A ne znam kako dalje, jedino sekretaru da uslikaš izvod računa tj koliko imaš trenutno na računu pa da kroz 5 dana opet uradiš isto, primjera ako sad imaš 100 maraka a za 5 dana neka imaš 202 ti uzmi potrepština za 102 marke i ako znas nekoga kome je pomoć potrebna uruči im nešto, eto imaju ti ljudi iz Semizovca gore ako se ne varam kojima je klizište uništilo sve.
Jako mi je žao što smo naletili na zid i što vlasnici portala ne žele da učestvuju, nama je se jednostavno preteško organizovat na forumu da nešto učinimo bez njihove pomoći...
Hvala adminu što je podržao našu ideju, ja se i dalje nadam da mi kao jedna fina i ugledna forumaška zajednica nekako možemo ukrstiti snage i pomoći barem malo kome pomoć treba, ono ako ništa da skupimo nekako 100 maraka i kupimo za te pare slatkiša djeci, da ih obradujemo makar malooo.
Ja se i dan danas sjećam kada sam prvi put probao čokoladu koju mi je tata donio sa ratišta od nekih unproforaca, kazu da sva sjećanja prije 4 godine nisu stvarna ali bogom se kunem da taj momenat vječno pamtim i da sam zahvalan i svom tati i tom čovjeku do kraja života...ako bi mi na taj način mogli nekome da obiljezimo zivot to bi zaaista bilo super.
Na kraju krajeva, taman da ništa ne uradimo, stvarno je bilo prelijepo vidjeti na ovoj temi koliko nas je bilo spremno učestvovat u jednom simboličnoj humanitarnoj akciji.
Volim vas sve ljudi, bogami!

Vi ste pravi heroji u mojim očima, svi vi koji ste spremni pomoci na bilo kakav način iako znam da sigurno ni vama ne cvjetaju ruže u životu, to je odlika pravih bosanaca, kada je najteže dat ćemo sve da pomognemo nekome!