Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 22:29

ZahaKING je napisao/la:gledaj Danskog :clap: ev da su nama ovako odradili (samo da ne bude ovog danskog krsta, nego nešto vezano za bosnu) i adio :)
Slazem se puno ljepse izgleda sa ovim crtama preko cijelog dresa i bijelim sorcem. Vidi se da nije iz kataloga kao nas i ovaj od Walesa. Znaci Isti kao Danski dres sa istim detaljima u plavoj boji a sorc bijeli. i to da bude kombinacija u 90% utakmica i gotova stvar. Ili obratno bijeli dres sa plavim sorcem.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 22:33

Ma klasika, al' eto kad se*u s tim pravilima. Najljepši su bili bijelo-plavi i obrnuto. Kako smo samo moćno izgledali u Njemačkoj protiv istoimenog protivnika.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 22:42

ZahaKING je napisao/la:Ma klasika, al' eto kad se*u s tim pravilima. Najljepši su bili bijelo-plavi i obrnuto. Kako smo samo moćno izgledali u Njemačkoj protiv istoimenog protivnika.
Tako je bijelo - plavi. Ili plavo - bijeli to su uvjek bili nasi dresovi. Cijeli bijeli mi izgleda kao neka UN reprezentacija ili nesto slicno. Onaj cijeli jako crveni od Walesa hajde jos i nekako jer je prepoznatljiv ali cijeli bijeli. Mada mi bi trebali biti ispred Walesa po svemu. Evo i Englezi ce imati plavo - bijeli ???? Jedino mi i Wales jednobojnog ??

slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2014, 22:46

90% repki na prvenstvu ce imati jednobojne garniture.

FIFA ima neka retardirana pravila po tom pitanju.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 maj 2014, 22:48

Ajax je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:Ma klasika, al' eto kad se*u s tim pravilima. Najljepši su bili bijelo-plavi i obrnuto. Kako smo samo moćno izgledali u Njemačkoj protiv istoimenog protivnika.
Tako je bijelo - plavi. Ili plavo - bijeli to su uvjek bili nasi dresovi. Cijeli bijeli mi izgleda kao neka UN reprezentacija ili nesto slicno. Onaj cijeli jako crveni od Walesa hajde jos i nekako jer je prepoznatljiv ali cijeli bijeli. Mada mi bi trebali biti ispred Walesa po svemu. Evo i Englezi ce imati plavo - bijeli ???? Jedino mi i Wales jednobojnog ??

slika
Evo kakvi ce Englezi biti u Brazilu.

slika
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 29 maj 2014, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 22:49

Donnie Darko je napisao/la:90% repki na prvenstvu ce imati jednobojne garniture.

To je to ;)
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 22:52

Donnie Darko je napisao/la:90% repki na prvenstvu ce imati jednobojne garniture.

Nabroj mi ih 10 od 32 jednobojnih ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 maj 2014, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 22:54

Donnie Darko je napisao/la: Evo kakvi ce Englezi biti u Brazilu.

slika
slika

Sto ne moze onda nas plavi dres i bijeli sorc ????
Imas primjera 15-tak jos Cameroon, Meksiko, Kolumbija, .................

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 29 maj 2014, 23:01

Nama nikad ugodit. Joj ljudi moji, ne igraju dresovi, kao da je bitno. Najbitnije je da smo se rijesili pogane legee, a kada krenu kvalifikacije za EP sigurno cemo imati bolje dresove od ovih. :)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 23:03

Ne igraju dresovi, slažem se, al' ne treba na terenu izgledati kao tim kojem su dresovi kupljeni u Intersportu. Pa nije bubamara majku mu i to još na svjetskom prvenstvu. :shock:

Majke mi k'o da su naručili samo u nekoj prodavnici...e evo ovaj plavi, deder nam i ove bijele, haj momci provjerite veličine i ćao :crazy:

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 29 maj 2014, 23:07

ZahaKING je napisao/la:Ne igraju dresovi, slažem se, al' ne treba na terenu izgledati kao tim kojem su dresovi kupljeni u Intersportu. Pa nije bubamara majku mu i to još na svjetskom prvenstvu. :shock:

Majke mi k'o da su naručili samo u nekoj prodavnici...e evo ovaj plavi, deder nam i ove bijele, haj momci provjerite veličine i ćao :crazy:
To stoji, ali kada covjek skonta prvo nam je prvenstvo, na to se sad ne treba obracati paznju, ima mnogo bitnijih stvari u ovom trenutku od dresova, trebamo uzivati, i opet kazem sigurno cemo dobiti bolje dresove nakon sp, jer je i ugovor u zadnji trenutak potpisan.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 23:12

MP8 je napisao/la:Nama nikad ugodit. Joj ljudi moji, ne igraju dresovi, kao da je bitno. Najbitnije je da smo se rijesili pogane legee, a kada krenu kvalifikacije za EP sigurno cemo imati bolje dresove od ovih. :)
Nije istina. Cijele sljedece kvalifikacije se nosi dres sa proslog svjetskog. U 99% slucajeva. OSIM ako su nasi uspjeli da se dogovore zbog specificne situacije da mi dobijemo pred nove kvalifikacije. I to bi bio izuzetak. Isto tako ako mnoge reprezentacije mogu imati tamniji dres i bjeli sorc. Mozemo vali i mi imati plavi dres i bijeli sorc. Sto izgleda mnogo upecatljivije. Kako bi izgledala Svedska sa zutim sorcem ili Argentina sa plavo-bjelim , nikako.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 23:14

ZahaKING je napisao/la:
http://www.acasports.co.uk/product_info ... s_id=14435

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 29 maj 2014, 23:15

Ajax je napisao/la:
MP8 je napisao/la:Nama nikad ugodit. Joj ljudi moji, ne igraju dresovi, kao da je bitno. Najbitnije je da smo se rijesili pogane legee, a kada krenu kvalifikacije za EP sigurno cemo imati bolje dresove od ovih. :)
Nije istina. Cijele sljedece kvalifikacije se nosi dres sa proslog svjetskog. U 99% slucajeva. OSIM ako su nasi uspjeli da se dogovore zbog specificne situacije da mi dobijemo pred nove kvalifikacije. I to bi bio izuzetak. Isto tako ako mnoge reprezentacije mogu imati tamniji dres i bjeli sorc. Mozemo vali i mi imati plavi dres i bijeli sorc. Sto izgleda mnogo upecatljivije. Kako bi izgledala Svedska sa zutim sorcem ili Argentina sa plavo-bjelim , nikako.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aja/127279" onclick="window.open(this.href);return false; eto pa procitaj, ne bi lagali valjda. :)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 23:19

MP8 je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aja/127279" onclick="window.open(this.href);return false; eto pa procitaj, ne bi lagali valjda. :)
" Zbog vremenskog okvira i odgovarajućih procerdura, ne postoji mogućnost posebnog dizajniranja opreme, pa će naše selekcije igrati u standardiziranim dresovima Adidasa do septembra/rujna 2015. godine, do kada će biti pripremljen novi, poseban dizajn za našu najbolju selekciju ".

ZNACI jos cijeli ciklus kao sto sam rekao i prije. Ja mislio septembar 2014 tek sad vidim da je 2015. :D :D
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 maj 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 23:23

MP8 je napisao/la: To stoji, ali kada covjek skonta prvo nam je prvenstvo, na to se sad ne treba obracati paznju, ima mnogo bitnijih stvari u ovom trenutku od dresova, trebamo uzivati, i opet kazem sigurno cemo dobiti bolje dresove nakon sp, jer je i ugovor u zadnji trenutak potpisan.
Druže, svjetsko prvenstvo je prije svega IZLOG, i na njemu pored igre moraš pokazati i drugi raskoš. Pa jbt vidi kako idu Rusi, Španci..imaju prelijepe dresove, a i marketing od toga zavisi. Zar treba da nas pamte po niđe veze dresu!?
U svakom slučaju treba izgledati lijepo, jer onaj ko sanja da prođemo dalje od 1/16 ili 1/8 taj nije dobar. Džaba nam igra, neće nas pratiti pola planete dok se nadigravamo s italijom za polufinale ;)
Ajax je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:
http://www.acasports.co.uk/product_info ... s_id=14435
K'o kad sam ja trenirao u jednom lokalnom klubu. Trener naručio po veličinama dresove od hummelsa i samo nam isprinto grb i ime i broj :rol:
MP8 je napisao/la: http://sportsport.ba/bh_fudbal/sluzbeno ... aja/127279" onclick="window.open(this.href);return false; eto pa procitaj, ne bi lagali valjda. :)
" pa će naše selekcije igrati u standardiziranim dresovima Adidasa do septembra/rujna 2015. godine, do kada će biti pripremljen novi, poseban dizajn za našu najbolju selekciju."

To je tek naredne godine jarane, a kvalifikacije startaju od kad? od ove godine koliko ja znam.. :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 maj 2014, 23:25

Stvarno ne znam kako vise imate volje kukati... Dres je odlican, pravi fudbalski.

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 29 maj 2014, 23:27

calcio je napisao/la:Stvarno ne znam kako vise imate volje kukati... Dres je odlican, pravi fudbalski.
To i ja cijelo vrijeme govorim.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 23:28

kralju nije ovo kuknjava, samo kažem da smo mogli imati ljepši i unikatniji, da ljudi u NSBIH imaju muda za pregovore. Imam osjećaj da bi najki odradio bolju stvar ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 maj 2014, 23:28

Dres je solidan, nista specijalno, ali nije ni toliko los koliko se predstavlja. Dajte budite zadovoljni sto smo se koncacno rjesili LEGEA-e. Donedavno se samo prizeljkivao Adidas i Nike, samo da jednu od to 2 dobijemo, i na kraju sad opet adidas ne valja.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, GIBRA, zikerrz21 i 36 gostiju.