Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša. 
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja bas posao da napisem isto. Vrlo vazna utakmica. Jedan od nasih ispada iz prve lige Medo, Ibro, ili Ogi. Jos ako nekako mogu pobjedit, pomaze i Hajrovicu da igra u LP.SalePD je napisao/la:Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša.
Eto šta Mancini učini od onakve ekipe, sad im je upitna i LP. Kako se sada čini, Ogi i njegovi su u najvećem škripcu, zaostaju dva boda za sigurnom zonom i u najgore vrijeme im dolazi protivnik koji ima veliki motiv za pobjedu. Ako Ogi ili Haris ispadnu, ne sumnjam da će bez problema naći dobre angažmane jer su obojica pružali dobre partije ove sezone. Za Ibričića već ne znam, njega teško da bi želio dovesti bilo koji klub koji je većeg kalibra od ovog u kojem sad nastupa, al' nikad se ne zna.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ja bas posao da napisem isto. Vrlo vazna utakmica. Jedan od nasih ispada iz prve lige Medo, Ibro, ili Ogi. Jos ako nekako mogu pobjedit, pomaze i Hajrovicu da igra u LP.SalePD je napisao/la:Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša.
![]()
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zao mi je za ovaj Ogijev elazigspor, bili su se gotov skroz izvukli pa opet pali. Ali ako se sjecam dobro kad je potpisivao ugovor bilo je nesto da ga moze raskinut ako ispadnu. A za Ibru on jedino moze nazad u Hajduk.SalePD je napisao/la:Eto šta Mancini učini od onakve ekipe, sad im je upitna i LP. Kako se sada čini, Ogi i njegovi su u najvećem škripcu, zaostaju dva boda za sigurnom zonom i u najgore vrijeme im dolazi protivnik koji ima veliki motiv za pobjedu. Ako Ogi ili Haris ispadnu, ne sumnjam da će bez problema naći dobre angažmane jer su obojica pružali dobre partije ove sezone. Za Ibričića već ne znam, njega teško da bi želio dovesti bilo koji klub koji je većeg kalibra od ovog u kojem sad nastupa, al' nikad se ne zna.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ja bas posao da napisem isto. Vrlo vazna utakmica. Jedan od nasih ispada iz prve lige Medo, Ibro, ili Ogi. Jos ako nekako mogu pobjedit, pomaze i Hajrovicu da igra u LP.SalePD je napisao/la:Ogi se vraća nakon suspenzije, danas u startnih 11 protiv Bešiktaša.
![]()
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Izgubi se. Tesko da ce ostat u ligi.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Vranjes je sinoc bio odlican na desnom beku. Cak i bolji od Mujdze. Nebi me cudilo da preuzne mjesto u prvih 11. Ima li kakve vijesti uvezi povrede?
Kako kome...okretan je, ali za stopera, ne bih ga ja koristio na beku, osim u slucaju povrede mujdze...nema brzine.
kako ga u 2,3 navrata pretrca onaj niger, ko da ga nema, ostavi ga 2,3m u 2 sekunde...sta ce mu tek raditi di maria ili aguero...
samo da mujdza akoBogda ozdravi...u svakom smislu je bolji od vranjesa na poziciji beka...isto kao sto je ovaj od njega na poziciji stopera
kako ga u 2,3 navrata pretrca onaj niger, ko da ga nema, ostavi ga 2,3m u 2 sekunde...sta ce mu tek raditi di maria ili aguero...
samo da mujdza akoBogda ozdravi...u svakom smislu je bolji od vranjesa na poziciji beka...isto kao sto je ovaj od njega na poziciji stopera
Odlicno je odigrao protiv Obale. Najagresivniji igrac na terenu. Pomagao suigracima zaustavljati njihove igrace. I napravio je puno taktickih faulova. Nadam se da povreda nije ozbiljnije prirode. Volio bih ga vidjeti protiv Meksika na poziciji stopera. Pa da se lakse odlucimo na kojoj poziciji nam je najpotrebniji.
[youtube][/youtube]
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
http://globoesporte.globo.com/sp/santos ... itima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Al pobježe Ibro od Ogia
Al pobježe Ibro od Ogia
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada ne udara Ognjena, nabija Izeta loptom u glavu, pravi debilko.BelminM23 je napisao/la:http://globoesporte.globo.com/sp/santos ... itima.html
Al pobježe Ibro od Ogia
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turske
a mnogi se ovdje zaklinju u njega 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ogica bi mogao u Bjelorusiju nakon SP-a.legenda reala je napisao/la:Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turskea mnogi se ovdje zaklinju u njega
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne znam, ako sad ne ostavari neki fin transfer nek se ubije, SP,slobodan igrač sve mu ide u prilogSabinho je napisao/la:Ogica bi mogao u Bjelorusiju nakon SP-a.legenda reala je napisao/la:Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turskea mnogi se ovdje zaklinju u njega
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jeli opet slobodan igrac 
Pa sve su prilike da nece odigrat ni sekunde na SP. Njemu je najveca greska bila sto je napustio Krasnodar.legenda reala je napisao/la:Pa ne znam, ako sad ne ostavari neki fin transfer nek se ubije, SP,slobodan igrač sve mu ide u prilogSabinho je napisao/la:Ogica bi mogao u Bjelorusiju nakon SP-a.legenda reala je napisao/la:Hoće li ovog iko kupiti, svake godine slobodan igrač, pregovaras Mančom i na kraju završi u drugoj ligi Turskea mnogi se ovdje zaklinju u njega
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trebao bi odigrati protiv Irana bar 45 min. Da se malo odmore Spaha i Mujdza.Cartman je napisao/la:
Pa sve su prilike da nece odigrat ni sekunde na SP. Njemu je najveca greska bila sto je napustio Krasnodar.
Ajax je napisao/la:Trebao bi odigrati protiv Irana bar 45 min. Da se malo odmore Spaha i Mujdza.Cartman je napisao/la:
Pa sve su prilike da nece odigrat ni sekunde na SP. Njemu je najveca greska bila sto je napustio Krasnodar.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I danas dokazao da nije ni ispred Avdije...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I to sve ustvrdio za petnaestak minuta?Svaka ti cast.Koji klub vodis? Bolan Avdija ne da je bio los danas,nego je bio katastrofalan.Mislim da ni on ne moze objasniti kako je zabio gol,jer je iz bolje pozicije u 1.poluvremenu zamalo poslao loptu u aut,a da se ne pominje njegov los prijem,predaja,otvaranje i sve ono sto se naziva fundamentima fudbala...Da se razumijemo,ne branim ja ovdje Vranjesa,ali se radi o 2 razlivcta tipa igraca i premalo minuta da bi se tvrdilo ovo sto si ti napisao...Bosniacum Lilium je napisao/la:I danas dokazao da nije ni ispred Avdije...
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, konjicanin01 i 22 gosta.