VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 maj 2014, 20:51

phily je napisao/la:Wolfsburg je zaintresovan za Guarina...
La Gazzetta dello Sport javlja o velikom interesu Wolfsburga za ovog igrača. Momku se ne sjedi na klupi, a u zdanjih 7 mečeva odigrao je ukupno 63 minute. No Guarin nije jedini iz Serije A koji je zapao za oko "Vukovima". Gianluca Dimarzio na svom portalu spominje detalje ponude koju je Wolfsburg poslao na adresu Rome. Ni manje ni više nego 30 mil eura za Destra, te 3 mil eura netto platu. Nije tajna da Wolfsburg očajno traži vrhunskog napadača, te se imenima Gomeza, Morate, Lukakua pridružio i Italijan.

Lestienne i Jung žele u Wolfsburg i oni su najblizi dolasku. Nedavno sam pisoa da se interesuju za Dedea, najboljeg štopera brazilske lige (15 mil eura).

Nemam nista protiv da dođu Jung 2,5 mil eura - klauzula, Lestienne 10 mil eura, Dede 13-15, Guarin 15 mil eura i Lukaku 25 mil euro :lol: :lol: :lol:

Prodati Viernihu, Dosta, Polaka, Schafera, Klosea, Felipea, Ochsa, Caligiuri...

Ali od snova se ne zivi, ovaj scenarij ipak nije realan ili jeste?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 maj 2014, 00:40

http://www.bild.de/sport/fussball/vfl-w ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Lassoga je na radaru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 21 maj 2014, 21:04

Prvo veliko pojačanje sletilo je u dolinu vukova. Njemački reprezentativac Sebastian Jung novi je igrač Wolfsburga. Za usluge ovog igrača interesovali su se Arsenal, Man Utd, Schalke, BAyer, no po običaju Wolfsburgu je teško ukrasti igrača kad ga zaista žele , tako je bilo i prošle godine u slučaju De Bruynea i Gustava.

Wolfsburg je platio klauzulu od 2,5 mil eura, a ugovor je potpisan do 2018. Njegova bruto plata iznosi 4 mil eura po sezoni. Ja sam već prije tri, cetiri mjeseca pričao da je on novi igrača Wolfsburga, te da klub namjerava dovesti 5,6 kvalitetnih pojačanja na ljeto. Definitvno jedan od najtalentovaniji ofanzivnih bekova na svijetu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 22 maj 2014, 00:47

Franče, koji su još igrači zapeli za oko vucima?
Pisao si ti to negde, ali da ne trazim sad. Vec sam poceo da sirim ideologiju da ce Volfsburg da se okiti trofejom lige evrope iduce sezone.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 22 maj 2014, 23:24

Zenski tim osvojio ligu prvaka u ludoj utakmici. :thumbup:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 maj 2014, 20:05

Aaron Hunt novi igrač Wolfsburga. Dolazi kao slobodan , sto bi rekli free. Odlicno su otvorili prelazni rok, Jung i Hunt su igraci koji dizu kvalitetu tima.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 maj 2014, 12:10

Pametna odluka je dovodjenje Hunta, pogotovo sto se radi o besplatno transferu.
Najvaznija stvar je da nisu bacili uopste mnogo novca s obzirom koliko se planira potrositi (nezvanicno, medijska naglabanja), tako da do kraja prelaznog roka sigurno mozemo ocekivati jos najmanje dva igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 maj 2014, 09:00

Wolfsburg se potpuno posvetio dovodjenju Lukakua. Mislim da ce ponuditi i koji milion vise samo da ga dovedu sebi. Platu koju ce dobiti, mislim da drugi zainteresovani ne mogu ni kroz bonuse ponuditi.Ako dodje Lukaku, ostaje dovodenje stopera i veznog igraca, bar po meni. Rekli su pet igraca da ce doci.

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 30 maj 2014, 09:11

FRANK RIBERY je napisao/la:Wolfsburg se potpuno posvetio dovodjenju Lukakua. Mislim da ce ponuditi i koji milion vise samo da ga dovedu sebi. Platu koju ce dobiti, mislim da drugi zainteresovani ne mogu ni kroz bonuse ponuditi.Ako dodje Lukaku, ostaje dovodenje stopera i veznog igraca, bar po meni. Rekli su pet igraca da ce doci.
Ako ga bude želio itko iole atraktivniji Vučići se mogu s njim pozdraviti. :kafa:
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 maj 2014, 09:23

Sapuiza je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Wolfsburg se potpuno posvetio dovodjenju Lukakua. Mislim da ce ponuditi i koji milion vise samo da ga dovedu sebi. Platu koju ce dobiti, mislim da drugi zainteresovani ne mogu ni kroz bonuse ponuditi.Ako dodje Lukaku, ostaje dovodenje stopera i veznog igraca, bar po meni. Rekli su pet igraca da ce doci.
Ako ga bude želio itko iole atraktivniji Vučići se mogu s njim pozdraviti. :kafa:
Pare prijatelju, samo pare. BvB igraci napustaju zbog para ne zbog atraktivnosti i ambicija jer sa Borussijom imaju realne sanse da u buducnosti osvoje i LP.Zna se koliko je jedan Diego zaradjivao u Wolfsburgu, takvu bi platu ili slicnu dobio i Lukaku.Naravno, ako se ukljuce neki seici, naftasi, Wolfsburg nema sanse.Junior Malanda je veliki prijatelj Romelu-u , mozda ga i on nagovori sa dodje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 maj 2014, 10:43

Naučna fantastika je da Wolfsburg dovede Lukakua,prvo cijena je velika a drugo ne znam koliko se prelazak u Wolfsburg poklapa sa ambicijama Belgijanca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Sapuiza
Kontakt:

Post Postao/la Sapuiza » 02 jun 2014, 16:31

Lukaku ce tek nakon SP-a odluciti gdje ce. Ocito da mu aktualne opcije nisu tako zanimljive.
Hans J. Watzke - jamac jakog BVB-a

soxx
Kontakt:

Re: Odg: VFL Wolfsburg

Post Postao/la soxx » 02 jun 2014, 16:35

Sapuiza je napisao/la:Lukaku ce tek nakon SP-a odluciti gdje ce. Ocito da mu aktualne opcije nisu tako zanimljive.
valjda ce chelsea tek odlucit sta ce s lukakuom.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 jun 2014, 19:44

Sapuiza je napisao/la:Lukaku ce tek nakon SP-a odluciti gdje ce. Ocito da mu aktualne opcije nisu tako zanimljive.
To je ipak pitanje Chelsija, a ne Lukakua. Chelsi ceka kraj prvenstva jer bi Belgija mogla napraviti dobar rezultat i uzeti koji milion više. Trenutno je Wolfsburg spreman dati 25 mil eura, no Chelsi pregoni sa zahtjevom od 30. Zbog Bundeslige i potencijala koji Wolfsburg ima volio bih da dođe u "Vukojebinu", jer cim sazriju mlađi igrači oni će biti ozbiljna konkurencija. Wolfsburgu je konkurencija Atletiko Madrid. Prednost Madriđana je što su napravili dobar rezultat, no ista ekipa će se osuti zbog nedostatka većeg budzeta. Platu koju bi mu Wolfsburg ponudi, to u Madridu ne nude ni u ludilu. Kakav je kolaps dozivjela Primera, budget Mainza za proslu sezonu (2012/2013),tačnije prihodi od 68,4 mil eura bi bili u Španiji odmah iz Reala, Barse, Atletika i Valensije.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 jun 2014, 19:51

Za Wolfsburg nije nemoguće da dovedu Lukakua. Kada su mogli dovesti Gustava , kada su svi mislili da će on prije odabrati Englesku nego Wolfsburg, on je ipak odabrao ovu drugu opciju.
E sada naspram jednog Atletica Wolfsburg ima finansijsku prednost. Vukovima bi problem bio da se baš neko od evropskih top klubova dovede.
Malo je neobično se nekima naviknut da se ovakvi igrači povezuju sa Wolfsburgom, ali vremenom će se naviknuti.
I ne treba sada ni pretjerivati u dizanju Lukakua, pa on kao nemoguća misija za Vukove....Ne govorimo ovdje o Cavaniju, Costi i sl., nego govorimo o Lukakuu. A i on naravno bi bio jedan super, pa hajmo reći i top transfer...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 jun 2014, 13:38

Tuttosport javlja da Wolfsburg pokusava oteti Moratu konkurenciji, Juventusu u prvom redu nudeći Realu 28 mil eura u kojim su uključeni razni bonusi. Bogati njemački klub zna da je u nepovoljnom polozaju zbog igranja Eurolige te da samo sa ovakvim ponudama moze oteti igrača klubovima koji igraju Ligu prvaka. Navodno, nudi i petogodišnji ugovor po kojem bi Morata zaradio 17 mil eura netto ili 3,4 mil eura po sezoni. Presudice ipak zelja samog igrača.

Tesko za povjerovati, ali svašta je moguće. Mozda im se ne čeka Lukaku i kraj SP-a.

Predsjednik Wolfsburga i jedan od kljucnih ljudi u VW Francisco Garcia Sanz lično pokušava da realizuje ovaj transfer jer ima poznastva u Realu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2014, 14:03

28 miliona za Moratu je enormno i nesto sto se ne smije platiti.
Pa za taj novac se moze dobiti puno bolji igrac.

Nek ponude taj novac za Mandzukica i njihov je bez po' muke. :urnebes:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 03 jun 2014, 14:16

Omerbavarac je napisao/la:28 miliona za Moratu je enormno i nesto sto se ne smije platiti.

Da, to mi je u ovoj spekulaciji najviše sumnjivo. Ako daju toliko za igrača koji je tek nogometno rođen onda fakat nisu normalni. :lol:

Na stranu sto je on njihova prva zelja u odnosu na sve, gotivi ga i predsjednik kluba, ali dati 28 mil eura je previse. Pa mogu se WC igrači dovesti za ove pare.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 jun 2014, 17:09

FRANK RIBERY je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:28 miliona za Moratu je enormno i nesto sto se ne smije platiti.

Da, to mi je u ovoj spekulaciji najviše sumnjivo. Ako daju toliko za igrača koji je tek nogometno rođen onda fakat nisu normalni. :lol:

Na stranu sto je on njihova prva zelja u odnosu na sve, gotivi ga i predsjednik kluba, ali dati 28 mil eura je previse. Pa mogu se WC igrači dovesti za ove pare.
Nek' pola od toga dadnu za Schiebera i na konju su :mrgreen:

Svakako je Schieber najbolji fudbal igrao pod trenerskom palicom Heckinga i mislim da bi odlicno saradjivali ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 jun 2014, 18:03

Taj Schieber ne vrijedi ni 5 miliona.
2 sezone provedene na klupi su ga ucinile jedni ispodprosjecnim igracem kojem je plafon druga liga ili ekipa koja se bori za opstanak.

Wob bi trebao pokusati dovesti, ako vec trazi tog talentovanog napadaca Batshuayija koji bi ih kostao duplo manje nego Morata iako nisam bas zagovornik dovodjenja neprovjerenog igraca s obzirom da raspolazu silnim novcima.

Mozda da pokusaju sa jednim od najboljih napadaca, Tevezom ili Llorenteom. :lol:

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []