E nek si mu vala bas rek`oTarik14 je napisao/la:Ljudi nas ismijavaju kada vide u kojim klubovima nam igraju igraci iz prvih 11 odnosno glavni igraci u reprezentaciji. Ovo je ziva istina! Ako je Ibricicu zaista stalo do reprezentacije, onda on mora pod hitno promjeniti sredinu dok mu se jos pruza prilika da to uradi. Defintivno zasluzuje da igra u mnogo boljem klubu od Hajduka.
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Ima veze s tim sto se mi slijepo nadamo da cemo doci do EP a fakat nismo jos svatili da necemo nikad vidjeti veliko takmicenju dok nam 3-4 glavna igraca (medu kojima je i Ibricic) budu igrali u sabanskim ligama poput HNL.Fozgen je napisao/la:E nek si mu vala bas rek`oTarik14 je napisao/la:Ljudi nas ismijavaju kada vide u kojim klubovima nam igraju igraci iz prvih 11 odnosno glavni igraci u reprezentaciji. Ovo je ziva istina! Ako je Ibricicu zaista stalo do reprezentacije, onda on mora pod hitno promjeniti sredinu dok mu se jos pruza prilika da to uradi. Defintivno zasluzuje da igra u mnogo boljem klubu od Hajduka.. Fakat ne vidim kakve veze ima ovo sve al et.
Ja licno bi najvise volio kada bi smo se mi recimo plasirali na EP sa postavom koju bi sacinjavali igraci iz nase lige.Tarik14 je napisao/la:Ima veze s tim sto se mi slijepo nadamo da cemo doci do EP a fakat nismo jos svatili da necemo nikad vidjeti veliko takmicenju dok nam 3-4 glavna igraca (medu kojima je i Ibricic) budu igrali u sabanskim ligama poput HNL.Fozgen je napisao/la:E nek si mu vala bas rek`oTarik14 je napisao/la:Ljudi nas ismijavaju kada vide u kojim klubovima nam igraju igraci iz prvih 11 odnosno glavni igraci u reprezentaciji. Ovo je ziva istina! Ako je Ibricicu zaista stalo do reprezentacije, onda on mora pod hitno promjeniti sredinu dok mu se jos pruza prilika da to uradi. Defintivno zasluzuje da igra u mnogo boljem klubu od Hajduka.. Fakat ne vidim kakve veze ima ovo sve al et.
Naravno da to nije moguce al et. Koliko ja to nekako kontam nije vazno gdje igrac igra nego kako igra, e sad moRebit da ja i ne kontam bas fudbal.
Iz kojeg razloga smatras da bi Ibricic igrao bolje da je recimo otisao u Englesku?
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
On bi u boljoj ligi dobijo vise iskustva i popravio bi svoju igru i svoj nivou. Imao bi priliku da se dokaze u jednoj od najboljih liga na svijetu. U svakom slucaju, nema govora da ce on napredovati kao igrac ako ostane jos 2-3 godine u Hajduku.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Plus moral bi porastao do maximuma. Vecina igraca koja prijedje iz slabije u jacu ligu dobije na samopuzdanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upravo tako!omerbavarac je napisao/la:Plus moral bi porastao do maximuma. Vecina igraca koja prijedje iz slabije u jacu ligu dobije na samopuzdanju.
Nikad ne mozes da znas sta jednog igraca ceka, jedan je primjer recimo Eduardo, dok je igrao u HNL-u extra, a danas igra u Arsenalu i?Tarik14 je napisao/la:On bi u boljoj ligi dobijo vise iskustva i popravio bi svoju igru i svoj nivou. Imao bi priliku da se dokaze u jednoj od najboljih liga na svijetu. U svakom slucaju, nema govora da ce on napredovati kao igrac ako ostane jos 2-3 godine u Hajduku.
Nama je lako zamisljati nase igrace u Engelskoj, ali iskreno govoreci tek onda bi imali jako malo koristi od nasih igraca da zaigraju recimo bas u Engleskoj pored onakvog ritma i onako iscrpljujucih sezona.
Lako je to nekim drugim reprezentacijama kojima se igra zasniva na recimo 15 igraca, ali nasoj gdje sve stoji na nekih 5- 6 igraca i da recimo neki od njih odu bas u tu Englesku pa pala bi nam igra jos vise.
To je ono neko moje skromno misljenje.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
To je realno a ne skromno misljenje,slazem se u potpunosti s tobomFozgen je napisao/la:Nikad ne mozes da znas sta jednog igraca ceka, jedan je primjer recimo Eduardo, dok je igrao u HNL-u extra, a danas igra u Arsenalu i?Tarik14 je napisao/la:On bi u boljoj ligi dobijo vise iskustva i popravio bi svoju igru i svoj nivou. Imao bi priliku da se dokaze u jednoj od najboljih liga na svijetu. U svakom slucaju, nema govora da ce on napredovati kao igrac ako ostane jos 2-3 godine u Hajduku.
Nama je lako zamisljati nase igrace u Engelskoj, ali iskreno govoreci tek onda bi imali jako malo koristi od nasih igraca da zaigraju recimo bas u Engleskoj pored onakvog ritma i onako iscrpljujucih sezona.
Lako je to nekim drugim reprezentacijama kojima se igra zasniva na recimo 15 igraca, ali nasoj gdje sve stoji na nekih 5- 6 igraca i da recimo neki od njih odu bas u tu Englesku pa pala bi nam igra jos vise.
To je ono neko moje skromno misljenje.
Rotor Volgograd...
Ibričić ima 24 godine i neki ekstremni napredak u njegovoj igri je nerealno očekivati. Jedino što bi reprezentacija dobila od njegovog eventualnog transfera je rutina u jačoj ligi gdje se svake hefte igraju jake utakmice, to je ono što mu nedostaje u Hajduku. Iako taj nedostatak u igrama u reprezentaciji nije primjećen jer je svaku utakmicu odigrao na nivou. Ali mi smo ko Srbi, volimo da nas ima u Manchesteru pa taman i na tribinama. 
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- BlueSharks
- Kontakt:
opet "pametuješ"Offside je napisao/la:Ibričić ima 24 godine i neki ekstremni napredak u njegovoj igri je nerealno očekivati. Jedino što bi reprezentacija dobila od njegovog eventualnog transfera je rutina u jačoj ligi gdje se svake hefte igraju jake utakmice, to je ono što mu nedostaje u Hajduku. Iako taj nedostatak u igrama u reprezentaciji nije primjećen jer je svaku utakmicu odigrao na nivou. Ali mi smo ko Srbi, volimo da nas ima u Manchesteru pa taman i na tribinama.
A to da je u reprezentaciji svaku tekmu odigrao na svom nivou, je van svake pameti
Strauss Junior
Pametuje onak koji može pametovati.BlueSharks je napisao/la:opet "pametuješ"Offside je napisao/la:Ibričić ima 24 godine i neki ekstremni napredak u njegovoj igri je nerealno očekivati. Jedino što bi reprezentacija dobila od njegovog eventualnog transfera je rutina u jačoj ligi gdje se svake hefte igraju jake utakmice, to je ono što mu nedostaje u Hajduku. Iako taj nedostatak u igrama u reprezentaciji nije primjećen jer je svaku utakmicu odigrao na nivou. Ali mi smo ko Srbi, volimo da nas ima u Manchesteru pa taman i na tribinama.
A to da je u reprezentaciji svaku tekmu odigrao na svom nivou, je van svake pameti
A deder ti meni reci koju je on utakmicu odigrao ispod nivoa?
Samo ne znam koji je njegov nivo
- BlueSharks
- Kontakt:
Ne mogu se sad tačno sjetiti, koliko mi se čini Portugal u Zenici, Turska i vamo i tamo, ma uostalom vjerovatno sve tekme, jer sam mu svaku tekme psovao, sigurno ne zbog dobre igre, al moram priznati da je i on odigrao nešta dobro, to je bilo u Lisabonu i "ćorava koka nekad ubode"
PS Neće on još dugo peglati loptu, bar u reprezentativnom dresu, nije Sušić, Mikado i tako je najavio Pjanić IN, a Ibro OUT
Yeah
PS Neće on još dugo peglati loptu, bar u reprezentativnom dresu, nije Sušić, Mikado i tako je najavio Pjanić IN, a Ibro OUT
Strauss Junior
Pjanic je nasa buducnost dakako,igra u jakoj ligi i jakom klubu a i mladji je.Ali od onih svih igara bas puno ne vidjeh da je svoju minutazu maestralno iskoristio.Jos zamisli da nam je prijeko potreban igrac recimo na lijevoj strani i to beka.Da bi se Pjanic izuzetno dokazao cisto sumnjam.To jest ne ubode nistaBlueSharks je napisao/la:Ne mogu se sad tačno sjetiti, koliko mi se čini Portugal u Zenici, Turska i vamo i tamo, ma uostalom vjerovatno sve tekme, jer sam mu svaku tekme psovao, sigurno ne zbog dobre igre, al moram priznati da je i on odigrao nešta dobro, to je bilo u Lisabonu i "ćorava koka nekad ubode"![]()
PS Neće on još dugo peglati loptu, bar u reprezentativnom dresu, nije Sušić, Mikado i tako je najavio Pjanić IN, a Ibro OUTYeah
Pape je vec gledao Pjanica i sam rekao da nesto nijebas odusevljen.
Pjanic jeste nas nebruseni dijamant
Uostalom i nebi igrali na slicnim pozicijama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
BlueSharks je napisao/la:Ne mogu se sad tačno sjetiti, koliko mi se čini Portugal u Zenici, Turska i vamo i tamo, ma uostalom vjerovatno sve tekme, jer sam mu svaku tekme psovao, sigurno ne zbog dobre igre, al moram priznati da je i on odigrao nešta dobro, to je bilo u Lisabonu i "ćorava koka nekad ubode"![]()
PS Neće on još dugo peglati loptu, bar u reprezentativnom dresu, nije Sušić, Mikado i tako je najavio Pjanić IN, a Ibro OUTYeah
Portugal u Zenici, žao mi je ali tu utakmicu osim Hasagića niko nije odigrao na nivou. Znači jedino si tu utakmicu našao. E svaka ti čast. Ubio si me u pojam. A to koliko će ko peglati loptu to ovisi od njegove forme i taktičkih zamisli selektora Sušića. Ako Sušić misli da Pjanić može igrati desnog i lijevog bočnog, onda je na njemu da to i isproba, Ibričić je svakako samo jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Naravno da Sušić nije Mikado, da bi u trenerskom smislu mogao stati u isti red sa Ćirom ipak treba nešto trenerskih uspjeha i barem jedno treće mjesto na mundijalu ako ništa drugo.
Njegov je nivo da bude statistički gledano treći najbolji igrač u reprezentaciji, što je u prošlom ciklusu i bio iza Misketa i Džeke.lisander je napisao/la:Samo ne znam koji je njegov nivo
- BlueSharks
- Kontakt:
Njegov je nivo da bude statistički gledano treći najbolji igrač u reprezentaciji, što je u prošlom ciklusu i bio iza Misketa i Džeke.lisander je napisao/la:Samo ne znam koji je njegov nivo
Č I T A J P A Ž LJ I V OOffside je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Portugal u Zenici, žao mi je ali tu utakmicu osim Hasagića niko nije odigrao na nivou. Znači jedino si tu utakmicu našao. E svaka ti čast. Ubio si me u pojam. A to koliko će ko peglati loptu to ovisi od njegove forme i taktičkih zamisli selektora Sušića. Ako Sušić misli da Pjanić može igrati desnog i lijevog bočnog, onda je na njemu da to i isproba, Ibričić je svakako samo jednu utakmicu odigrao na svojoj prirodnoj poziciji. Naravno da Sušić nije Mikado, da bi u trenerskom smislu mogao stati u isti red sa Ćirom ipak treba nešto trenerskih uspjeha i barem jedno treće mjesto na mundijalu ako ništa drugo.![]()
Spomenuo sam sve tekme, a usput sam spomenuo Portugal i Tursku, znači Ibro je panj žešći
Sad ozbiljno, meni je samo bitno da mi pobjeđujemo i da u prvi 11 igra Vedo, Safet i Pjanić. Ne mrzim ja Ibru, bože sačuvaj, samo me malo nervira ta njegova ravnodušnost prema sopstvenoj karijeri i ono njegovo peglanje lopte. A dokaz da ja nemam ništa protiv njega, jeste taj da sam dan poslije one tekme u Lisabonu napisao, da je on bio naš najbolji igrač, i pored toga što onaj go ide na njegovu dušu
EDIT
Kakav ti je to Hare potpis
Strauss Junior
''Provjeren i tehnicki potkovan'' 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa dobro spomenuo si sve tekme, mogu i ja reći da sam se ja napsovao npr. Spahe (u nekim trenucima i jesamBlueSharks je napisao/la:
Njegov je nivo da bude statistički gledano treći najbolji igrač u reprezentaciji, što je u prošlom ciklusu i bio iza Misketa i Džeke.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Č I T A J P A Ž LJ I V O
Spomenuo sam sve tekme, a usput sam spomenuo Portugal i Tursku, znači Ibro je panj žešći![]()
Sad ozbiljno, meni je samo bitno da mi pobjeđujemo i da u prvi 11 igra Vedo, Safet i Pjanić. Ne mrzim ja Ibru, bože sačuvaj, samo me malo nervira ta njegova ravnodušnost prema sopstvenoj karijeri i ono njegovo peglanje lopte. A dokaz da ja nemam ništa protiv njega, jeste taj da sam dan poslije one tekme u Lisabonu napisao, da je on bio naš najbolji igrač, i pored toga što onaj go ide na njegovu dušu![]()
- BlueSharks
- Kontakt:
@Offside
Kakve bolan statistike, ko je to brojao broj oduzetih, dodanih lopti, pa nije CL
Jedino, ako si ti u toku tekmi, bilježio
Kakve bolan statistike, ko je to brojao broj oduzetih, dodanih lopti, pa nije CL
Jedino, ako si ti u toku tekmi, bilježio
Strauss Junior
Statistika govori da ce Ibro itekako imati mjesta na svu radost navijaca nam

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu