Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Da nece biti 2:0 za Sarapovu kvota 2.05. Odigrao na jacu uplatu.
ja singlirao ovo:A_d_0 je napisao/la:Da nece biti 2:0 za Sarapovu kvota 2.05. Odigrao na jacu uplatu.
14:00 Sharapova M.(h-6,5) - Muguruza 2 @ 1,50
ovo je bezobrazno podcjenjivanje Muguruzei ja to uzimam hladno
Semper Fidelis
dva najveca zicera danas za mene:
20:30 Modena – Spezia 1x @ 1.30
21:00 Brazil (0:1) – Panama 1 @ 1.25

20:30 Modena – Spezia 1x @ 1.30
21:00 Brazil (0:1) – Panama 1 @ 1.25

Semper Fidelis
Mala rasula Serenu i ovako podcjenjivanje ja nisam mogao vjerovati stvarno. Al hvala im na tome da i mi sta cvoknemo.fixator je napisao/la:ja singlirao ovo:A_d_0 je napisao/la:Da nece biti 2:0 za Sarapovu kvota 2.05. Odigrao na jacu uplatu.
6-1 lagano. Hvala lijepa kladionico draga.A_d_0 je napisao/la:Da nece biti 2:0 za Sarapovu kvota 2.05. Odigrao na jacu uplatu.
Jesam li ja jedini koji je primjetio poklon kvotu na Berdycha protiv Gulbisa danas?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To je neugodno za ocjeniti, Gulbis je odigrao fantastican mec protiv Federera (zanemarujuci mrlju od MT-a). Vise gemova bi ja odigrao ako ima u ponudi, ali sam licno preskocio taj par.FaraonTM je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je primjetio poklon kvotu na Berdycha protiv Gulbisa danas?
Ma nisam ja ušao u kladionicu ima mjesec dana i bezveze uđem da imam šta ispratiti do tekme večeras. Naletio u super ponudi vidim 1,8 kvota na Berdycha kontam Gulbis je pobijedio Federera ali otišlo je u 5 setova, umoran je + mislim da je Čeh bolji igrač.A_d_0 je napisao/la:To je neugodno za ocjeniti, Gulbis je odigrao fantastican mec protiv Federera (zanemarujuci mrlju od MT-a). Vise gemova bi ja odigrao ako ima u ponudi, ali sam licno preskocio taj par.FaraonTM je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je primjetio poklon kvotu na Berdycha protiv Gulbisa danas?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- fanatic1991
- Kontakt:
Ma ja sam igrao na Gulbisa iz jedinog razlogaFaraonTM je napisao/la:Ma nisam ja ušao u kladionicu ima mjesec dana i bezveze uđem da imam šta ispratiti do tekme večeras. Naletio u super ponudi vidim 1,8 kvota na Berdycha kontam Gulbis je pobijedio Federera ali otišlo je u 5 setova, umoran je + mislim da je Čeh bolji igrač.A_d_0 je napisao/la:To je neugodno za ocjeniti, Gulbis je odigrao fantastican mec protiv Federera (zanemarujuci mrlju od MT-a). Vise gemova bi ja odigrao ako ima u ponudi, ali sam licno preskocio taj par.FaraonTM je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je primjetio poklon kvotu na Berdycha protiv Gulbisa danas?

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mexico-Bosnia and Herzegovina 3+ 2,00
3 gola kad mi igramo, jasta radi
3 gola kad mi igramo, jasta radi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ceska-Austrija 2Interista je napisao/la:
![]()
Kosarka:
Limoges (71,5) Vise
@fanatic
Pa dobro svako ima tog nekog tenisera kojeg "voli" na svojim listićima. Ja sam prije forsirao Isnera, često mi pare donosio ali u zadnje vrijeme ga i ne pratim toliko..
@nostrand
Kad smo kod naših, odigrao sam i ispod 3,5 kartona (1,55, solidna kvota + prijateljska) a kako sam čitao ovi Meksikanci vole udarati tako da me ne bi čudilo da 2 (preko 2 kvota) bude zicer dana
Pa dobro svako ima tog nekog tenisera kojeg "voli" na svojim listićima. Ja sam prije forsirao Isnera, često mi pare donosio ali u zadnje vrijeme ga i ne pratim toliko..
@nostrand
Kad smo kod naših, odigrao sam i ispod 3,5 kartona (1,55, solidna kvota + prijateljska) a kako sam čitao ovi Meksikanci vole udarati tako da me ne bi čudilo da 2 (preko 2 kvota) bude zicer dana

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Berdych je po meni bolji igrač od Gulbisa koji nije prošao Rogera jer je bio bolji nego što je Roger postao jako čudan igrač.FaraonTM je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je primjetio poklon kvotu na Berdycha protiv Gulbisa danas?
I ja sam odigrao SP ali mi je kvota 1.70, nije 1.80.
Mićo je Fićo!
HercegovinaBosna je napisao/la:Berdych je po meni bolji igrač od Gulbisa koji nije prošao Rogera jer je bio bolji nego što je Roger postao jako čudan igrač.FaraonTM je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je primjetio poklon kvotu na Berdycha protiv Gulbisa danas?
I ja sam odigrao SP ali mi je kvota 1.70, nije 1.80.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Što reći? Osim isprike onom tko je pratioAdebayor je napisao/la:Carla Suarez Navarro - Eugenie Bouchard 1 @ 1,95

Krava ima 3 1 u trecem setu i servira i uspije izgubit.Adebayor je napisao/la:Što reći? Osim isprike onom tko je pratioAdebayor je napisao/la:Carla Suarez Navarro - Eugenie Bouchard 1 @ 1,95
fixator je napisao/la:ja singlirao ovo:A_d_0 je napisao/la:Da nece biti 2:0 za Sarapovu kvota 2.05. Odigrao na jacu uplatu.

Semper Fidelis
U prvom setu 5-2 i u trećem 4-1A_d_0 je napisao/la:Krava ima 3 1 u trecem setu i servira i uspije izgubit.Adebayor je napisao/la:Što reći? Osim isprike onom tko je pratioAdebayor je napisao/la:Carla Suarez Navarro - Eugenie Bouchard 1 @ 1,95

Nešto nam mikiya nema!!!
Šta mislite ide li brazil 1P1? 1.30
Ma dat ce im Brazil 2 u prvom,1ili 2 u drugom poluvremenu... po moj slobodnoj procjeni.keper je napisao/la:Nešto nam mikiya nema!!!
1/1 1,35
COOL SIGNATURE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.