BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

alan_kardec
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2009, 15:33

Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen. 8-)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 05 jan 2009, 15:37

Ja sam isto talenat al problem je sto je ovo tema za diasporu a ja zivim u BiH!!! :lol:
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 05 jan 2009, 15:38

alan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen. 8-)
Opusti se ba pusti djecu nek mastaju o dizajnu lizala!!! :D

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 15:40

alan_kardec je napisao/la:Otkako sam došao na ovaj forum,pojednici guraju istu šovinističku priču punu mržnje,tako da komentarima na ovoj temi,niti sam iznenađen a niti sam uvrijeđen. 8-)
Ako si posten i pravedan covjek sto kazes da jesi, sta tebe ima vrijedati/uzrujati da se bunis na ovoj temi?
U inat svima.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 05 jan 2009, 16:55

jel se ti osjecas kao Bosanac ili kao Srbin?? ipak, nisi se bunio kad su se vrijedzali bosanski igraci poput Husejinovica itd. a sad se javljas kad je u pitanju srbski igrac!!???? ako je tako, nemoj se nikako javljati ;)

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 05 jan 2009, 16:59

Puste ba te povremene ispade, pricajte malo o meni!!! :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2009, 17:55

HOS je napisao/la:
Ako si posten i pravedan covjek sto kazes da jesi, sta tebe ima vrijedati/uzrujati da se bunis na ovoj temi?

Čuj šta me ima vrijeđati? Pa ko kaže da me vrijeđa nešto? Ja sam rekao bujrum :!:

Nikad nisam rekao da sam pošten i pravedan. :)

Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 18:04

alan_kardec je napisao/la: Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba...
Pa ako je on i otac mu cetnici(postoji sansa nakon one slicice na Myspace-u), nema tu nikakvog vrijedanja. Plus jedva cekam da ga vidim na klupi stalno tamo u srbiji :lol: .
U inat svima.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2009, 18:14

CheGuevara je napisao/la:
jel se ti osjecas kao Bosanac ili kao Srbin?? ipak, nisi se bunio kad su se vrijedzali bosanski igraci poput Husejinovica itd. a sad se javljas kad je u pitanju srbski igrac!!???? ako je tako, nemoj se nikako javljati ;)
Prvo,javljaću se kad osjetim potrebu da se javim.

Drugo,ja sam Srbin.

Treće,Said Husejinović zaslužuje svaku uvredu koju sam ovdje pročitao jer je onako,prosječan igrač,a umislio sebi nešto pošto je odigrao jednu tekmu za Verder i na osnovu toga vuče za nos Ćiru i Tulića.Znači Husejinović zaslužuje sve kritike zbog svoje umišljenosti.A što ovolike uvrede zaslužuje Subotić? Možda samo zbog toga što je izabrao Srbiju? I Ibra,Medunjanin,Jakupović,Kučuković,Mujdža... su zaobišli BiH iz ko zna kojih sve razloga pa šta sad treba?Treba do sudnjeg dana raspravljati i moralisati o njihovim motivima?

Nisam htio komentarisat ništa vezano za Husejinovića jer da sam ostavio neki komentar vjerovatno bi sutradan bile pune dvije stranice komentara tipa:"šta ti imaš ovdje komentarisati idi na srpski forum pa tamo pametuj"...
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2009, 18:16

HOS je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la: Samo ste se više popeli na onu stvar sa Subotićem.Ovo je pa sigurno jedno deseti put da se otvara rasprava o njemu na ovom forumu(neka me neko ispravi ako griješim).Babo četnik,on je seljačić,izdajnik,ovakav,onakav... ma šta vas gabri više kakav je i ko je on,pustite šuplju i vrijeđanje ba...
Pa ako je on i otac mu cetnici(postoji sansa nakon one slicice na Myspace-u), nema tu nikakvog vrijedanja. Plus jedva cekam da ga vidim na klupi stalno tamo u srbiji :lol: .

Četnik je zato što je digao tri prsta? ccc

Pa šta su onda Ćorluka i njegov tajo koji dižu po Derventi spomenike ko zna kome?
RIP Adis Selmanović

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 05 jan 2009, 18:18

HOS je napisao/la:
Pa nije on ni za naš prvi sastav,ako će tamo biti na klupi.
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 18:18

alan_kardec je napisao/la: Četnik je zato što je digao tri prsta? ccc
Znas li ti da on zasigurno nije cetnik? Sto se tice Corluke neznam o cemu uopste pricas, ali znam da je Corluka barem 10 puta bolji fudbaler od ovog malog ****.
Zadnja izmjena: HOS, dana/u 05 jan 2009, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
U inat svima.

HOS
Kontakt:

Post Postao/la HOS » 05 jan 2009, 18:19

saiko1 je napisao/la: Pa nije on ni za naš prvi sastav,ako će tamo biti na klupi.
Pa rekao sam da nam takvi poput njega i netrebaju.
U inat svima.

saiko1
Kontakt:

Post Postao/la saiko1 » 05 jan 2009, 18:21

HOS je napisao/la:
saiko1 je napisao/la: Pa nije on ni za naš prvi sastav,ako će tamo biti na klupi.
Pa rekao sam da nam takvi poput njega i netrebaju.
tako tako
ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS

bh_fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la bh_fanatikos » 05 jan 2009, 18:59

Nemojmo zaboravit neke bh talente pa se kasnije kajati kao što su NIKOLA ŠARIĆ(Liverpool), IZET ZAHIROVIĆ(Mancester United)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 05 jan 2009, 19:25

HOS je napisao/la:
Znas li ti da on zasigurno nije cetnik? Sto se tice Corluke neznam o cemu uopste pricas, ali znam da je Corluka barem 10 puta bolji fudbaler od ovog malog ****.
100% sam siguran da znaš o čemu pričam,ali ajde... ;)
RIP Adis Selmanović

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 05 jan 2009, 20:41

alan_kardec je napisao/la:
HOS je napisao/la:
100% sam siguran da znaš o čemu pričam,ali ajde... ;)
zavrsite sa ovim obojica!!!!!!!!!!!!!
Dosta o tome ko je četnik, ko balija a ko ustaša, jbg meni je otac poginuo u ratu pa nista ne govorim a vi se svadjate oko **** subotića jbo vas on, hajmo odmah puške u ruke i rat što je ovaj reko subotić četnik, jest četnik i uvjek će bit, i ko ga više **** :evil: :evil: :evil:

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 05 jan 2009, 20:54

Ja mislio profulo forum!? c c c Ko oce da se svadja na temu "toga" pp... treba sve pobrisati ovo do tamo one izjave znas..! alene znam otprilike sadrzaj tvoji postova i treba da se iskljucis u vezi ovoga jer koliko sam primijetio nemas 10 god. da se svadjas o nekim stvarima koje su vec zavrsena prica.. Samo mi reci da navijas za BiH i ja cu te makar bio sam na ovom forumu podrzavat :lol:

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 05 jan 2009, 21:06

ma tihi stipu njega , hoce lik sam protiv svih, ja svasta presutim al nevalja mu ovo jbg ne idemo ni mi na "njihove" forume i ne provociramo

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 05 jan 2009, 21:10

Ma sam ako navija za BiH, nas je kakav je... heheh salim se ba ma nije covjek los (alen) znam ga od kada sam ja ovdje sasvim je oky malo mu zasmetalo to sto mu dirate "brata" al sutra ce vec proc... :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.