FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrahell24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrahell24 » 30 maj 2014, 23:22

teletext je napisao/la:Ma ne može se porediti Volpi s Tanom. Talijan je kupio čitav klub sa stadionom, a Tan je uzeo samo upravljačke dionice. Što znači da upravlja klubom, ako nešto napravi kao što se spominje kamp to će biti njegovo a ne od Sarajeva.
Također kako se piše da je dao za upravljačke dionice 3-4 miliona, što ne mora značiti da će više marke dati on sad upravlja (to kažem može da ne da marke što ne znači da neće).
Haha tan je tu nekoliko mjeseci,uostalom koliko je u Kardif ulozio mogao je cijelu njihovu ligu kupit,jos dodaj da mu 2 igraca imaju primanja kao cijelanta Rijeka. Nemoj lagat narod sve sto se napravi zna se sta bude,da si citao njegovu zadnju izjavi nebi s brukao,ocekuje kaze da se dobro pojacamo i pored akademije ocekuje ulaganje u novu infrastrukturu znam da ti je muka al za to postoke doktori

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 maj 2014, 23:24

Naravno Tan ima svoj kapitalistički interes ali nije livadić što bi @rammstain reko i nije bogastvo steko u premier kladari. Zna amidža da bez ulaganja nema zarade. E sad zamislite koliko je močan kada se zna da u svojoj imperiji ima i franšizu za Mc Donald's..za Maleziju

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 maj 2014, 23:26

Kad se čovjek sjeti šta nam se sve dešavalo u prošlosti u sve ulazi sa nekom dozom opreza. Ali kad sad pogledam kako se stvari odvijaju shvatam da je pred nama zaista svijetla budućnost.
Hvala @ fcs, nisu se ti ugovori na određeno vrijeme spominjali u javnosti do sad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 30 maj 2014, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 30 maj 2014, 23:27

fcsforever je napisao/la:teltext...ne pričaj kad ne znaš..
Ugovor sa Tanom vrijedi 7 god. Uplatio je 2.048.000 eura od kojih smo podmirili 80% dugova a ostatak podmirujemo od njegove mjesečne uplate u iznosu od 40 000 eura. U ovoj godini naš buđet je 2,5 miliona Eura....u tom iznosu je sve. I pojačanja i plate igračima i administraciji..apsolitno sve. I u sezoni koja je ispred nad nema više mjesečnih uplata...nego se iznos buđeta dijeli na dva dijela. Jedan se uplačuje sada a drugi 1 januara. U sezoni 2015/2016..buđet nam je 3 miliona € i još uvijek se ne očeluje grupna faza nekog euro kupa. U sezoni 2016/2017...buđet nam je 4 mil € i očeluje se da bar uđemo u ligu evrope grupnu fazu. Tada Tan kompletnu zaradu od tv prava uzima sebi i pola pars od uefine uplate. To ti je u kratkim crtama naš ugovor sa njim. Ima dio koji još govori o grupnoj fazi LŠ ali za to je još rano. Kamp će biti ugruntan na FKS a ne na Tana...i biće osnovica za njegovu zaradu u transferu igrača. Znači, transferi, tv prava i pola para od eventualnog plasmana u grupnu fazu nekog euro kupa. Sve ostalo...karte i marketing i pola para od uefe za neku grupnu fazu...ide klubu. Ali da bi se zaradilo....MORA SE ULOŽITI I TAN UPRAVO TO RADI. Njemu je ovo mrtva sića ŠTA JE ULOŽIO U CARDIFF. Samo za dugove tog kluba je uplatio 67 mil £..pa vi skontajte koliko su ovo smiješni iznosi u slučaju našeg kluba
Ti to nemozes da znas tj sta je dogovor uostalom ako bude zelio moze uzet sve prihode,samo sto njega boli uvo za tu sicu kakva crna tv prava. Ovo sto si napisao nije istina neznam otkud ti ove dezinformacije. Bas suprotno od ovoga sto si napisao,jer ako mislis da je on lud o da je uzeo Sarajevo da zaradi varas se jer to je dugotrajan proces,uostalom bio je svjestan da samo u debeli minus moze da udje kad nas preuzme nista vise

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 30 maj 2014, 23:29

Pa naravno da nije ulozio da bi propo nego da bi zaradio milione. Da Bog da on milione zaradjivo preko brenda FK Sarajevo.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 maj 2014, 23:32

da čujem ultrahell što nas je uzeo..da pere pare ..ne budi smiješan ako to misliš..ako je nešto drugo da čujem..možda znaš i što je cardiff spasio bankrota..uglavnom, haj nas malo prosvijetli

teletext
Kontakt:

Post Postao/la teletext » 30 maj 2014, 23:32

Nisam želio da ulazim u bilo kakvu diskusuju pogotovo ne u svađu. Džaba mi pišemo ovdje dok je sve to još na rijećima. Niti se počela praviti ikakva akademija, niti se kupila zemlja za to. Kad se počne graditi prva cigla onda možemo raspravljati do tada je sve nagađanje. ;)

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 maj 2014, 23:34

po tebi je sića npr napraviti u 5 god ..3 prava igračA i prodati ih za 10 mil eura..tebi je to sića

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 maj 2014, 23:35

teletext je napisao/la:Nisam želio da ulazim u bilo kakvu diskusuju pogotovo ne u svađu. Džaba mi pišemo ovdje dok je sve to još na rijećima. Niti se počela praviti ikakva akademija, niti se kupila zemlja za to. Kad se počne graditi prva cigla onda možemo raspravljati do tada je sve nagađanje. ;)
:crazy: s kim mi trosimo vrijeme, slova na tastaturi i zivce :D
odes u butmir malo pa vidis CIJE JE STA :kafa:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 maj 2014, 23:37

a što smo ušli u priču o akademiji nego da bi se pravilo...misliš da će ostati samo na onome danas i da će se xy kirija plačati da bi bilo zaključano..a ti vjeruj šta hočeš

teletext
Kontakt:

Post Postao/la teletext » 30 maj 2014, 23:40

rammstein je napisao/la:
teletext je napisao/la:Nisam želio da ulazim u bilo kakvu diskusuju pogotovo ne u svađu. Džaba mi pišemo ovdje dok je sve to još na rijećima. Niti se počela praviti ikakva akademija, niti se kupila zemlja za to. Kad se počne graditi prva cigla onda možemo raspravljati do tada je sve nagađanje. ;)
Pa meni malac trenirao u Butmiru. Ja nisam vidio da se išta počelo graditi ?

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 maj 2014, 23:43

Kad pomisliš da je frajer uložio u klub koji je imao 5 mil duga ili čak više...da bi mogo sve uzeti od tog istog kluba...znači od samog sebe. Plače ti se od šege...i samo kažeš Bože Sačuvaj

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 30 maj 2014, 23:43

teletext je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
Pa meni malac trenirao u Butmiru. Ja nisam vidio da se išta počelo graditi ?
odeš do ograde na ulazu i procitas
YOUTH ACADEMY FKS

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 30 maj 2014, 23:45

@teletext ofiran si. Akademija ce se graditi, tu pricu prodaji nekom drugom...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 30 maj 2014, 23:46

:cool: :cool:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: truts, dana/u 30 maj 2014, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 30 maj 2014, 23:46

fcsforever je napisao/la:a što smo ušli u priču o akademiji nego da bi se pravilo...misliš da će ostati samo na onome danas i da će se xy kirija plačati da bi bilo zaključano..a ti vjeruj šta hočeš
Jesil zi njegov drug? Ovo je forum i tvoje postove i neke neistine nemoraju svi da sa odusevljenjemnprihvate,ima nas koji smo mnogo blizi sa nekim ljudima u klubu od tebe pa mozda znamo to sto pises da su nebuloze,cak znas i koliko i sta bi npr tv prava i slicno on izimao mislim stvarno odakle ti te informacije :lol: lika da zanimaju pare nebi nas uzeo,vec neki tim koji ima svoj stadion i barem neku uredjenu infrastrukturu valjda ti je to jasno,jer i njegovi savjetnici nosu bili za to jer smo losa investicija,a lik ce vise od pola svog bogatstva da pokloni tj clan je bil gatseove fondacije,i Sarajevo da sve uzima sto zaradimo nebi mu bilo ni stoti izvor prihoda

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 maj 2014, 23:46

Bolan teletext, mi smo DANAS ušli kao zajmoprimci na tu livadu. A koliko znam zaključana je preko mjesec dana tako da ti dijete nije moglo tu trenirati.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 maj 2014, 23:48

U-19 ponovo pobjeda tako je decki .... :clap:
04.10.2009 !!

teletext
Kontakt:

Post Postao/la teletext » 30 maj 2014, 23:49

fcsforever je napisao/la:Bolan teletext, mi smo DANAS ušli kao zajmoprimci na tu livadu. A koliko znam zaključana je preko mjesec dana tako da ti dijete nije moglo tu trenirati.
Pa prije nego što me prozivaš fino pročitaj šta sam napisao (TRENIRAO) ? I ja se natežem s vama bezveze.

I usput u koliko se sutra igra utakmica omladinaca i da li je slobodan ulaz ?
Zadnja izmjena: teletext, dana/u 30 maj 2014, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 30 maj 2014, 23:49

hilmo je napisao/la:Kad se čovjek sjeti šta nam se sve dešavalo u prošlosti u sve ulazi sa nekom dozom opreza. Ali kad sad pogledam kako se stvari odvijaju shvatam da je pred nama zaista svijetla budućnost.
Hvala @ fcs, nisu se ti ugovori na određeno vrijeme spominjali u javnosti do sad.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koliko jee tebi godina?jel ti vjerujes da lik na forumu zna da ce Tan uzimati pare od tv prava a minod karti,i da neko moze znati te detalje mislim stvarno smijesno :lol

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.