FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

GunnerS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la GunnerS » 14 feb 2010, 23:42

miky_hz je napisao/la:Eto za sljedecu utakmicu smo izgubili i Buss-a dobio 5-ti zuti,to nebi bilo nista toliko lose da se nije desilo ovo sa Keitom i plus sto Yaya pauzira jos sedmicu...

Znaci da ce vjerovatno Marquez igrati zadnjeg veznog ili ko vec...

Bas su nas krenule ove povrede to je nevjerovatno
Heh i ti se žališ na nemate 4-5 igrača, šta bi da vam nije 9-10 prvotimaca u igri ?! Budite zadovoljni i sa tim što imate... :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 14 feb 2010, 23:48

toliko sam puta pao na atletiku ove sezone, nisu bili u stanju dobiti neke "nezerazredne" klubove, a vidi veceras oni da nanesu prvi poraz barci, golemo... ali to su te utakmice gdje se ekipi poput at. madrida zaborave sve lose stvari sto su do sada uradili, naravno pobjedom nad barcom... ali nema veze, FC Barcelona br. 1

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 feb 2010, 23:51

GunnerS je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Eto za sljedecu utakmicu smo izgubili i Buss-a dobio 5-ti zuti,to nebi bilo nista toliko lose da se nije desilo ovo sa Keitom i plus sto Yaya pauzira jos sedmicu...

Znaci da ce vjerovatno Marquez igrati zadnjeg veznog ili ko vec...

Bas su nas krenule ove povrede to je nevjerovatno
Heh i ti se žališ na nemate 4-5 igrača, šta bi da vam nije 9-10 prvotimaca u igri ?! Budite zadovoljni i sa tim što imate... :roll:
Cuj 10 nije ti rodjendan :mrgreen:

Mogo si komotno reci 18 :D

Za ovu utakmicu nam je falilo 6 igraca

Ako je za utjehu raspored nam sad ide na ruku i u narednih 8-9 utakmica nema nesto pretjerano teskih utakmica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 00:01

20/02/2010 Barcelona Racing
28/02/2010 Barcelona Malaga
07/03/2010 Almería Barcelona
14/03/2010 Barcelona Valencia
21/03/2010 Zaragoza Barcelona
24/03/2010 Barcelona Osasuna
28/03/2010 Mallorca Barcelona
04/04/2010 Barcelona Athletic
11/04/2010 Real Madrid Barcelona
14/04/2010 Barcelona Deportivo
18/04/2010 Espanyol Barcelona
05/05/2010 Barcelona Tenerife
09/05/2010 Sevilla Barcelona
16/05/2010 Barcelona Valladolid

Ovo je raspored,dakle slijedece dvije vezane igramo kod kuce...Racing i Malagu bi trebali uzeti,samo da nas ovi pehovi i silne ozljede pocnu zaobilaziti...što je previše - previše je...4-5 igraca/prvotimaca je van stroja,neki ce biti i mjesec dana (ne racunajuci Pique i Marqueza koji odrađuju kazne zbog crvenih kartona).
Treba stisnuti zube ovaj mjesec februar jer ce biti baš gadno sad kad smo desetkovani jer se igra i LP.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:01

Cuj idola fali 9-10 igraca Arsenalu , pa fali vam 7 juniora i ti to zoves igracima ???? KO fali RVP ko jos ??? nebudi smjesan , Baci fali pola tima , covjek koji krilo igra morao je beka igrat kolko je desetkovana obrana !
Ovo se moralo desit , kad tad izgubili bi , bolje sad neko poslije !
Garantujem da se ova utakmica nebi ovako zzavrsila da je Keita bio u igri ! Bili bi puno cvrsci igrali bi tacnije sa 2 defanzivna vezna , a znamo svi da Bus koda i nije defanzivac , al eto !
Samo da iz ovog izvuku pouku i gotovo ! djelimicno je i Pep kriv za poraz al nebitno sad ! Prvi smo imamo igru imamo sve !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 00:12

paja_patak je napisao/la:haha cuj pola tima barceloni fali haha pa ko je to veceras igrao svi glavni igraci su tu bili (messi, iniesta, xavi, ibrahimovic, Henry na klupi) rutinska pobjeda atletica!
Cuj Henry na klupi igrao :lol: :lol: ...lik nabroja 4 igraca standardna,a zaboravi ostatak tima kojeg i nema vec su igrali neki rezervisti koji nikad i nebi dobili priliku da nije bilo ovakvih okolnosti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 feb 2010, 00:13

paja_patak je napisao/la:haha cuj pola tima barceloni fali haha pa ko je to veceras igrao svi glavni igraci su tu bili (messi, iniesta, xavi, ibrahimovic, Henry na klupi) rutinska pobjeda atletica!
Odbrane sine nije bilo (Pique,Alves,Abidal)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:16

cuj idola , ocito neznas o nogometu sustinu ! Idole nogoet kao i svaki boziji sport koji se igra timski a i pojedinacno se bazira prije svega na jakoj odbrani ! KOlko god imao dobar napad a odbrana ti qrceva ti nemozes ni zelju dobit ! A kamoli ekipu ko Atletico Madrida koja ima medju najjacim napadima na svijetu ! tom tvojom izjavom hoces reci da ja Atletico M , jaca ekipa od Barce !Da je kojim slucajem ponavljam na terenu ostao Keita a ne usao Pedro ovo bi bila druga bajka , a ovako sta je bilo bilo je , i najbolji tim svih vremena mora izgubili nekad , bilo bi zalsono i izgledalo nerealno!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2010, 00:20

paja_patak je napisao/la:
drop je napisao/la:
Cuj Henry na klupi igrao :lol: :lol: ...lik nabroja 4 igraca standardna,a zaboravi ostatak tima kojeg i nema vec su igrali neki rezervisti koji nikad i nebi dobili priliku da nije bilo ovakvih okolnosti.
niko nije kriv treneru genijalcu sto ubacuje vjecnog talenta krkica umjesto henrya,

valdes, puyol, milito, ibrahimovic, iniesta, xavi, messi, busquets, keita je cak i poceo, i henry na klupi nije dobio sansu znaci gje je tih 6 igraca koje fali jedino sto fale koliko sam ja primjetio abidal i alves...
reci im paja
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 15 feb 2010, 00:22

drop je napisao/la:20/02/2010 Barcelona Racing
28/02/2010 Barcelona Malaga
07/03/2010 Almería Barcelona
14/03/2010 Barcelona Valencia
21/03/2010 Zaragoza Barcelona
24/03/2010 Barcelona Osasuna
28/03/2010 Mallorca Barcelona
04/04/2010 Barcelona Athletic
11/04/2010 Real Madrid Barcelona
14/04/2010 Barcelona Deportivo
18/04/2010 Espanyol Barcelona
05/05/2010 Barcelona Tenerife
09/05/2010 Sevilla Barcelona
16/05/2010 Barcelona Valladolid

Ovo je raspored,dakle slijedece dvije vezane igramo kod kuce...Racing i Malagu bi trebali uzeti,samo da nas ovi pehovi i silne ozljede pocnu zaobilaziti...što je previše - previše je...4-5 igraca/prvotimaca je van stroja,neki ce biti i mjesec dana (ne racunajuci Pique i Marqueza koji odrađuju kazne zbog crvenih kartona).
Treba stisnuti zube ovaj mjesec februar jer ce biti baš gadno sad kad smo desetkovani jer se igra i LP.
Sve do Valencije ne bi trebalo biti problema, a onda se nadam da će se povrede smanjiti na 1-2 max. :)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 00:22

drop je napisao/la:
niko nije kriv treneru genijalcu sto ubacuje vjecnog talenta krkica umjesto henrya,

valdes, puyol, milito, ibrahimovic, iniesta, xavi, messi, busquets, keita je cak i poceo, i henry na klupi nije dobio sansu znaci gje je tih 6 igraca koje fali jedino sto fale koliko sam ja primjetio abidal i alves...
Vraticemo vam Henryija,samo nemojte plakati i kukati toliko...eto ga dogodine,svakako je gotov igrac za Primere pa nek igra sad u Arsenalu,uzeo je titulu LP sa Barcom i ostavrio svoj san i sad može rahat ici u penziju kod Wengera...ali zato zna se ko se vraca u maticni klub ;)
Ostatak posta nije vrijedan komentara.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:24

drop je napisao/la:

valdes, puyol, milito, ibrahimovic, iniesta, xavi, messi, busquets, keita je cak i poceo, i henry na klupi nije dobio sansu znaci gje je tih 6 igraca koje fali jedino sto fale koliko sam ja primjetio abidal i alves i ondj piquet
mozda je Henry povrijedzen ???? mozda malo razmisli ??? covjek je oporavljen do pola nakon 2 dana , sto riskirat covjeka koji ima 32 godine ???
Pique , marquez , abidal , alves , chyrgynski , yaya toure ! Nedovoljan broj povrijedezenih defanzivaca za 1 utakmicu ili suspendovanih ! ???? + sada keita !
NE pametuj , i ne laprdaj jer Barcini navijaci se ne zvlace i nemaju se cim izvlacit kada znaju da je njihov tim najjaci na svijetu ! Poraz je morao doci kad tad !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 feb 2010, 00:30

paja_patak je napisao/la:eh da kad ste me vec podsjetili o tom transferu fabregasa dozvolite da vam se nasmijem u facu

nakon utakmice sa liverpoolom za televiziju

"They [Barca] have denied it and I have denied it. I just want to focus on Arsenal, I think Arsenal Football Club is above all else - every single player in its history, the fans, the club, and myself. I think we deserve a little more respect."

a da postoji interes fabregasa i arsenala za transferom ne bi svake sedmice iskakali xavi, iniesta, messi, laporda i kokodakali kako bi se fabregas sjajno uklopio kako ce se vratiti i tako to
jesu se bezveze nakačili na cesca kad će on u Real ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 00:32

paja_patak je napisao/la:eh da kad ste me vec podsjetili o tom transferu fabregasa dozvolite da vam se nasmijem u facu

nakon utakmice sa liverpoolom za televiziju

"They [Barca] have denied it and I have denied it. I just want to focus on Arsenal, I think Arsenal Football Club is above all else - every single player in its history, the fans, the club, and myself. I think we deserve a little more respect."

a da postoji interes fabregasa i arsenala za transferom ne bi svake sedmice iskakali xavi, iniesta, messi, laporda i kokodakali kako bi se fabregas sjajno uklopio kako ce se vratiti i tako to
Samo se ti tješi sa tim izjavama za TV,ako ce ti biti lakše...ali valja dogodine gledati Cesca u dresu kluba odakle je potekao i gdje je naucio igrati lopte :mrgreen: stvari se slažu svojim prirodnim tokom - završena je posudba,gotovo je sa kaljenjem u manjim klubovima...Fabregas želi trofeje i zna vrlo dobro gdje ih može osvojiti a gdje ne može...i to pravo na trofeje me ne može niko uskratiti.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 15 feb 2010, 00:36

ma sve je to pokusaj da se Cescu nabije cjena , navodno 60 miliona , daj bolan pa nije zlato !
on vrijedi nekih 35 - 40 mil i to je kapak ! Ako jedan iniesta vrijedi 60 , kako poredit nejga i fabregasa ? bukvalno nikako !
moja zelja je da Fabregas ne dodje u Barcu , neka ostane u klubu poput Arsenala koji je inace velicina sam po sebi , i naravno on sam mozda ima zelju da ostane jer jedino bi tako mogao ostati glavni igrac jer ovako inace nista od toga jer u Barci bi se ufatio vodonoskog posla !Dobar je Cesc ali ako treba koga dovest bolja opcija je Silva ili Mata !to su igraci koji muku nanose svakom timu na svijetu , a igraci su koji imaju sve i ubili se za igru Barce !

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 feb 2010, 00:38

Wolverine je napisao/la:ja sam zadovoljan jednim bodom. mada, i ako izgube nece mi biti krivo jer je i vrijeme vala :D
kao sto rekoh.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 feb 2010, 00:48

ma ništa strašno za barsu, morali su i oni jednom izgubiti,a i dalje su prvi, još pola tima im falilo tako da i nije neko iznenađenje, al stvarno atletiku svaka čast jedino oni iz godine u godinu idu da se nadigravaju sa barselonom, većina drugih igra neke bunkere i sl. al oni ne i ovaj put im se isplatilo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 feb 2010, 00:55

Zadnjih 6 titula koje smo osvojili, u svakoj toj sezoni smo izgubili od Atletica....

Dao bog pa da se nastavi taj niz i ta tradicija :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 00:58

miky_hz je napisao/la:Zadnjih 6 titula koje smo osvojili, u svakoj toj sezoni smo izgubili od Atletica....

Dao bog pa da se nastavi taj niz i ta tradicija :mrgreen:
Ma dobro ali nabušili smo ih 5-2 na Nou Campu...e jedino ako racunaš poraze u gostima :mrgreen:
Veceras , sa ovim timom i ovakavom odbranom, definitivno nije moglo bolje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 feb 2010, 00:59

Ma uopsteno,ugl svake te sezone smo dozivjeli poraz od njih,neznam sad na kojem terenu :mrgreen:

Stvarno nam postaju neugodan protivnik,zadnje 3 u Madridu su nas uzeli...mada smo mi vracali sa kamatama,ali opet poraz je poraz

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.