Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
" onclick="window.open(this.href);return false;

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Head je napisao/la:
koja piiička jebote zivot
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kada Real Madrid osvoji kup i napravi paradu sve je ok a kad to uradi Arsenal onda se nadju neki Terekovci da ismijavaju

- Marsal
- Kontakt:
Ma mrsko mi tražit jer imam preča posla ali garant su i oni nekad organizovali kad su FA cup osvojili, zapravo mislim da malo koja ekipa to nije radila, a na kraju dana sve da niko nikad nije nek smo mi jer osvojiti nesto nakon 9 godine a pri tome izbaciti ekipe kao što su Tottenham, Everton i Liverpool nije mala stvar.VGS je napisao/la:Kada Real Madrid osvoji kup i napravi paradu sve je ok a kad to uradi Arsenal onda se nadju neki Terekovci da ismijavaju![]()
Jack:
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pusti ba to. Dokle god se ima za kog pravit parada pravit će se, a ko god je ispratio to danas vidio je kakav je strašan događaj bio. sila BožijaVGS je napisao/la:Kada Real Madrid osvoji kup i napravi paradu sve je ok a kad to uradi Arsenal onda se nadju neki Terekovci da ismijavaju![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
joj ludivine hurije boze
ja paradu gledao do 2 i 10 eto koji sam baksuz ovaj najbolji dio sam propustio al sta cu valjda bude snimak gdje tih zadnjih sat vremena. jack najjači Boga mi.
ja paradu gledao do 2 i 10 eto koji sam baksuz ovaj najbolji dio sam propustio al sta cu valjda bude snimak gdje tih zadnjih sat vremena. jack najjači Boga mi.
- frankqqqqq
- Kontakt:
250k ljudi na ulicama sjevernog Londona. Gospoda 
Naslov na stranici Sport Centra:
Rijec je o Sagni, ispravite me ako grijesim ali njemu istice ugovorna kraju sezone. Kako onda jedan sportski portal moze napisati ovakvu glupostIgrač Arsenala za rekordnu sumu prelazi u Manchester City
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sport centar
Ja sam ih jedno vrijeme citao stalno al kad sam primjetio da u svakom drugom tekstu imaju neku gresku onda sam odustao, a da ne govorim o informacijama i sprekulacijama 
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Cestitke i vama,docekali ste taj trofej,zasluzeno.Ovo 4 mjesto umanjuje kvalitet ove momcadi,moze ona dosta vise,no dok je Giroud tu....suti...doboJ'
Congrat.
"You'll Never Walk Alone"
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobro party je gotov, vrijeme je za pojacanja!
Arteta odlazi!
Arteta odlazi!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Sada najvise mi je potreban odmor od svega bar 7 dana. Transferi posle Mundijala, tako Voajer kaze.
Ako vas bas zanima prica o transferima Aurier rekao da bi volio da dodje u Arsenal. Pep hoce Ramseya i Koscelnya. Ne zna dovesti pojacanje ako nije iz Arsenala.
Jenki danas nije prisustvao slavlju zbog U21 selekcije!
Jenkinson najveci gooner!
I da evo najzanimljivijeg dijela danasnje parade.
[youtube][/youtube]
Ako vas bas zanima prica o transferima Aurier rekao da bi volio da dodje u Arsenal. Pep hoce Ramseya i Koscelnya. Ne zna dovesti pojacanje ako nije iz Arsenala.
Jenki danas nije prisustvao slavlju zbog U21 selekcije!
I da evo najzanimljivijeg dijela danasnje parade.
[youtube][/youtube]
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Stidljivi voajer,bez muda i casti 
Znao sam da Arsenal ima puno navijaca,ali ovo danas na ulicama Londona je dominacija

SLOBODA NAVIJAČIMA
Ramseya i Kossa...nedim93 je napisao/la:koga hoće brat guardiola ?
Hahahahahahhhahaha komedija. I to prenio onaj isti sajt sto je govorio kako Fabregas treba izabrati United pre Arsenala. Ali pazi, kazu Ramseyevo zadnje slavlje sa Arsenalom vreme za novu sredinu!
PS: Voajer iduce sedmice stavlja potips na novi ugovor!
- anelbavarac
- Kontakt:
Cestitke momci 
Hvala Anel!
Evo citav snimak slavlja na balkonu za onog kralja sto nije gledo ovaj zadnji dio...
[youtube][/youtube]
Evo citav snimak slavlja na balkonu za onog kralja sto nije gledo ovaj zadnji dio...
[youtube][/youtube]
Možda se mislilo na platukeno94 je napisao/la:Naslov na stranici Sport Centra:Rijec je o Sagni, ispravite me ako grijesim ali njemu istice ugovorna kraju sezone. Kako onda jedan sportski portal moze napisati ovakvu glupostIgrač Arsenala za rekordnu sumu prelazi u Manchester City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.