Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Protiv sam poziva TSS i ostalima koji to nisu zaslužili, i želim što prije da se udalje od svetog dresa..
Al' jel' stvarno potrebno nekome poželjeti da slomije nogu? e u pm..
On nikada nece biti prihvacen kod zmajeva na tribinama. Trebo je sacekat nove kvalifikacije a ne ovako. Ovo se ni u snu nije smjelo desiti. Reprezentacija BiH nije familijarna prcija. Apsolutno se slazem da selektor mora da ima prvu i zadnju rijec. Ali ova nasa budala je trebala dobro da promisli sta radi s privatizacijom svetog dresa i prvo sebi samarcinu da opuca onog momenta kad je pomislio ovu sramotu da uradi. 
Bas zbog ovakvih stvari treba da bude jak i da ga svi podrzimo ali seljak je dijametrala od onoga sta je umislio i ugled ozbiljnog selektora je sigurno definitivno izgubio.
Bas zbog ovakvih stvari treba da bude jak i da ga svi podrzimo ali seljak je dijametrala od onoga sta je umislio i ugled ozbiljnog selektora je sigurno definitivno izgubio.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 maj 2014, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Osim nezasluzeno u Brazil - nek ide u mp3 zajedno sa svojim amidzom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Neki misle da ce ovaj ic u Brazil i da nece odigrat ni minute. Tu se varate, ovaj ce bit na terenu kad-tad. I to ce nas skupo kostat. Ovo je covjek koji nije u stanju odigrat na visokom nivou, ne zna jednsotavno. Isto sto ne znaju Svrsko i Sunjic. Jednostavno nemaju taj kapacitet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
mujdza je napisao/la:Ljudi zasto toliko blatite momka? Koliko god vi govorili nije trebao da ide za Brazil on ce da ide... A porediti njega i Zahirovica koji u zadnjih godinu dana kad se sve sabere( bez repke naravno) nije odigrao 10 utakmica je smijesno... Ja cesto puta gledam utakmice Hajduka i momak je konstantno u prvoj postavi... A realno ako je taj Hajduk los recite mi kada je neki nas klub pobijedio ga ili bolje reci nadigrao ga... Bio sam na tekmi u Insbruku i mislim da je dovoljno pokazao da se na njega moze racunati u buducnosti... Da se ne lazemo nije lako nositi breme Safeta i Seada Susica... Oni koji su pratili prije fudbal znaju ko su oni obojica bili... Nas je Sajo odveo na Svjestko prvenstvo, dizali ga do nebesa al cim je pozvao bratica odmah je problem... Recite mi iskreno dal bi ste vi svog bratica pozvali a da pri tom jos zna da igra fudbal ili ne... A za Vrsajevica je izmislio fudbal pa se niko ne buni sto ce on... Spustite malo loptu i gledaj te svoja posla... Za sve sto ne bude valjalo ce sam selektor odgovarati a ne mi... Mnogi se bune zasto nema Stilica, Zeca i jos kojeg igraca... Zar taj isti Susic nije davao sansu i jednom i drugom... Al cim postignu dva, tri ili 5 golova Susic nema pojma oni moraju u Brazil jer toboze zasluzili su...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Jel ti vidiš drugi način da malo govance ne ide u Brazil?HariTz je napisao/la:Protiv sam poziva TSS i ostalima koji to nisu zaslužili, i želim što prije da se udalje od svetog dresa..
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Gavrilo PrincipNoName je napisao/la:Jel ti vidiš drugi način da malo govance ne ide u Brazil?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Milion posto dobija minutazu u Brazilu.Cartman je napisao/la:Neki misle da ce ovaj ic u Brazil i da nece odigrat ni minute. Tu se varate, ovaj ce bit na terenu kad-tad. I to ce nas skupo kostat. Ovo je covjek koji nije u stanju odigrat na visokom nivou, ne zna jednsotavno. Isto sto ne znaju Svrsko i Sunjic. Jednostavno nemaju taj kapacitet.
- Principatus
- Kontakt:
Pa rekao sam, mozda ga Kolasinac na treningu malo zakaci ramenom. Desi se.NoName je napisao/la:Jel ti vidiš drugi način da malo govance ne ide u Brazil?HariTz je napisao/la:Protiv sam poziva TSS i ostalima koji to nisu zaslužili, i želim što prije da se udalje od svetog dresa..
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kojim slucajrm da Tino zabije gol Argentincima za pobjedu.
1946
SifilisNoName je napisao/la:Jel ti vidiš drugi način da malo govance ne ide u Brazil?HariTz je napisao/la:Protiv sam poziva TSS i ostalima koji to nisu zaslužili, i želim što prije da se udalje od svetog dresa..
I onako poslije Papeta, neće on primiriti svetom dresu
a sto se tice Brazila, znao sam davno da će ga pozvati.. samo se nadam da će dobiti par minuta i to je to..
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 06 maj 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli hat-trick u finalu zabije.Head je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kojim slucajrm da Tino zabije gol Argentincima za pobjedu.
- NoName
- Kontakt:
Kupio bih 200 dresova Kolašinca i dijelio po mahali
Ja bi ga istetovirao na čelu.Head je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kojim slucajrm da Tino zabije gol Argentincima za pobjedu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aferim, ja tebe onda castim sa 200 kg sudzukeNoName je napisao/la:Kupio bih 200 dresova Kolašinca i dijelio po mahali
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah i ako udje bice izvizdan 99%, sto ce sigurno dotuc momka psihicki, ako nije hinjo i nema obraza na amidzu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- NoName
- Kontakt:
To ne mijenja situaciju da je neopravdano pozvan. Možda bi Zeko zabio 4.Donnie Darko je napisao/la:Zamisli hat-trick u finalu zabije.Head je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kojim slucajrm da Tino zabije gol Argentincima za pobjedu.
- NoName
- Kontakt:
Ti se nadaj minutama a ja ću se ipak osigurati i nadati otvorenom lomu za svaki slučaj.HariTz je napisao/la:SifilisNoName je napisao/la:Jel ti vidiš drugi način da malo govance ne ide u Brazil?HariTz je napisao/la:Protiv sam poziva TSS i ostalima koji to nisu zaslužili, i želim što prije da se udalje od svetog dresa..
Al' jel' stvarno potrebno nekome poželjeti da slomije nogu? e u pm..![]()
I onako poslije Papeta, neće on primiriti svetom dresu
a sto se tice Brazila, znao sam davno da će ga pozvati.. samo se nadam da će dobiti par minuta i to je to..
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, General505, Google Adsense [Bot], MostarNeretva i 62 gosta.