Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nikad više neću biti sretan dok u ovoj ekipi igraju Johnson i Lucas, mislio sam da se sa Johnsonom može izdržati još jedna sezona al' lik je preko noći postao nižerazredni bek.
I ekipa koja se bori za titulu ne smije sebi dozvoliti da ispusti prednost od 3-0.Žao mi Suareza, koliko god se on potrudio i što više golova postigao, uvijek postoji neki IDIOT koji će sve to pokvariti.
I ekipa koja se bori za titulu ne smije sebi dozvoliti da ispusti prednost od 3-0.Žao mi Suareza, koliko god se on potrudio i što više golova postigao, uvijek postoji neki IDIOT koji će sve to pokvariti.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ne znam u cemu je problem? Pa Liverpool je i dalje prvi..........
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Divna i nezaboravna sezona za sve navijace Liverpoola. Jos jednom se pokazalo koliko je mocna liga i koliko je uzitak pratiti je. Dostojanstveno ispratiti mec na Anfieldu, koji ce biti aBd biti zadnji za sve one koji unazadjuju ovaj procvat Liverpoola. Ovako realno gledajuci mislim da vise nema mjesta za Glena, Lucasa, Aspasa.. Moses svakako ide.
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Kako su igrali izgledalo je strasno,al' kad nije sudjeno,kad imas priliku trebalo se iskoristiti.Paradajz je napisao/la:Nismo zreli za titulu, rekao sam ja to jos pre par meseci, kad je krenuo niz, jbg, malo luzerskog mentaliteta i to je to. Sledece sezone moze biti neka ozbiljnija prica, sa ozbiljnijom i kvalitetnijom dubinom.
Mada dosta teze je ovako podneti, ali sa vedrije strane, konacno LS fudbal sledece sezone, i to je nesto.
Ko zna sta sljedeca sezona nosi ipak je to daleko...
Kako su docekali remi pojedini kao Zidan volej protiv Leverkuzena.

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
-
- Kontakt:
Glavu gore, nije još ništa gotovo, ipak ste najveći engleski klub 

Grbavica naš je Hram!!!
Ne znam sta je sugavije,ovako il da smo izgubili 11.05. na gol razliku...ja mislim da ce LFC biti jos bolji iducu sezonu jer bit ce para za transfere a i BR je ugradio svoju igru. Iduca sezona ce biti jos neizvjesnija.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- kenan_tm87
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nakon dugo godina Liverpool je opet tu u vrhu, i siguran sam da ce narednih godina to biti jos bolje i zanimljivije 
Hem ce biti pojacanja jer cete sad igrati i Ligu Prvaka, ali ove sezone sve mirise na titulu i jos mirise, i dalje ste prvi..
Ja bi iskreno volio radi Dzeke da osvoji City ali dugo LPool ceka na titulu i red je da je osvojite, bar dok igra sila od Gerrarda.. sretno u nastavku.. nista nije gotovo

Hem ce biti pojacanja jer cete sad igrati i Ligu Prvaka, ali ove sezone sve mirise na titulu i jos mirise, i dalje ste prvi..
Ja bi iskreno volio radi Dzeke da osvoji City ali dugo LPool ceka na titulu i red je da je osvojite, bar dok igra sila od Gerrarda.. sretno u nastavku.. nista nije gotovo

FC Bayern !!!!!
Oplak'o sam,sori liverpoolovci 
Gerrard: "Halo, je li to Chelsea?" Crystal Palace: "Nije." Gerrard: "Svejedno, **** i vama mater."

Gerrard: "Halo, je li to Chelsea?" Crystal Palace: "Nije." Gerrard: "Svejedno, **** i vama mater."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najzalosnije od svega jeste sto smo gol primili nakon cistog penala nad Gerrardom.
Ne daju nam da oborimo rekord.
Svejedno smo nakon onog pada u ritmu zasluzili da nas C.P kazni i to su i uradili.
Sta je tu je, bitno je da smo u vrhu i da je United u sredini
Ne daju nam da oborimo rekord.

Svejedno smo nakon onog pada u ritmu zasluzili da nas C.P kazni i to su i uradili.

I jos pojedini ispod nasOTNYS_YNWA je napisao/la:Najzalosnije od svega jeste sto smo gol primili nakon cistog penala nad Gerrardom.
Ne daju nam da oborimo rekord.![]()

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Rosicky je napisao/la:Oplak'o sam,sori liverpoolovci

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa da, hajmo pljuvati po treneru.Carlo je napisao/la:Džabe pljujete po igračima.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pljuvali ili ne zna se krivac za ovaj poraz i nema tu sta dalje da se prica,momcima i Rodgersu svaka cast sto su obezbjedili ligu prvaka a na ljeto fino zahvaliti pojedincima i dovesti prave igrace na te pozicije.....
Postoji jos uvijek sansa da osvojimo titulu,par % ali i to je nesto..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- elninho_resTO
- Kontakt:
Stvarno mi ljudi niste jasni.Pa povecali smo prednost u odnosu na arape.Titula je i dalje neminovnost 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- BeyKopites
- Kontakt:
Al' to je već u domenu sci-fi.Ponos Torina je napisao/la:Pljuvali ili ne zna se krivac za ovaj poraz i nema tu sta dalje da se prica,momcima i Rodgersu svaka cast sto su obezbjedili ligu prvaka a na ljeto fino zahvaliti pojedincima i dovesti prave igrace na te pozicije.....
City bi trebao da kiksa u 2 zadnja kola lige i to protiv objektivno mnogo slabijih protivnika

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
U domenu sci-fi je bilo i to da Sunderland uzme 4 boda protiv cska i shittya u gostima. U domenu sci fi je bilo da big sam uzme bod kod cska. U domenu sci fi je bilo da LFC vcs dadne 9 golova, a i da prokocka 3 gola prednosti u 9minuta i opet uspije ofulat nemoguce za pobjedu. U domenu sci fi je da se Wickham vrati s posudbe bez datog gola i onda zabiberi 4 najvaznija gola u 3 utakmice. U domenu sci fi je da Arsenal zavrsi iznad ili ispod 4 mjestaBeyKopites je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:Pljuvali ili ne zna se krivac za ovaj poraz i nema tu sta dalje da se prica,momcima i Rodgersu svaka cast sto su obezbjedili ligu prvaka a na ljeto fino zahvaliti pojedincima i dovesti prave igrace na te pozicije.....
Al' to je već u domenu sci-fi.
City bi trebao da kiksa u 2 zadnja kola lige i to protiv objektivno mnogo slabijih protivnika

Uglavnom, cijela EPL je u domenu sci fi, tako da se nista ne zna do zadnjeg zvizduka u nedjelju...sanse nisu prevelike, ali da postoje - itekako.
I trebamo.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa da, hajmo pljuvati po treneru.Carlo je napisao/la:Džabe pljujete po igračima.
On je taj koji je rekao igračima da idu po još koji gol umjesto da stanu na loptu i privedu utakmicu kraju.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.