Slazem se puno ljepse izgleda sa ovim crtama preko cijelog dresa i bijelim sorcem. Vidi se da nije iz kataloga kao nas i ovaj od Walesa. Znaci Isti kao Danski dres sa istim detaljima u plavoj boji a sorc bijeli. i to da bude kombinacija u 90% utakmica i gotova stvar. Ili obratno bijeli dres sa plavim sorcem.ZahaKING je napisao/la:gledaj Danskogev da su nama ovako odradili (samo da ne bude ovog danskog krsta, nego nešto vezano za bosnu) i adio
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma klasika, al' eto kad se*u s tim pravilima. Najljepši su bili bijelo-plavi i obrnuto. Kako smo samo moćno izgledali u Njemačkoj protiv istoimenog protivnika.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Tako je bijelo - plavi. Ili plavo - bijeli to su uvjek bili nasi dresovi. Cijeli bijeli mi izgleda kao neka UN reprezentacija ili nesto slicno. Onaj cijeli jako crveni od Walesa hajde jos i nekako jer je prepoznatljiv ali cijeli bijeli. Mada mi bi trebali biti ispred Walesa po svemu. Evo i Englezi ce imati plavo - bijeli ???? Jedino mi i Wales jednobojnog ??ZahaKING je napisao/la:Ma klasika, al' eto kad se*u s tim pravilima. Najljepši su bili bijelo-plavi i obrnuto. Kako smo samo moćno izgledali u Njemačkoj protiv istoimenog protivnika.

- Donnie Darko
- Kontakt:
90% repki na prvenstvu ce imati jednobojne garniture.
FIFA ima neka retardirana pravila po tom pitanju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo kakvi ce Englezi biti u Brazilu.Ajax je napisao/la:Tako je bijelo - plavi. Ili plavo - bijeli to su uvjek bili nasi dresovi. Cijeli bijeli mi izgleda kao neka UN reprezentacija ili nesto slicno. Onaj cijeli jako crveni od Walesa hajde jos i nekako jer je prepoznatljiv ali cijeli bijeli. Mada mi bi trebali biti ispred Walesa po svemu. Evo i Englezi ce imati plavo - bijeli ???? Jedino mi i Wales jednobojnog ??ZahaKING je napisao/la:Ma klasika, al' eto kad se*u s tim pravilima. Najljepši su bili bijelo-plavi i obrnuto. Kako smo samo moćno izgledali u Njemačkoj protiv istoimenog protivnika.

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 29 maj 2014, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
To je toDonnie Darko je napisao/la:90% repki na prvenstvu ce imati jednobojne garniture.
Nabroj mi ih 10 od 32 jednobojnih ??Donnie Darko je napisao/la:90% repki na prvenstvu ce imati jednobojne garniture.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 maj 2014, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Donnie Darko je napisao/la: Evo kakvi ce Englezi biti u Brazilu.

Sto ne moze onda nas plavi dres i bijeli sorc ????
Imas primjera 15-tak jos Cameroon, Meksiko, Kolumbija, .................
Nama nikad ugodit. Joj ljudi moji, ne igraju dresovi, kao da je bitno. Najbitnije je da smo se rijesili pogane legee, a kada krenu kvalifikacije za EP sigurno cemo imati bolje dresove od ovih. 
Ne igraju dresovi, slažem se, al' ne treba na terenu izgledati kao tim kojem su dresovi kupljeni u Intersportu. Pa nije bubamara majku mu i to još na svjetskom prvenstvu.
Majke mi k'o da su naručili samo u nekoj prodavnici...e evo ovaj plavi, deder nam i ove bijele, haj momci provjerite veličine i ćao
Majke mi k'o da su naručili samo u nekoj prodavnici...e evo ovaj plavi, deder nam i ove bijele, haj momci provjerite veličine i ćao
To stoji, ali kada covjek skonta prvo nam je prvenstvo, na to se sad ne treba obracati paznju, ima mnogo bitnijih stvari u ovom trenutku od dresova, trebamo uzivati, i opet kazem sigurno cemo dobiti bolje dresove nakon sp, jer je i ugovor u zadnji trenutak potpisan.ZahaKING je napisao/la:Ne igraju dresovi, slažem se, al' ne treba na terenu izgledati kao tim kojem su dresovi kupljeni u Intersportu. Pa nije bubamara majku mu i to još na svjetskom prvenstvu.![]()
Nije istina. Cijele sljedece kvalifikacije se nosi dres sa proslog svjetskog. U 99% slucajeva. OSIM ako su nasi uspjeli da se dogovore zbog specificne situacije da mi dobijemo pred nove kvalifikacije. I to bi bio izuzetak. Isto tako ako mnoge reprezentacije mogu imati tamniji dres i bjeli sorc. Mozemo vali i mi imati plavi dres i bijeli sorc. Sto izgleda mnogo upecatljivije. Kako bi izgledala Svedska sa zutim sorcem ili Argentina sa plavo-bjelim , nikako.MP8 je napisao/la:Nama nikad ugodit. Joj ljudi moji, ne igraju dresovi, kao da je bitno. Najbitnije je da smo se rijesili pogane legee, a kada krenu kvalifikacije za EP sigurno cemo imati bolje dresove od ovih.
http://www.acasports.co.uk/product_info ... s_id=14435ZahaKING je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aja/127279" onclick="window.open(this.href);return false; eto pa procitaj, ne bi lagali valjda.Ajax je napisao/la:Nije istina. Cijele sljedece kvalifikacije se nosi dres sa proslog svjetskog. U 99% slucajeva. OSIM ako su nasi uspjeli da se dogovore zbog specificne situacije da mi dobijemo pred nove kvalifikacije. I to bi bio izuzetak. Isto tako ako mnoge reprezentacije mogu imati tamniji dres i bjeli sorc. Mozemo vali i mi imati plavi dres i bijeli sorc. Sto izgleda mnogo upecatljivije. Kako bi izgledala Svedska sa zutim sorcem ili Argentina sa plavo-bjelim , nikako.MP8 je napisao/la:Nama nikad ugodit. Joj ljudi moji, ne igraju dresovi, kao da je bitno. Najbitnije je da smo se rijesili pogane legee, a kada krenu kvalifikacije za EP sigurno cemo imati bolje dresove od ovih.
" Zbog vremenskog okvira i odgovarajućih procerdura, ne postoji mogućnost posebnog dizajniranja opreme, pa će naše selekcije igrati u standardiziranim dresovima Adidasa do septembra/rujna 2015. godine, do kada će biti pripremljen novi, poseban dizajn za našu najbolju selekciju ".MP8 je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aja/127279" onclick="window.open(this.href);return false; eto pa procitaj, ne bi lagali valjda.
ZNACI jos cijeli ciklus kao sto sam rekao i prije. Ja mislio septembar 2014 tek sad vidim da je 2015.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 maj 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Druže, svjetsko prvenstvo je prije svega IZLOG, i na njemu pored igre moraš pokazati i drugi raskoš. Pa jbt vidi kako idu Rusi, Španci..imaju prelijepe dresove, a i marketing od toga zavisi. Zar treba da nas pamte po niđe veze dresu!?MP8 je napisao/la: To stoji, ali kada covjek skonta prvo nam je prvenstvo, na to se sad ne treba obracati paznju, ima mnogo bitnijih stvari u ovom trenutku od dresova, trebamo uzivati, i opet kazem sigurno cemo dobiti bolje dresove nakon sp, jer je i ugovor u zadnji trenutak potpisan.
U svakom slučaju treba izgledati lijepo, jer onaj ko sanja da prođemo dalje od 1/16 ili 1/8 taj nije dobar. Džaba nam igra, neće nas pratiti pola planete dok se nadigravamo s italijom za polufinale
K'o kad sam ja trenirao u jednom lokalnom klubu. Trener naručio po veličinama dresove od hummelsa i samo nam isprinto grb i ime i brojAjax je napisao/la:http://www.acasports.co.uk/product_info ... s_id=14435ZahaKING je napisao/la:
" pa će naše selekcije igrati u standardiziranim dresovima Adidasa do septembra/rujna 2015. godine, do kada će biti pripremljen novi, poseban dizajn za našu najbolju selekciju."MP8 je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aja/127279" onclick="window.open(this.href);return false; eto pa procitaj, ne bi lagali valjda.
To je tek naredne godine jarane, a kvalifikacije startaju od kad? od ove godine koliko ja znam..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stvarno ne znam kako vise imate volje kukati... Dres je odlican, pravi fudbalski.
To i ja cijelo vrijeme govorim.calcio je napisao/la:Stvarno ne znam kako vise imate volje kukati... Dres je odlican, pravi fudbalski.
kralju nije ovo kuknjava, samo kažem da smo mogli imati ljepši i unikatniji, da ljudi u NSBIH imaju muda za pregovore. Imam osjećaj da bi najki odradio bolju stvar 
- Goalgetter
- Kontakt:
Dres je solidan, nista specijalno, ali nije ni toliko los koliko se predstavlja. Dajte budite zadovoljni sto smo se koncacno rjesili LEGEA-e. Donedavno se samo prizeljkivao Adidas i Nike, samo da jednu od to 2 dobijemo, i na kraju sad opet adidas ne valja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, GIBRA, zikerrz21 i 36 gostiju.