FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 12 jun 2014, 22:00

rammstein je napisao/la:
gio10 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:gdje vam je super da vam kaze da vam ode zolotic ? :wtf:
Pa to se već odavno znalo, samo smo čekali da neki klub ponudi cifru koju mi tražimo :)
i niste dočekali ;)

Al šta reče prije 2 sata Ramo insajder koji zna Zolu :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jun 2014, 22:01

tu smo najbolje pokriveni, nećemo tu ništa izgubiti sad za ovu sezonu. a možda dobijemo jedan miliončić za godinu i po ili dvije.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 jun 2014, 22:10

Sretno Zola majstore nas!!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 12 jun 2014, 22:47

Ako ćemo uzeti u obzir da je poslije loma noge odigrao jako malo utakmicu ova cifra koja se spominje je više nego dobra. Možda što je mladi reprezentativac da smo mogli možda prodati ga za 450.000 eura ali da nije bio povrijeđen tako bi sigurno bilo.Svaka čast i sretno Zola,vole te tvoji manijaci!!
Mićo je Fićo!

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 12 jun 2014, 22:50

terabajt je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:Zola ode za 200 milja eura i sretno mu da bude sto bolji igrac
Pročito si na netu kao i većina nas 300 a onda si iz zlobe umanjio za 100 hahaha.
Ne može on to podnijeti kad vidi 300 milja somića eurića, usere se hahahhaa
Mićo je Fićo!

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 12 jun 2014, 23:06

Uzet cemo 300 milja eura i Zola potvrdio :) od transfera iduceg imamo procenat.Iskreno ja zadovoljan transferom i nadam se kvalitetnom stoperu i napadacu jer tu skripi odnosno ne znam sta je sa Selimom,a ne mogu ni reci da ce Nedo odmah eksplodirati tako da ovaj Stokic ako dodje ne bi bilo lose.Bogdan mi je los bio i tu nam treba konkurencija i dobar stoper jer Fejzic i Emrah nisu to sto nama treba.U svakom slucaju dobra stvar prodaja Zole i pokazatelj kako se od sljake do loma noge napravi transfer i vise nego odlican za nase uslove i naseg Zelju,a i za Nermina. Sve najbolje Zeljin Manijace ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 12 jun 2014, 23:08

Pa dobro. Ovo je islo po planu. Amarova taktika je bila uspjesna. Zategao je na cifri od 350 000 e,nije je dobio ali je podigao procenat od narednih prodaja za 5%(sa 10 na 15%).
Nadam se da ce se sutra posao zavrsiti.
Zavrsi li se ovo s hairom oko Zole,jedini koji bi jos mogao otici je Svraka. Ostao bi respektabilan tim koji ce se ravnopravno boriti za titulu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 12 jun 2014, 23:10

biće tih 5% mnogo više od 50.000.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 jun 2014, 23:11

Ne znam,ja sam malo razocaran cifrom. Ocekivao sam minimum 400k al eto. Al drago mi je radi Zole. I radi nas :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 13 jun 2014, 00:10

sretno zola majstore.... super cifra, bravo amare tito nas :thumbup:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 13 jun 2014, 00:13

Ovo je dokaz koliko godine znace kod transfera. U izlogu su i Svraka i Jamak i Vernes, ali godine ih koce. Kad neko vidi da se igrac u zrelim godinama nije pomjerio iz nase lige, nece ga ni on dovodit. Zola je igrac koji nije pretjerano puno pokazao (a nije ni mogao) u zadnjoj sezoni, al ako su ga pratili, znaju da je mladi reprezetativac, u godinama u kojima moze itekako napredovati.

Za nas je ovo dobra stvar, imamo igraca koji moze odlicno pokrit tu poziciju (Hasanovic), a uzimamo prijeko potrebne pare. Pare su mogle biti i vece, ali kad od tog procenta nesto dobijemo, doci ce to na pristojnu cifru.

Sretno Zola, hvala ti na svemu! :tokralju:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 13 jun 2014, 00:15

Sad 15%,al mislim da će od svakog narednog transfera biti nešto. Sigurno se neće završiti na 15%.:-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 13 jun 2014, 00:22

Ma malo je za Zolu 300 000, mislim da čemo više dobiti sa tih 15% jer če on sigurno puno više vrijediti. Ali šta se može nimalo ne krivim Amara jer je trenutno takva situacija. U svakom slučaju Zola želim ti puno srče jer si pokazao da si pravi Željovac abd da završiš karijeru u svom voljenom klubu.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 13 jun 2014, 00:24

Zna li iko šta je sa Selimom.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 13 jun 2014, 00:33

Jel sigurno za zolu da ide?

djoxxx
Kontakt:

Post Postao/la djoxxx » 13 jun 2014, 00:36

zaboljisportuBiH je napisao/la:ZAboravih napisati da mi se pravo ADžem svidio kako priča ( ne mora to ništa značiti ali eto), lijepo ga čuti. I fakat sam se ismijao kad AMar reče za Čolića: ''pa on je otišao ima 6 mjeseci, iščeznuo čovjek'' hahahhahhha.
Za Kerlu i Ramića niko ne zna ni gdje su ni gdje će. Mene interesuje, a čitam neki dan negdje kad su nabrajali naše juniore da su prvi dio sezone igrali i Hidić i Salčin. KOliko se sjećam prvi je bio i reprezentativac a i drugog su hvalili. Zna li se gdje su? Ovo za Hidića pitam već stoti put:)
Hidic ti je na zimskoj pauzi otisao ganjat neke probe po Ceskoj i Njemackoj, i onda se prije nekih mjesec-dva vratio, trenirao s juniorima.. A Salcin, to je vrlo perspektivan igrac bio, on je isto na zimskoj pauzi potpisao za neki klub u Ceskoj, cini mi se Jablonec, ali nisam siguran.. Od ovih '95 juniora u ponedjeljak potpisuju Mekic, to je onaj mali br. 20, strasan igrac, moglo bi od njega nesto biti, potpisuje Haskovic Dino, onaj lijevi bek Hadzovic, i Senad Kašic, krilo, br. 8 je nosio.. I potpisat ce jos ovi mladji, '96 koji mogu jos godinu za juniore igrat, Beganovic i Hiroš

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 13 jun 2014, 00:41

rammstein je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Joj rame insajdera hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk
ne brini, necu dalje... reci cu samo da momka znam licno
pozz
ti znaš očigledno sta se dešava i u Sarajevu i želji, al ustvari si ko Milan tarot pa nista neznas nego lupas gluposti pa ova djecurlija drk.a na tebe (nikad konkretno ništa nisi reko nego sve nagadjanja) ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jun 2014, 01:25

Cifra je dosta solidna kad se u obzir uzmu sve okolnosti.
Željo kojem su neophodne pare i Zola koji je poslije teške povrede odigrao desetak solidnih utakmica u klubu koji je imao prosječnu sezonu u ispodprosječnoj ligi. Igra za mladu reprezentaciju koja je imala katastrofalne kvalifikacije iza sebe. Tako da je cifra pristojna.
Posebno me raduje taj postotak jer bi na taj način ovaj transfer mogao porasti na nekih 600-700 hiljada eura.

Zolin izbor je fanatastičan.
Odlična liga u kojoj je praksa davati priliku mladim igračima i solidan klub koji spada u vrh pomenute lige.
Uz to, svi znamo da su Belgija i Holandija lige koje su najviše u fokusu odličnih klubova.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 13 jun 2014, 01:31

Možemo mi pričat da je malo, al ljudi on je poslije loma noge i nešto slabije sezone otišo za ne tako male pare. Hvala Bogu da smo se Turske riješili! A ima i Zukanović u Gentu i to mu može dosta pomoć ;) Sretno Zola

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 13 jun 2014, 01:38

Zekoo je napisao/la:Možemo mi pričat da je malo, al ljudi on je poslije loma noge i nešto slabije sezone otišo za ne tako male pare. Hvala Bogu da smo se Turske riješili! A ima i Zukanović u Gentu i to mu može dosta pomoć ;) Sretno Zola
i ne samo Zukanovic ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: addebisi, Arma00, Hansestadt, kosuljaplava i 59 gostiju.