HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ja bih osobno Debrecin ,nije predaleko,moglo bi se otici tamo na tekmu a s druge strane oni cesto nakon osvojene titule znaju podbaciti.Dinamo i Zvezda bi bili atraktivni ali ja bih radje madjare i mislim da ne bi bili bez sansi.Mozda i Slovan ponovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Neki hoće atraktivno kao npr. Celtic, GNK il zvezda a neki nešto prolazno kao npr. Slovan, Debrecen il Azerbejdžanci. Kad bi mor'o birat radije prolazno što bi nam osiguralo još dodatne 4 utakmice u Europi. A zato nam trebaju ipak malo "zvučnija" imena s većom kvalitetom i naravno ostanak Crnova. 

Glavni preduvjet za sve ovo je SRECA.Sreca pri zrijebu,sreca na tekmama,sreca pri odabiru pojacanja itd.
Svakako. Ključni faktor u svemu. 

Re: Odg: HŠK Zrinjski
Pa valjda je vrijeme da i mi u evropi imamo malo vise srece.Boze pomozi!!:);):)Banana je napisao/la:Svakako. Ključni faktor u svemu.
Da vam malo olaksam prizeljkivanja, tocnije kolega AnelZ. On je nedavno napravio one regionalne grupe za LP.
Ovo je stanje:

Buduci da se sve treba ispremjestat po regionalnim osnovama i jos treba izjednaciti koeficijent njegov prijedlog je sljedeci:

I vrlo moguce da bude tako. Dakle, nista dobro po Zrinjski u toj juznoj grupi.
Ovo je stanje:

Buduci da se sve treba ispremjestat po regionalnim osnovama i jos treba izjednaciti koeficijent njegov prijedlog je sljedeci:

I vrlo moguce da bude tako. Dakle, nista dobro po Zrinjski u toj juznoj grupi.
Kadeti:
Zrinjski-Velez 2-1
Juniori:
Zrinjski-Velez 3-1
I mladje kategorije dominiraju kao i prvi tim:D:D:
Zrinjski-Velez 2-1
Juniori:
Zrinjski-Velez 3-1
I mladje kategorije dominiraju kao i prvi tim:D:D:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ne mogu dva tima iz iste drzavezrinja05 je napisao/la:Ja bih osobno Debrecin ,nije predaleko,moglo bi se otici tamo na tekmu a s druge strane oni cesto nakon osvojene titule znaju podbaciti.Dinamo i Zvezda bi bili atraktivni ali ja bih radje madjare i mislim da ne bi bili bez sansi.Mozda i Slovan ponovo.

Pa kukajte krmku sto vam se kacim na temu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu dva tima iz iste drzavezrinja05 je napisao/la:Ja bih osobno Debrecin ,nije predaleko,moglo bi se otici tamo na tekmu a s druge strane oni cesto nakon osvojene titule znaju podbaciti.Dinamo i Zvezda bi bili atraktivni ali ja bih radje madjare i mislim da ne bi bili bez sansi.Mozda i Slovan ponovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
Pa kukajte krmku sto vam se kacim na temu

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemoj se smijat krmak. Ostavim vas na miru haj kontam libo me taki i ti se nakacis s glupim provokacijama. Haj ako cemo se prcat idemo daljekrmak je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne mogu dva tima iz iste drzavezrinja05 je napisao/la:Ja bih osobno Debrecin ,nije predaleko,moglo bi se otici tamo na tekmu a s druge strane oni cesto nakon osvojene titule znaju podbaciti.Dinamo i Zvezda bi bili atraktivni ali ja bih radje madjare i mislim da ne bi bili bez sansi.Mozda i Slovan ponovo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
![]()
Pa kukajte krmku sto vam se kacim na temu![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ma jok, ovo malo kad sam vidio da si online.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj se smijat krmak. Ostavim vas na miru haj kontam libo me taki i ti se nakacis s glupim provokacijama. Haj ako cemo se prcat idemo daljekrmak je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ne mogu dva tima iz iste drzave![]()
![]()
![]()
nego on-topic:
nema mi logike Signore u ovoj tablici sto si objavio da u ovu nasu grupu Maribor ulazi a Dinamo ne ako se gleda po toj regionalnoj osnovi?
Krmak ne zayebayi se sa pastrmkom.Covjek je malo neurozan , buking je slabNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj se smijat krmak. Ostavim vas na miru haj kontam libo me taki i ti se nakacis s glupim provokacijama. Haj ako cemo se prcat idemo daljekrmak je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Ne mogu dva tima iz iste drzave![]()
![]()
![]()

ako budu delije onda obaveznozrinja05 je napisao/la:Krmak ne zayebayi se sa pastrmkom.Covjek je malo neurozan , buking je slabNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj se smijat krmak. Ostavim vas na miru haj kontam libo me taki i ti se nakacis s glupim provokacijama. Haj ako cemo se prcat idemo daljekrmak je napisao/la:![]()
.Nego sta mislis da mu u znak dobre volje posaljemo ove gostujuce navijace kad budemo igrali kvale za LP.

krmak je napisao/la:ako budu delije onda obaveznozrinja05 je napisao/la:Krmak ne zayebayi se sa pastrmkom.Covjek je malo neurozan , buking je slabNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nemoj se smijat krmak. Ostavim vas na miru haj kontam libo me taki i ti se nakacis s glupim provokacijama. Haj ako cemo se prcat idemo dalje.Nego sta mislis da mu u znak dobre volje posaljemo ove gostujuce navijace kad budemo igrali kvale za LP.
E citas mi misli

Kako nema?krmak je napisao/la: nema mi logike Signore u ovoj tablici sto si objavio da u ovu nasu grupu Maribor ulazi a Dinamo ne ako se gleda po toj regionalnoj osnovi?

Zeljo je npr. ove sezone mogao na Steauu, Plzen, Maribor, Sheriff i Nefchi.
Evo kako su ti regije poredane:

I onda se premjestaju oni najblizi koji ce koeficijentom izbalansirat i koji ce izbalansirat broj timova u svim grupama.
Znaci tesko je ocekivati jednog debrecena ili slovana s nama u grupi kao nositelja?
Sent from my PMP5580C using Tapatalk
Ne mogu dva tima iz iste drzaveNeretvanskaPastrmka je napisao/la:zrinja05 je napisao/la:Ja bih osobno Debrecin ,nije predaleko,moglo bi se otici tamo na tekmu a s druge strane oni cesto nakon osvojene titule znaju podbaciti.Dinamo i Zvezda bi bili atraktivni ali ja bih radje madjare i mislim da ne bi bili bez sansi.Mozda i Slovan ponovo.

Baš tako,ako naprimjer Velez ode u Europu,
ne moze ga zapasti Trabzon ili Bešiktaš,šteta

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Igrali smo sa Slovanom prije 5-6 godina i možemo ponovno.To još nitko nije skontao kako uefa pravi ove skupine,ja mislim da ni njima samim nije jasnokrmak je napisao/la:Znaci tesko je ocekivati jednog debrecena ili slovana s nama u grupi kao nositelja?

Došo livadić na temu o Ligi prvaka neide nikako, majstore idi peri udice, možda bude nešto kad ti rođenom klubu neide...Ako si željan pravih europskih utakmica znaš adresu, vaši snovi naša java 

Postoji mogucnost, ali jako mala. Ovi sto su blize se prije prebacuju, ali se treba uskladiti balans s koeficijentom.krmak je napisao/la:Znaci tesko je ocekivati jednog debrecena ili slovana s nama u grupi kao nositelja?
Pa zalijepio sam ti sliku tih grupazrinja05 je napisao/la: Igrali smo sa Slovanom prije 5-6 godina i možemo ponovno.To još nitko nije skontao kako uefa pravi ove skupine,ja mislim da ni njima samim nije jasno.

Slovan i Debrecen mogu biti u grupi sa Zrinjskim, ali je mogucnost mala. Najbolje pricekat taj 23.6. i UEFA ce to odredit, a ubrzo nakon toga i izvuc parove. Ja bi najvise volio kad bi dobili Ventspils i da prodjete, ali mislim da je to nemoguce, jer se Ventspilsa nece micati iz njihove grupe buduci da im fali nositelja, i nece ubacivati nenositelje tamo, jer ih imaju i viska. Vasa bi najveca nada mogla biti to da vi budete nenositelj koji ce se prebaciti u centar/istok. Onda tamo imate Debrecen, Aktobe, Qarabeg. Ne kazem da bi ih prosli, al bi se barem mogli nadat

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.