Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
ovaj Elegant je najjaci lik na forumu 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne vidim gdje elegant grijesi. No dineros no fun

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Prodji ulicom Zelenih beretki u Sarajevu navecer i pogledaj babinih sinova kako su mocni sa svojim autima i sponzorusama koje sjede u izlogu City Loungea i dalje.Cautinho je napisao/la:Pa ne mora značiti,nije samo on pareša,ima ih pun qrac,i nitko nije moćan kao ovaj tip.
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
A te ribe su necije sestre , jos gore kcerke....Elegant je napisao/la:A jel vi shvatate da on KUPUJE ljude, prijatelje, cure ....AsharaK je napisao/la:Pa vidiš kako se ove čkapi cijeli dan šeću pored tebe u tangicama i kako moš yebat kad god hoćeš i tamam hoće nešto da ti bude....BadrHari je napisao/la:Tjesim se da ce ovaj Blizerian gorit' u paklu, ali ne pomaze![]()
Da ce ga sustici karma zbog arogancije, da ce izgubiti sve pa da ce ga svi ostaviti ..
Ali opet nista ne pomaze
Na stranu materijalne stvari, jahta, auta, stan kad on ljude kupuje, da nije lovataor qurac bi moj 10 riba bilo oko njega u isto vrijeme.
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro,to su neke jeftinije pareše,bogatstvo novcem ima velik radijus.Dan npr. ima preko 10+ miliona sigurno,a ovi iz Sarajeva debelo ispod.
Kad bi mjerili razliku između mene i Dana,oni bi bili podobro između mene i dopola te linije.
Ako kontate.
A mogao sam ovo jednostavnije.
Kad bi mjerili razliku između mene i Dana,oni bi bili podobro između mene i dopola te linije.
Ako kontate.
Keep walking.
- Evolution87
- Kontakt:
+1PatrickBateman je napisao/la:Prodji ulicom Zelenih beretki u Sarajevu navecer i pogledaj babinih sinova kako su mocni sa svojim autima i sponzorusama koje sjede u izlogu City Loungea i dalje.Cautinho je napisao/la:Pa ne mora značiti,nije samo on pareša,ima ih pun qrac,i nitko nije moćan kao ovaj tip.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tyler durden
- Kontakt:
Dan ima vise od 100 milja.Cautinho je napisao/la:Dobro,to su neke jeftinije pareše,bogatstvo novcem ima velik radijus.Dan npr. ima preko 10+ miliona sigurno,a ovi iz Sarajeva debelo ispod.
Ako kontate.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola gradaEvolution87 je napisao/la:+1PatrickBateman je napisao/la:Prodji ulicom Zelenih beretki u Sarajevu navecer i pogledaj babinih sinova kako su mocni sa svojim autima i sponzorusama koje sjede u izlogu City Loungea i dalje.Cautinho je napisao/la:Pa ne mora značiti,nije samo on pareša,ima ih pun qrac,i nitko nije moćan kao ovaj tip.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
To je više od 10+tyler durden je napisao/la:Dan ima vise od 100 milja.Cautinho je napisao/la:Dobro,to su neke jeftinije pareše,bogatstvo novcem ima velik radijus.Dan npr. ima preko 10+ miliona sigurno,a ovi iz Sarajeva debelo ispod.
Ako kontate.
Velikih brojki,DanTeYebo.
Keep walking.
Ma ja ba, yebo pare to samo kupujes "srecu" koja ustvari nije sreca.
Sve materijalne stvari koje su povrsne i ne mogu te zauvijek ciniti sretnim.
Eh sad da me izvinete, odo sjest u svog Golfa dvicu do grada, da pokupim Play Station 2 ( debeli ) sa popravke, valjda se opet ne ugasi na pola puta ..
Onda sestru posjetiti u bolnici, inficirale joj se desni, vadili joj prljavim klijestima zub .. Sta cu privatnik skup bio ..
See what I mean

Sve materijalne stvari koje su povrsne i ne mogu te zauvijek ciniti sretnim.
Eh sad da me izvinete, odo sjest u svog Golfa dvicu do grada, da pokupim Play Station 2 ( debeli ) sa popravke, valjda se opet ne ugasi na pola puta ..
Onda sestru posjetiti u bolnici, inficirale joj se desni, vadili joj prljavim klijestima zub .. Sta cu privatnik skup bio ..
See what I mean
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hvala, Elegant, vrlo ste ljubazni, elegantno ljubazni, dečko za primjer, neElegant je napisao/la:Ides na poruke i izabers sa kime si pricao, gore na vrhu ces vidjeti pise "actions" i kada kliknes na lsti imas "delete conversation".Kandi GSK je napisao/la:Kako se moze obrisati razgovor na facebooku i dali to uopste moze, ustvari?
Jednostavno.
Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
Ja prvi put cujem za ovog liga. Koliko je dobio an pokeru?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo ti pročitaj životnu priču, odavno je on tu, čak je i za navy sealse završio obukuLillard je napisao/la:Ja prvi put cujem za ovog liga. Koliko je dobio an pokeru?
http://www.jutarnji.hr/foto--playboy-vr ... -/1146380/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Čovjek sa dovoljno pameti u glavi može napraviti sebi lijep i sretan život od novca koji ima.Nemojte se zavaravati da onaj tko ima pare nije sretan.Naravno da je,ali nisu sretni oni glupi,pohlepni ljudi kojima novac prestavlja nešto drugo.
Svi smo mi isti,ako je sreća nešto što se ne može kupiti,onda ju može imati svatko.I bogat i siromašan čovjek.Samo što bogat ima sreću a ima i pare.
Sve se temelji na novcu,cijeli ovaj svijet i cijeli život.Nema smisla da se zavaravate.
Svi smo mi isti,ako je sreća nešto što se ne može kupiti,onda ju može imati svatko.I bogat i siromašan čovjek.Samo što bogat ima sreću a ima i pare.
Sve se temelji na novcu,cijeli ovaj svijet i cijeli život.Nema smisla da se zavaravate.
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Čovjek sa dovoljno pameti u glavi može napraviti sebi lijep i sretan život od novca koji ima.Nemojte se zavaravati da onaj tko ima pare nije sretan.Naravno da je,ali nisu sretni oni glupi,pohlepni ljudi kojima novac prestavlja nešto drugo.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ne mozes uporediti nekog ko je sam zaradio svoj novac i nekog kome je babo zaradio novac. Ta usporedba ne ide nikako!Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada
I ne mozes porediti ljude koji trose 100 km za noc sa likom koji tek onako spicka za jedan party 10.000 dolara.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Opustite se ljudi, sto ste optereceni tim stvarima cc 
- Illmatic09
- Kontakt:
Sve se temelji na tome kako covjek gleda na ovaj zivot, mozda mnoge zavarava upravo ovaj svijet. Naravno da su pare bitne jer bez njih ne mozes a i mozda su mnoge stvari lakse ali i ne bas sto se tice srece, sve zavisi sta za covjeka predstavlja sreca. U svijetu vlada materijalizam, kapitalizam koji nam je od rodjenja duboku ukorjenjen i tome nas uce, zato je i ovoliko bijede, znaci pare ne bi trebale biti mjerilo za srecu, parama samo mozes kupiti materialne stvari, nikako one druge jer pare su samo jedan od instrtumenata ovog zivota tj. svijeta. Mislim imas toliko primjera bogatih ljudi koji imaju a nisu sretni pa bili oni glupi ili pametni, isto tako i ljudi koji nemaju ali su mnogo sretniji, tako da ne mogu svi ljudi biti isti, a opet na drugoj strani i jesmo svi isti, jer cemo svi otici odavde. Pogledaj ovaj video, jako poucno.Cautinho je napisao/la:Čovjek sa dovoljno pameti u glavi može napraviti sebi lijep i sretan život od novca koji ima.Nemojte se zavaravati da onaj tko ima pare nije sretan.Naravno da je,ali nisu sretni oni glupi,pohlepni ljudi kojima novac prestavlja nešto drugo.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ma znam i ja. Isto je to, ovdje ili vani, samo se standard mijenja, negdje je potrebno sjebat za noc milje, a negdje stoju dvije.Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada
Redovno se dovezes autom da te svi vide, narucis brod, i cekas. They come flyiiiiing baby
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.