zaboljisportuBiH je napisao/la:ZAboravih napisati da mi se pravo ADžem svidio kako priča ( ne mora to ništa značiti ali eto), lijepo ga čuti. I fakat sam se ismijao kad AMar reče za Čolića: ''pa on je otišao ima 6 mjeseci, iščeznuo čovjek'' hahahhahhha.
Za Kerlu i Ramića niko ne zna ni gdje su ni gdje će. Mene interesuje, a čitam neki dan negdje kad su nabrajali naše juniore da su prvi dio sezone igrali i Hidić i Salčin. KOliko se sjećam prvi je bio i reprezentativac a i drugog su hvalili. Zna li se gdje su? Ovo za Hidića pitam već stoti put:)
Hidic ti je na zimskoj pauzi otisao ganjat neke probe po Ceskoj i Njemackoj, i onda se prije nekih mjesec-dva vratio, trenirao s juniorima.. A Salcin, to je vrlo perspektivan igrac bio, on je isto na zimskoj pauzi potpisao za neki klub u Ceskoj, cini mi se Jablonec, ali nisam siguran.. Od ovih '95 juniora u ponedjeljak potpisuju Mekic, to je onaj mali br. 20, strasan igrac, moglo bi od njega nesto biti, potpisuje Haskovic Dino, onaj lijevi bek Hadzovic, i Senad Kašic, krilo, br. 8 je nosio.. I potpisat ce jos ovi mladji, '96 koji mogu jos godinu za juniore igrat, Beganovic i Hiroš