Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

IlPrincipe
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la IlPrincipe » 14 apr 2014, 10:35

Kad ste već kod toga moj komšija govori umjesto Aguero-Agiljero, umjesto Grand Tourismo(video igrica) on govori Gran Turizam .. šega uvijek s njim
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 apr 2014, 10:49

suhakrpa je napisao/la:
Civa je napisao/la:U nas je jedan lik u klubu rek'o da je Osmansko Carstvo pobijedilo u II svjetskom ratu.
A drugi je čitao parove i sad ono Zurich lik čita Zurič, onda Ofi Crete Ofikreta. Nije se zez'o već baš tako ali eto :cry:
Imam ja jednog druga koji tako cita imena stranih klubova. Borussiu Moenchengladbach procita kao "B Malago", "Auksere", "Bordeauks" "Inspič"....
Kad mi neko kaze Ličester umjesto Lester dodje mi da se ranim.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 apr 2014, 11:19

Ili "Igr'o sam keca na AtalanZu"

:-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Eborg
Kontakt:

Post Postao/la Eborg » 14 apr 2014, 11:20

Oj Boze, ima li iko ovdje da je zavrsio makar srednju skolu? Ja kontam to sve ozbiljni fudbalski diskutanti sa dosta iskustva a vi ni juniorski staz niste zavrsili. Nije ni cudo kakvih onda sve gluposti i djecijih provokacija ima na ovom forumu.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 14 apr 2014, 12:14

Dok sam isao u srednju,jedna drugarica odgovarala hemiju.I pita je profa,od cega se dobija ulje..i ona zamuckuje,gleda po razz,i sad joj profa pomaze,su su,ona ko iz topa SUNCA !! :cool:
Sarajevo ljubavi moja.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 14 apr 2014, 12:29

U srednjoj školi na času psihologije odgovara prijateljica za dvojku, da ne padne na polugodištu i pita je profesorica ko je tvorac psihoanalize, normalno ona nema pojma, a mi šapćemo iz zadnje klupe Frojd..Frojd, kaže ona Floyd, ustaje profesorica jer čuje da mi šapćemo i kaže jel Pink Floyd, ova opet normalno nema pojma, nikad čula ni za Frojda ni za Floyda, a jaran klima glavom ono kao reci jeste. Pa jeste kaže ona i padne na polugodištu, kasnije smo je zvali Pink :D
Pustiću sunce da topi ljubav!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 apr 2014, 22:49

U osnovnoj školi jedna cura odgovarala engleski jezik. Bili mi osmi razred. I sad radili smo ove praznike različitih vjera. Nju zapalo da priča o Božiću, i sad ona priča, priča, kad reče da peku christmas ćurki umjesto turkey. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 14 maj 2014, 03:03

hilmo je napisao/la:Pa sto bolan Rajfu sto niste Aleksandru. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja prva godina bio, pun amfiteatar, na spisku preko 300 ljudi, a Aleksandra je uvijek imala problema sa onim laptopom, muci se ona sa onim projektorom ne moze da centrira na ono platno nikako, pola slajda na tabli, mice ona onaj projektro ali nista, kad neko dobaci pomaknite laptop, kad zena poce micati laptop, mi pomrli od smijeha, kasnije dade neki test na brzaka i popusi -5 bodova.......
Kad ovaj gore pomenu Avdu Volodera bilo je i sa njim par situacija, sjecam se dijeli on nama potpise iz Statike i sad neko ugasi rasvjetu u amfiteatru, covjek samo ustade i rece vraticu se ja kad dodje struja i ode, druga situacija isto predavanja iz Dinamike ja mislim i sad on objasnjava silu trenja, nacrta on auto oznaci kretanje auta i silu trenja, dodje do prvih redova i govori ma fali mi nesta ovdje, sad on razmislja i ode pred tablu i nacrta covjeka u autu i ode sa predavanja.......
Elektrotehniku nam Cizi predavao i redovno je provjeravao spisak, i sad se raja potpisivala svakako, nema kakvih nije bilo imena, frajer bio poludio, kad procita Alen Islamovic poce derati onaj spisak, vi mene ovdje zajebavate niko nece poloziti, kad se javlja frajer iz zadnjeg reda ja sam profesore Alen Islamovic , on konto da ga jos zajebava, i na kraju mu licnu morao pokazati....
I jos jedna situacija ovo mi je jaran pricao, neki efendija iz Breze i sad on valjda ucio jasin za nekog, a to bilo za vrijeme Ramazana, pun dzemat, i sad na kraju govori, ovaj jasin smo ucili za (ne sjecam se imena), da mu Allah dragi podari lijep Dzehenem, pola dzemata moralo ponovo abdest uzeti....
Et sjeti se nekih stvari.... :D
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 maj 2014, 22:29

Danas s kolegama otiš'o na kolač kad ulazi lik i naručuje:

"Daj mi onu radensku Sejšn." :rol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 maj 2014, 22:40

MrWhite je napisao/la: I jos jedna situacija ovo mi je jaran pricao, neki efendija iz Breze i sad on valjda ucio jasin za nekog, a to bilo za vrijeme Ramazana, pun dzemat, i sad na kraju govori, ovaj jasin smo ucili za (ne sjecam se imena), da mu Allah dragi podari lijep Dzehenem, pola dzemata moralo ponovo abdest uzeti....
:tokralju: :mrgreen: :rol: :tokralju:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 maj 2014, 22:41

Danas jedna djevojka na kursu njemačkog umjesto Ajfelov toranj .. kaze ona Ajnhelov toranj :facepalm:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 14 maj 2014, 22:42

ovdje se ne zna ko vise laze :D :D :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 maj 2014, 22:49

Amar Dzeko je napisao/la:Danas s kolegama otiš'o na kolač kad ulazi lik i naručuje:

U jednom kaficu gdje sam ja sjedio, neki lik pored mene trazio od konobara da mu donese "situaciju", frajer je valjda mislio na senzaciju ali nije znao garant, ja se usro od smijeha.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 14 maj 2014, 23:03

rob do bagro je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Danas s kolegama otiš'o na kolač kad ulazi lik i naručuje:

U jednom kaficu gdje sam ja sjedio, neki lik pored mene trazio od konobara da mu donese "situaciju", frajer je valjda mislio na senzaciju ali nije znao garant, ja se usro od smijeha.
:lol:

I mi smo danas oplakali :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 maj 2014, 00:55

I kod mene stari govori "sejšn" :rol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jun 2014, 15:38

Sad ja u teretani u svlačionici .. bilo nas 5-6 momaka. I sad tu među nama su dvojica mrtvih seljaka sa dna kace. Oni su krupni po 110-120kg al imaju i stomaka ali su i nabildani ono tipične sirovine. I sad oni nešto pričaju, jedan krenu da izađe iz svlačionice i krene kući kad kaže "uj nisam se naparfemio" :facepalm: :facepalm:

Izlazi onaj drugi iz tuš kabine i valjda je u kabini bio nečiji par čarapa, kaže taj drugi seljačina nekom momku "jel ono tam tvoj čorap?" .. ja odma izašo iz svlačionice :facepalm: :facepalm:

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 07 jun 2014, 15:40

IlPrincipe je napisao/la:Danas jedna djevojka na kursu njemačkog umjesto Ajfelov toranj .. kaze ona Ajnhelov toranj :facepalm:
cudo nije rekla Gredicev toranj
:lolno:
Semper Fidelis

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 07 jun 2014, 16:10

Citam ovo za parove na kladionici i naumpade mi komsija moj, starij lik... Pa kaze OoooOoo Fikreta ( OFI Kreta ) Nevcestele ( New Castle ) Askona ( Ancona ) itd ...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jun 2014, 16:17

fixator je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Danas jedna djevojka na kursu njemačkog umjesto Ajfelov toranj .. kaze ona Ajnhelov toranj :facepalm:
cudo nije rekla Gredicev toranj
:lolno:
:rol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 jun 2014, 01:30

alan_kardec je napisao/la:
Sad dokaz da plavuše ne smatraju džabe za najgluplje cure. :mrgreen: Ova dotična je išla sa mnom u osnovnu, sad radi u lokalnoj kladionici, ja sam joj bar 120 puta morao ponoviti svoj članski broj da bi ga konačno zapamtila. Ali niije ni to glavni ispad. Nedavno mi priča jedan kolega koji je sa njom išao u srednju, navodno je profesorka geografije izvela da odgovara, na tabli okačena karta svijeta, profesorica je ispituje, ova veze nema, lupa neke gluposti, i u jednom momentu, kad je vidjela da ova pojma nema, profesorica je pita šta se na karti označava plavom bojom, a ova odgovara "nebo". :wtf: :rol: :rol: :clap:

Hahahahha

Gotovo identicna situacija se desila s jednom plavusom koja je isla samnom u gimnaziju.

Nemogu se sjetiti da li je to bio prvi ili dugi razred,ali nebitno...naravno,cas geografije,izvela profesorica tu plavusu pred kartu da odgovara,a ona nema pojma. Profesorici dopizdilo te je pita "gdje Bosna na karti" kad ova uze neki stap il sta vec i pokaza na grenland i rece "ovdje negdje ali su izgleda granice izblijedile"...citav razred se odvalio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 26 gostiju.