na samom rubu 16-erca, dakle u nekim ključnim trenucima nam nije navlačio sekunde.FKKrajina je napisao/la:Ovim kolom najvise profitirao Atletico koji je izgubio jbt. Ovaj Clos Gomez vas voli vise nego sam sebe. Nema mudaNavlacio vam je maksimalno.
Neki sitni faulovi su postojali, ali ništa da bi se reklo da je promijenilo tok utakmice. Čak štoviše, griješio je puno više u korist Valencije u trenucima kad je to Realu bilo vrlo bitno.
@Donnie - Barca ako pobijedi dvije utakmice do Atletica, treba im pobjeda na Nou Campu da osvoje ligu. S tim da se moraju nadati kiksu Reala, a kako se sve utakmice igraju u isto vrijeme, onda se neće unaprijed znati rezultat Reala i samim tim će motiv biti DA POBIJEDE POD SVAKU CIJENU
Ne mogu da vjerujem koliko je sudac veceras uticao na rezultat... Pa ovo je fakat smijesno... Cist penal nije svirao za Real.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
I neko kaze Benzema dobar ovo ono,nekad odigra dobar pas i slicno i to je to,dadne gol a prije toga fuli 10 sansi.Pa smijem se kladiti da Ramosa u napad stavi,vise bi pokazao nego Trut ovaj.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da li se vi slazete.Kakvo je ovo vrijeme tako je i u Spaniji.
Prva trojka Spanije kiksali sve troje jbt

Da li smo to mogli da slutimo ili ??? Da sve troje kiksaju a da ni jedan ne profitira ?
Prva trojka Spanije kiksali sve troje jbt
Da li smo to mogli da slutimo ili ??? Da sve troje kiksaju a da ni jedan ne profitira ?
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 04 maj 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.