Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

KiaKaha
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la KiaKaha » 05 maj 2014, 23:34

Da se ovo desilo Arsenalu.mislim da bi ja dozivio srcani udar,tako da nemam.namjeru provocirat.
Rodgers je trebao povuc rucnu,jer je realnije bilo da City pod pritiskom kiksa,nego da L'pool uvalja 9-10 komada u dvije tekme,a pri tome da ne primi nijedan.
Btw.sa proslogodisnjeg sedmog,na drugo je strasan napredak,i uz par ciljanih pojacanja nadam se da ce se L'pool i sljedece godine borit za titulu(onu u FA CUPu),a Arsenal nek uzme EPL :)

Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Zadnja izmjena: KiaKaha, dana/u 05 maj 2014, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

korisnickoime88
Kontakt:

Post Postao/la korisnickoime88 » 05 maj 2014, 23:35

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Glavu gore skauzeri, vratili ste se na velika vrata ;)
E moj virtuale, i ti si propao. Ranije bi ih vec yebao na 4-5 razlicitih nacina. Sta ostade od onakvog provokatora. :cry:
budi malo i ti covjek,nije lose da znas

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2014, 23:35

Cartman je napisao/la:
E moj virtuale, i ti si propao. Ranije bi ih vec yebao na 4-5 razlicitih nacina. Sta ostade od onakvog provokatora. :cry:
Mladost ludost :cool:

Strašna sezona i atomski fudbal je ono što nam je Liverpool pružio ove sezone. Jbg, nekad moraš biti realan. Provociraćemo se na drugim temama ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 maj 2014, 23:37

korisnickoime88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
budi malo i ti covjek,nije lose da znas
Ma to ja malo kad me emocije uhvate. Evo neka kazu scouseri realno da me inace nikad nema na ovoj temi. :wave:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 05 maj 2014, 23:37

Cartman je napisao/la:
presla mu mlohavost od tebe
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 05 maj 2014, 23:38

lolja72 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:Ja jos vjerujem u titulu,vjerujte mi zapisano je da Liverpool bude prvak za sezonu 13/14

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da smo ti i ja jedini ovdje koji jos vjeruju u titulu
niste sami :mrgreen:
Walk on, with hope in your hearts.

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 05 maj 2014, 23:40

artemis77 je napisao/la:
lolja72 je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:Ja jos vjerujem u titulu,vjerujte mi zapisano je da Liverpool bude prvak za sezonu 13/14

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da smo ti i ja jedini ovdje koji jos vjeruju u titulu
niste sami :mrgreen:
i ja sam uz vas
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 maj 2014, 23:40

Kako lagano u mene drug pogodi da ce bit X :D
I dobi lik 200 marona :cool:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2014, 23:43

slika

Hvala ti Generale na divnoj sezoni, nazalost nismo uspjeli da osvojimo toliko zeljeni trofej ali smo se vratili u sami vrh gdje i pripadamo.

Na ljeto se rijesiti svih ovih panjeva koji ne zasluzuju da nose dres Liverpoola.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2014, 23:49

Šta da napišem a da vas ne uvrijedim. :mrgreen:

Treba biti realan i reći da 99% navijača pred početak sezone nije vjerovalo da će se Liverpool boriti za titulu praktično do zadnjeg kola.Pozitivna strana je što je klub nakon nekoliko godina izborio nastup u CL gdje mu je realno i mjesto.Sad je važno zadržati se među elitom a titule će doći.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 05 maj 2014, 23:53

Hajte se vi lijepo naspavajte i sutra dodjite na forum, preskocite par zadnjih stranica i mirna Bosna. Zasluzeno bi bilo da se titula bar odlucila u zadnjem kolu, al eto, bi sta bi...Mada jos uvijek nista nije gotovo, unaprijed upisani bodovi se cesto znaju obit o glavu...

EDIT: I nemojte mislit da vas podje.bajem s ovim avatarom, on je tu odavno, kad je Arsenalu Palas pomogo...
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 05 maj 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2014, 23:53

Upravo tako, odjednom se ismijava Liverpool zbog toga sto nije uspio da uzme titulu, a zaboravljaju sta je bio glavni cilj. :)

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 05 maj 2014, 23:55

bega_afc je napisao/la:Hajte se vi lijepo naspavajte i sutra dodjite na forum, preskocite par zadnjih stranica i mirna Bosna. Zasluzeno bi bilo da se titula bar odlucila u zadnjem kolu, al eto, bi sta bi...Mada jos uvijek nista nije gotovo, unaprijed upisani bodovi se cesto znaju obit o glavu...
pa oni su titulu upisali unaprijed :lol: :lol:

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 05 maj 2014, 23:57

MrUnited je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Hajte se vi lijepo naspavajte i sutra dodjite na forum, preskocite par zadnjih stranica i mirna Bosna. Zasluzeno bi bilo da se titula bar odlucila u zadnjem kolu, al eto, bi sta bi...Mada jos uvijek nista nije gotovo, unaprijed upisani bodovi se cesto znaju obit o glavu...
upisan je i community shield ;)
Walk on, with hope in your hearts.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 05 maj 2014, 23:57

MrUnited je napisao/la:
Nije to tako bilo al eto, to onda samo potvrdjuje ovu konstataciju...a jos nije kraj, puno je 180 minuta, svasta se moze izdesavat...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 maj 2014, 23:59

Šteta... :|

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 06 maj 2014, 00:00

Yebiga drugovi,za mene ste vi istinski prvaci.City je ovu titulu vise ukrao na neku foru.Bili ste ekipa koja je igrala najbolji nogomet na Otoku,najbolji duo u napadu,trenerski mag na klupi,armija navijača i Steven Gerrard.
Valjda bude još sreće za vas,možda dogodine budete u slicnoj situaciji,u borbi za naslov.
Sretno u LP.
Ostanite strpljivi ;)
Keep walking.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 maj 2014, 00:02

Meni je samo zao sto se sa ovim bekovima odigrala citava sezona. Mada i Skrtel uvijek kiksa kada je 'najpotrebnije', za protivnicki tim. :D

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 06 maj 2014, 00:02

Saurman je napisao/la:Šta da napišem a da vas ne uvrijedim. :mrgreen:

Treba biti realan i reći da 99% navijača pred početak sezone nije vjerovalo da će se Liverpool boriti za titulu praktično do zadnjeg kola.Pozitivna strana je što je klub nakon nekoliko godina izborio nastup u CL gdje mu je realno i mjesto.Sad je važno zadržati se među elitom a titule će doći.
Šta god da napišeš ne možeš nas više uvrijediti nego večerašnja predstava naših igrača. Doći do vode a ne napiti se je najteže. Volio bih da mislim kao ti ali kad ove sezone nismo uzeli titulu, kad su nam se mnoge kockice posložile u odnosu na konkurente, teško da ćemo je ikad uzeti pa makar imali i najjači tim. :?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 maj 2014, 00:10

Nismo zreli za titulu, rekao sam ja to jos pre par meseci, kad je krenuo niz, jbg, malo luzerskog mentaliteta i to je to. Sledece sezone moze biti neka ozbiljnija prica, sa ozbiljnijom i kvalitetnijom dubinom.
Mada dosta teze je ovako podneti, ali sa vedrije strane, konacno LS fudbal sledece sezone, i to je nesto.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.