San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: San Antonio Spurs
Većina ljudi još nije ni svjesna kakav je Kawhi potencijal.Work ethic Jordana i BBIQ Duncana.
Prošle godine nakon finala jedina stvar koja me spasila od totalne depresije je njegovih 19-16 u 7. tekmi finala,u njegovoj drugoj sezoni sa 21. godinom.Rekao sam sebi da ćemo se sigurno vratiti opet u finale dok je Kawhija.
Prošle godine nakon finala jedina stvar koja me spasila od totalne depresije je njegovih 19-16 u 7. tekmi finala,u njegovoj drugoj sezoni sa 21. godinom.Rekao sam sebi da ćemo se sigurno vratiti opet u finale dok je Kawhija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jako mi je drag Kawhi, ali nemam puno vremena pratiti SAS kao ni NBA. Ali koliko sam vidio, u njemu je ogroman potencijal. I smijem reci da ga vidim u top 3 igraca na njegovoj poziciji.
I jos jednom sretno u nastavku PO, nadam se da SAS osvajaju.

„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Malo mene. Vise minuta Kawhiju.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jao Duncana. 0.1 na satu i on nije koncentrisan.
Sa ovakvim fokusom i cinjenicom da smo mlaki,ovo samo vodi ka porazu. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Konacno fokusirani,nakon lose 1/4.Odbrana je vrhunska! 
Mozel' se opusteno odigrati cetvrta... 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema opustanja.Ne treba nekome dati da se razigra i da stekne samopouzdanje...YaSSaL je napisao/la:Mozel' se opusteno odigrati cetvrta...
Danny je cudo...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ova sad naplacuje za sve ono sto je promasio i bio neiskusan protiv njih 2012.YaSSaL je napisao/la:Danny je cudo...
Kad smo kod 2012, tek ce me sad trema opucati, nakon sto odemo na 2-0...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma nema treme ovaj put i to ne zbog njih,vec zato sto nam Splitter,Green i Leonard imaju iskustvo je tad nisu imali,iako tamo nismo pobijedili milion godina.YaSSaL je napisao/la:Kad smo kod 2012, tek me sad trema puca, nakon sto cemo otici na 2-0...
Ma uzmemo jednu tamo i to je to.Iako su toliko loši da bi mogla i metla biti.
Btw Tiago preplaćen
Btw Tiago preplaćen
U toku utakmice, dok gledam, ja sam vazda u grcu, bilo da gubimo ili vodimo. Preznojavanje i problemi sa zelucem su normala i standard. Nakon utakmice sam bukvalno premoren fizicki, kao da sam ja bio na terenu svih 48 minuta. I sinoc, prvi put nakon dugo vremena, pomislim da posljednjih 12 minuta odgledam opusteno, ali mi NEZALAGANJE (u pauzi nakon trece cetvrtine) ne dopusti taj rijetki luksuz...
Zbog svega toga, mnoge stvari u toku utakmice i ne gledam iz pravog ugla i ne budem zadovoljan koliko god se stvari dobro odvijale. Uvijek trazim vise i bolje...
Ali kasnije kad na miru krenem sumirati tekmu (kao u ovom trenutku), shvatim kakvu smo ustvari utakmicu odigrali...

Zbog svega toga, mnoge stvari u toku utakmice i ne gledam iz pravog ugla i ne budem zadovoljan koliko god se stvari dobro odvijale. Uvijek trazim vise i bolje...
Ali kasnije kad na miru krenem sumirati tekmu (kao u ovom trenutku), shvatim kakvu smo ustvari utakmicu odigrali...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 22 maj 2014, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
kakva ba trema , nema Hardena , nema Ibake , realno 3 startera Oklahome /Perkins , Selfalosa, Colison/ u 2 tekme samo 9 poenaYaSSaL je napisao/la:Kad smo kod 2012, tek ce me sad trema opucati, nakon sto odemo na 2-0...
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

HARASS BROTHERS! To neko postavi na PtR-u,a meni se dopalo!
Kako ih je dobro imat.Fizički jaki s dugim rukama pa sve mogu preuzimat,još i inteligentni
Najbolji defanzivni SG-SF duo lige.Bolji su i od Brona i Wadea.
Da Pop nije razigravao Belinelia protiv Dallasa , ne bi ni otislu u 7.
Marco ce pomoci jos svakako , al kad playoff kosarka nastupi , Danny mora dobiti vecinu njegovih minuta.
MIslim kad on suta kako suta , niko nas ne moze dobiti
al bez toga je ultimativno koristan stoper na boku.
Marco ce pomoci jos svakako , al kad playoff kosarka nastupi , Danny mora dobiti vecinu njegovih minuta.
MIslim kad on suta kako suta , niko nas ne moze dobiti
al bez toga je ultimativno koristan stoper na boku.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.