FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HercegovinaBosna
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HercegovinaBosna » 15 jun 2014, 00:50

Banuj ga odmah jer ne mogu ljudi normalno od njega progovoriti.Najgore što ima još pet imena a uopće ne navija za Sarajevo, nego loži po temama sve redom. :roll:
Mićo je Fićo!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 15 jun 2014, 01:00

Najjaci lik s komentarom sta da zeljo i sa imaju pomoc opstine odnosno kantona :) pa care moj jedna je stvar to sto mi do skora, a pitanje je da li i sad i koliku pomoc imamo a druga je da koliko se sjecam oba trening terena (i zelji i sa) je isfinansiralo ministarstvo kantona sa jos za vrijeme mandata emira h. a garantujem da je bilo jos svakojakih ulaganja.. tacno, bice ovo burna sezona :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 15 jun 2014, 01:02

Nisam bio na ovom formum do prije 2-3 mjeseca.Dakle nisam bio ni za vrijeme PL kada je Sloboda ispadala.Pa sam se sve čudio zašto su pisali da manijaci i pitari vise na temi,smaraju,hajd ja mislio 2-3 dječaka dođu na temu i smaraju,kad ono vagon njih :shifty: :crazy: :puke: Popustite malo
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 jun 2014, 04:57

Ne znam sto se prepirete sa pojedinim pitarima i manijacima? Sta nas briga kakvo oni misljenje imaju isto sto me previse ne zanima sta se desava sa njima .

Trebaju da svate i nas koji smo malo i u euforiji nakon svega sto se desava u klubu..pa ipak smo se prosle godone mogli lahko ugasit a sad ipak dovodimo 10.000 ljudi na stadion toliko medijski popraceni i td i uz to finansije nisu vise nas problem
Objektivno Sarajevo je sad daleko.ispred svih po organizaciji i iskreno drago mi je bez obzira na to da su nam sportski rivali..ipak su bili u situaciji kakvoj smo i mi samo sto su se oni znali spasiti zahvaljujuci evropi i tu su imali koliko toliko love.

Misljenja sam da je i Sloboda na dobrom putu da krene ka tome i Sloboda je svakako osvjezenje za PL..ovkujem da uz Sarajevo budemo medju najorganizovanim klubovima koji ce se borit za evropu i titule u godinama koje su pred nama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nolimit
Kontakt:

Post Postao/la nolimit » 15 jun 2014, 09:40

SaltCityAttack je napisao/la:Ne znam sto se prepirete sa pojedinim pitarima i manijacima? Sta nas briga kakvo oni misljenje imaju isto sto me previse ne zanima sta se desava sa njima .

Trebaju da svate i nas koji smo malo i u euforiji nakon svega sto se desava u klubu..pa ipak smo se prosle godone mogli lahko ugasit a sad ipak dovodimo 10.000 ljudi na stadion toliko medijski popraceni i td i uz to finansije nisu vise nas problem
Objektivno Sarajevo je sad daleko.ispred svih po organizaciji i iskreno drago mi je bez obzira na to da su nam sportski rivali..ipak su bili u situaciji kakvoj smo i mi samo sto su se oni znali spasiti zahvaljujuci evropi i tu su imali koliko toliko love.

Misljenja sam da je i Sloboda na dobrom putu da krene ka tome i Sloboda je svakako osvjezenje za PL..ovkujem da uz Sarajevo budemo medju najorganizovanim klubovima koji ce se borit za evropu i titule u godinama koje su pred nama
Ti si jedan od rijetkih pametnih forumasa koji stvari gleda realno,i kao takav si uvijek imao respect! Mi jsmo stali na noge,imamo osnovu al dug je put pred nama i trebamo dokazat sve to! Sve je pocelo dolaskom Tana,pa onda sve to vuce za sobom neke stvari,kod vas dolazi Azmir i Ciro,jos da svaez ovaj malo vise vremena posveti ligi,da se obnovi infrastruktura,smanji ligamonda bi i ostali timovi vjerovatno stali na noge

admirbreza
Kontakt:

Post Postao/la admirbreza » 15 jun 2014, 10:48

Sljedeća sezona sigurno najzanimljivija u zadnjih par godina.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,

otto
Kontakt:

Post Postao/la otto » 15 jun 2014, 13:06

Ima l' novih pojačanja, šuška l' se šta?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vozi me na Pale preko ledina

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 15 jun 2014, 13:38

Na kraju sljedeće sezone garantujem da će biti jedan post ovog oblika: bilo nam je drago družiti se sa vama, pisati. Sve prepirke i svađe bile su u sportskom duhu, ni protiv koga nemamo ništa lično, ali eto, ne bi bilo zanimljivo da nema provokacija. :D :njanjanja: :thumbup: :tralala: :opaopa: :rol: :kralj:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2014, 14:02

Alibasa je napisao/la:Na kraju sljedeće sezone garantujem da će biti jedan post ovog oblika: bilo nam je drago družiti se sa vama, pisati. Sve prepirke i svađe bile su u sportskom duhu, ni protiv koga nemamo ništa lično, ali eto, ne bi bilo zanimljivo da nema provokacija. :D :njanjanja: :thumbup: :tralala: :opaopa: :rol: :kralj:
da hoce bit jedan tvoj post ovog oblika....S.E.R.E.M ZA MEDALJU AL IZVINITE :eh: :eh:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2014, 14:08

Redzepi produzio ugovor cini se, i moguca pojacanja boje trenera, to je za sad info koji imam..koliko je tacan vidjet cemo na prozivci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2014, 14:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:Redzepi produzio ugovor cini se, i moguca pojacanja boje trenera, to je za sad info koji imam..koliko je tacan vidjet cemo na prozivci
CUJ,BOJE TRENERA :urnebes: :urnebes: .....da hoce bit KVALITETE trenera :D :D ....ako dodze JFH nece ga valjda potpisat da se borimo za 5,7,9 mjesto i da cupamo bod u travniku i obarskoj :D :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 jun 2014, 14:23

Znate ovog lika sto je prodo skuter ? :D

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 15 jun 2014, 14:33

GracanicaAA je napisao/la:Znate ovog lika sto je prodo skuter ? :D
Rade :tokralju:

Ne mogu da vjerujem da će JFH-a dovesti. Lik mi je bio među 3 omiljena igrača dok je bio u Čelsiju.
Slikao sam se s njim prije nekih 5-6 godina. Viši sam za glavu :tralala:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2014, 14:40

Rade Simic clan fukara podgrupa Stupine Metropola :cool: izaci ce on uskoro i u filmu sto se snima o Slobodi kao jedan od tri lika o kojim film govori ;) da napomenem lik je zlatni student
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jun 2014, 14:44

STUPINE METROPOLA :tokralju: :tokralju: ...rade gade :urnebes: :urnebes:
inace,tuzlansko na kopakabani :tokralju: :tokralju:...pivara mu mora poslije ovoga stand tuzlaka dat da popije :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2014, 14:55

fukaratz je napisao/la:Rade Simic clan fukara podgrupa Stupine Metropola :cool: izaci ce on uskoro i u filmu sto se snima o Slobodi kao jedan od tri lika o kojim film govori ;) da napomenem lik je zlatni student
Svaka cast Radetu, pivnica bi mu trebala kupiti novi skuter. Zasluzio je momak.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 jun 2014, 15:49

Dobar je, nema posljedica nikakvih, nek uživa :D
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 15 jun 2014, 16:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:Redzepi produzio ugovor cini se, i moguca pojacanja boje trenera, to je za sad info koji imam..koliko je tacan vidjet cemo na prozivci
deda kazte da jest,napisao sam prosle sedmice za njega...on ostaje dobar je redzepi..sam je zatrazio produzenje..ostaje nam i golman izgleda,najbolji posle romea,sigurno :cool:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2014, 16:47

prica se da bi Krpic mogao otici ;) iskreno ne bi mi bilo zao da ode :cool:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 jun 2014, 17:41

Ima li kakvih novosti?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.