I inace, bijeli mi je puno, al bas puno ljepsi. Njega bi i kao takvog prihvatio dok bi plavi ipak mijenjao.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Vidim da su svi odusevljeni dresom. Meni je samo bolji nego onaj koji je Legea imala i cvrsto se nadam da ce nakon SP Savez i Adidas u suradnji napraviti neki dres iskljucivo za BiH reprezentaciju. Mozda je svima dosta onog Legeinog uzasa pa su zato odusevljeni, al meni se ne svidja nesto pretjerano, ali to je samo moje misljenje
I inace, bijeli mi je puno, al bas puno ljepsi. Njega bi i kao takvog prihvatio dok bi plavi ipak mijenjao.
Ma nije to pasja briga.drummer je napisao/la:Nije bezveze bijela boja odabrana,ona oznacava simbol koji svi patrioti vole.Ako bijeli dres vise nije prva i prava varijanta,ogroman minus onome ko je to promijenio i odobrio.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
jedva cekam da kupim ovaj bijeli.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
upravo takoSignore je napisao/la:Vidim da su svi odusevljeni dresom. Meni je samo bolji nego onaj koji je Legea imala i cvrsto se nadam da ce nakon SP Savez i Adidas u suradnji napraviti neki dres iskljucivo za BiH reprezentaciju. Mozda je svima dosta onog Legeinog uzasa pa su zato odusevljeni, al meni se ne svidja nesto pretjerano, ali to je samo moje misljenje![]()
nakon legee bi sve dobro došlo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
The home kit incorporates adizero technology which provides added ventilation to the players, helping them stay dry during the 90 minutes of the match and truly acting like a second skin. The away jersey is equipped with climacool, which ensures proper ventilation and will help to keep players cool even during heat in Brazil.
sto znaci da je domaci dres adizero plavi a bijeli je climacool, to je sve super.
sto znaci da je domaci dres adizero plavi a bijeli je climacool, to je sve super.
Ja narucio momcilukov dres i sad cekam da stigne. 3-5 business days.
Meni se oba dresa svidaju. Uvijek sam vise volio ove jednostavne nego nesto nasarano. Naravno moglo bi se tu dodati sitnih detalja ali za pocetak meni je ovo predobro.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gjde se može kupiti dres online? (osim Fifa store) 
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Ako je uistinu plavi domaci, sram i stid bilo Adidas.
2 dana sponzor i mjenjaju dugogodisnju tradiciju.
Mora se neko oglasiti inace ce nam poceti i zutu stavljati na dres.
2 dana sponzor i mjenjaju dugogodisnju tradiciju.
Mora se neko oglasiti inace ce nam poceti i zutu stavljati na dres.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ako zivis u Americi worldsoccershop.comDalix je napisao/la:Gjde se može kupiti dres online? (osim Fifa store)
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko cekas na robu ako tu narucis (za Europu), i koliko jos dodatno placas da ti dostave? Mislim da se to ne isplati.soccerfan je napisao/la:Ako zivis u Americi worldsoccershop.comDalix je napisao/la:Gjde se može kupiti dres online? (osim Fifa store)Ali ja mislim da dostavljaju i u Evropu
Za Evropu pojma nemam za Ameriku je 10$ i 3-5 business days.Goalgetter je napisao/la:Koliko cekas na robu ako tu narucis (za Europu), i koliko jos dodatno placas da ti dostave? Mislim da se to ne isplati.soccerfan je napisao/la:Ako zivis u Americi worldsoccershop.comDalix je napisao/la:Gjde se može kupiti dres online? (osim Fifa store)Ali ja mislim da dostavljaju i u Evropu
Ja bih rekao da je ipak do saveza, ne mogu ovi takve stvari mjenjati na svoju ruku.BadrHari je napisao/la:Ako je uistinu plavi domaci, sram i stid bilo Adidas.
Mada nemam ništa protiv, ovaj bijeli je poružan dres. Plavi je šminkaaa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
http://pokit.org/get/?b0925f310a4427761 ... 93b193.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la:Koliko cekas na robu ako tu narucis (za Europu), i koliko jos dodatno placas da ti dostave? Mislim da se to ne isplati.soccerfan je napisao/la:Ako zivis u Americi worldsoccershop.comDalix je napisao/la:Gjde se može kupiti dres online? (osim Fifa store)Ali ja mislim da dostavljaju i u Evropu
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- Goalgetter
- Kontakt:
Predpostavio sam.IronMany je napisao/la: http://pokit.org/get/?b0925f310a4427761 ... 93b193.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Niposto
Odlican potrz saveza sto je plavi prekomadovao u domaci 
Uhhh za Evropu skupo. Za nas ovamo je 10 $ jos ja imo kupon za 20 % pa me ova slova i brojevi fakticki besplatno dosli.Goalgetter je napisao/la:Predpostavio sam.IronMany je napisao/la: http://pokit.org/get/?b0925f310a4427761 ... 93b193.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Niposto
Treba anketu spucat' da vidim baš koji je narodu ljepsi dres. 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], FerdinandF, General505, Hazre i 79 gostiju.