Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ja jos vjerujem u titulu,vjerujte mi zapisano je da Liverpool bude prvak za sezonu 13/14
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nije prijatelju, vec ovo se desi kad misevi izadju iz rupe ! i kad sami traze, valdja 23 godine nisu osvojili, i ne znaju kako se to radi, pa onda se zalete misle da je gotovo i kad nije ! E sad zanjes, ono sto si posijao !gio10 je napisao/la:Ja mislim da lešinarima koji sebe nazivaju fanovima Manchester Uniteda i ovim ostalim lobotomcima kojima je bitniji neuspjeh Liverpoola nego uspjeh vlastitog kluba, treba prepustiti 3-4 stranice ove teme da se ispišu do mile volje i onda ih samo kulturno zaobići. Toliko na ovu temu
Max Allegri
Ajjjj znaci gledam i nevjerujem...
Nezz sta da radim gledam tekmu i kako padaju golovi mislim da još sanjam..
Oči pune suzaa al jbg takav je sport...mi smo katastrofalno odigrali zadnje 2 tekme i s*ebali cijelu sezonu..
Iako nije bio cilj titula morali smo je uzeti bila je pred nosom nikad bližee..
Ovo je samo manjak iskustvaaa i lose obrane(ovo nesto se ne bi nikad desilo chelziju ili unitedu,arsenalu),jednostavno pritisak nas je porazio..Ide se dalje takav je život..momci svaka čast vratice se ovo sljedece godine..
YNWA
Nezz sta da radim gledam tekmu i kako padaju golovi mislim da još sanjam..
Oči pune suzaa al jbg takav je sport...mi smo katastrofalno odigrali zadnje 2 tekme i s*ebali cijelu sezonu..
Iako nije bio cilj titula morali smo je uzeti bila je pred nosom nikad bližee..
Ovo je samo manjak iskustvaaa i lose obrane(ovo nesto se ne bi nikad desilo chelziju ili unitedu,arsenalu),jednostavno pritisak nas je porazio..Ide se dalje takav je život..momci svaka čast vratice se ovo sljedece godine..
YNWA
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo je najsmijesnije ispusena titula....IKAD....
jos jedan rekord...nista..ostaje vam borba za najboljeg igraca EPL i Zlatnu rukavicu

jos jedan rekord...nista..ostaje vam borba za najboljeg igraca EPL i Zlatnu rukavicu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šteta, Kristal Palas bolja ekipa veceras. Remi je kao bajram za Liverpool, dobro su prošli.
Niste vi mogli nikad do titule, to je ocigledno. Ova utakmica je dokaz tome.
Koliko mi nemamo dobre bekove, tuga je ovo, pa ne mozes da osvojis nista sa ovakvim timom.
Zal veliki za titulom, ali sta da se radi, neki drugi put, neke druge sezone. Idemo dalje.
Zal veliki za titulom, ali sta da se radi, neki drugi put, neke druge sezone. Idemo dalje.
-
- Kontakt:
al ga i vi liverpoolovci pretjerujete brate dragi
Mislim da smo ti i ja jedini ovdje koji jos vjeruju u tituluLiverpoolREDS je napisao/la:Ja jos vjerujem u titulu,vjerujte mi zapisano je da Liverpool bude prvak za sezonu 13/14
Re: Odg: Liverpool FC
to je istina. Velike ekipe ovdje izvuku bod. Neki kod kuce puse od davljenika, ali to i nije bitno.Belmin6 je napisao/la:Šteta, Kristal Palas bolja ekipa veceras. Remi je kao bajram za Liverpool, dobro su prošli.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Vjerujem da ova ekipa moze biti samo bolja, moraju se popraviti bekovske pozicije i to je bitinije od svih Lallana, Konopa i tako tih. Nemam nikakvih sumnji da je nase mjesto u top 4 zagarantovano dok je Brendan tu i nastavi sa ovim.
- Liverpool8
- Kontakt:
Kao sto sam rekao vec ranije, cim se Lukas vratio kao standardni prvotimac ovo nam se desava. Nevjerovatno...
Hvala svim igračima, osoblju na fenomenalnoj sezoni..sve sto se desilo je iznad naših očekivanja (naravno krenut ce sad sprdanja ona standardna ali me boli tuki).
Hvala svima što sam se bar jednom osjetio kao navijač pobjedničkog tima, tima koji se bori za titulu.
PONOSAN SAM!
Hvala svima što sam se bar jednom osjetio kao navijač pobjedničkog tima, tima koji se bori za titulu.
PONOSAN SAM!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
nema veze ima iduca god. 

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
@gio
Pratiš li ti,jesu li svi Unitedovci i Topnici se oglasili na ovoj temi?
Da napišem kakav post analize ako jesu.
You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
gaston je napisao/la:Hvala svim igračima, osoblju na fenomenalnoj sezoni..sve sto se desilo je iznad naših očekivanja (naravno krenut ce sad sprdanja ona standardna ali me boli tuki).
PONOSAN SAM!

E moj virtuale, i ti si propao. Ranije bi ih vec yebao na 4-5 razlicitih nacina. Sta ostade od onakvog provokatora.Virtu4l je napisao/la:Glavu gore skauzeri, vratili ste se na velika vrata

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prvi smo na tabeli, čemu tuga? 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Ovo je Brendanov poraz nažalost, nema šta 6-7 naših igrača ići na korner a da iza ostanu samo trojica desetak minuta prije kraja, skroz naivno.
- Marsal
- Kontakt:
Jah eto, nemamo pametnijeg posla nego vas provocirat, prvi sam navijao svim srcem da osvojite, da Gerrard konačno potvrdi status jednog od najvećih ali eto nije se dalo jer u odlucujucim tekmama nije bilo dovoljno koncentracije i mentalne snage i to je sve...muka mi je kad vidim da City osvaja titulu ali šta ćeš...Believe je napisao/la:@gio
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
49 primljenih golova, najvise u top8
Sakho i Skrtel kad su igrali zajedno, uspijeli su samo 1 sacuvati mrezu netaknutu
Johnson je ispadao kao da ima 15 godina, a ne 20 i kusur
Flanno koliko god da mi je drag, dijete kluba, borben ali nedovoljno kvalitetan za vece domete.
Ovoj odbrani nedostaje vodja, ono sto je Carra bio.
Precesto je napad pokrivao greske odbrane, ne moze se uvijek dati vise nego sto primis.
Svaka cast timu na igrama tokom cijele sezone, ovo je daleko iznad mojih ocekivanja.

Sakho i Skrtel kad su igrali zajedno, uspijeli su samo 1 sacuvati mrezu netaknutu
Johnson je ispadao kao da ima 15 godina, a ne 20 i kusur
Flanno koliko god da mi je drag, dijete kluba, borben ali nedovoljno kvalitetan za vece domete.
Ovoj odbrani nedostaje vodja, ono sto je Carra bio.
Precesto je napad pokrivao greske odbrane, ne moze se uvijek dati vise nego sto primis.
Svaka cast timu na igrama tokom cijele sezone, ovo je daleko iznad mojih ocekivanja.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”