FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Banuj ga odmah jer ne mogu ljudi normalno od njega progovoriti.Najgore što ima još pet imena a uopće ne navija za Sarajevo, nego loži po temama sve redom. 
Mićo je Fićo!
Najjaci lik s komentarom sta da zeljo i sa imaju pomoc opstine odnosno kantona
pa care moj jedna je stvar to sto mi do skora, a pitanje je da li i sad i koliku pomoc imamo a druga je da koliko se sjecam oba trening terena (i zelji i sa) je isfinansiralo ministarstvo kantona sa jos za vrijeme mandata emira h. a garantujem da je bilo jos svakojakih ulaganja.. tacno, bice ovo burna sezona 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
intercontinental
- Kontakt:
Nisam bio na ovom formum do prije 2-3 mjeseca.Dakle nisam bio ni za vrijeme PL kada je Sloboda ispadala.Pa sam se sve čudio zašto su pisali da manijaci i pitari vise na temi,smaraju,hajd ja mislio 2-3 dječaka dođu na temu i smaraju,kad ono vagon njih
Popustite malo
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne znam sto se prepirete sa pojedinim pitarima i manijacima? Sta nas briga kakvo oni misljenje imaju isto sto me previse ne zanima sta se desava sa njima .
Trebaju da svate i nas koji smo malo i u euforiji nakon svega sto se desava u klubu..pa ipak smo se prosle godone mogli lahko ugasit a sad ipak dovodimo 10.000 ljudi na stadion toliko medijski popraceni i td i uz to finansije nisu vise nas problem
Objektivno Sarajevo je sad daleko.ispred svih po organizaciji i iskreno drago mi je bez obzira na to da su nam sportski rivali..ipak su bili u situaciji kakvoj smo i mi samo sto su se oni znali spasiti zahvaljujuci evropi i tu su imali koliko toliko love.
Misljenja sam da je i Sloboda na dobrom putu da krene ka tome i Sloboda je svakako osvjezenje za PL..ovkujem da uz Sarajevo budemo medju najorganizovanim klubovima koji ce se borit za evropu i titule u godinama koje su pred nama
Trebaju da svate i nas koji smo malo i u euforiji nakon svega sto se desava u klubu..pa ipak smo se prosle godone mogli lahko ugasit a sad ipak dovodimo 10.000 ljudi na stadion toliko medijski popraceni i td i uz to finansije nisu vise nas problem
Objektivno Sarajevo je sad daleko.ispred svih po organizaciji i iskreno drago mi je bez obzira na to da su nam sportski rivali..ipak su bili u situaciji kakvoj smo i mi samo sto su se oni znali spasiti zahvaljujuci evropi i tu su imali koliko toliko love.
Misljenja sam da je i Sloboda na dobrom putu da krene ka tome i Sloboda je svakako osvjezenje za PL..ovkujem da uz Sarajevo budemo medju najorganizovanim klubovima koji ce se borit za evropu i titule u godinama koje su pred nama
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ti si jedan od rijetkih pametnih forumasa koji stvari gleda realno,i kao takav si uvijek imao respect! Mi jsmo stali na noge,imamo osnovu al dug je put pred nama i trebamo dokazat sve to! Sve je pocelo dolaskom Tana,pa onda sve to vuce za sobom neke stvari,kod vas dolazi Azmir i Ciro,jos da svaez ovaj malo vise vremena posveti ligi,da se obnovi infrastruktura,smanji ligamonda bi i ostali timovi vjerovatno stali na nogeSaltCityAttack je napisao/la:Ne znam sto se prepirete sa pojedinim pitarima i manijacima? Sta nas briga kakvo oni misljenje imaju isto sto me previse ne zanima sta se desava sa njima .
-
admirbreza
- Kontakt:
Sljedeća sezona sigurno najzanimljivija u zadnjih par godina.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Ima l' novih pojačanja, šuška l' se šta?
Vozi me na Pale preko ledina
Na kraju sljedeće sezone garantujem da će biti jedan post ovog oblika: bilo nam je drago družiti se sa vama, pisati. Sve prepirke i svađe bile su u sportskom duhu, ni protiv koga nemamo ništa lično, ali eto, ne bi bilo zanimljivo da nema provokacija.

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
da hoce bit jedan tvoj post ovog oblika....S.E.R.E.M ZA MEDALJU AL IZVINITEAlibasa je napisao/la:Na kraju sljedeće sezone garantujem da će biti jedan post ovog oblika: bilo nam je drago družiti se sa vama, pisati. Sve prepirke i svađe bile su u sportskom duhu, ni protiv koga nemamo ništa lično, ali eto, ne bi bilo zanimljivo da nema provokacija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Redzepi produzio ugovor cini se, i moguca pojacanja boje trenera, to je za sad info koji imam..koliko je tacan vidjet cemo na prozivci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
CUJ,BOJE TRENERAultrasstyle_tz je napisao/la:Redzepi produzio ugovor cini se, i moguca pojacanja boje trenera, to je za sad info koji imam..koliko je tacan vidjet cemo na prozivci
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Znate ovog lika sto je prodo skuter ? 
RadeGracanicaAA je napisao/la:Znate ovog lika sto je prodo skuter ?
Ne mogu da vjerujem da će JFH-a dovesti. Lik mi je bio među 3 omiljena igrača dok je bio u Čelsiju.
Slikao sam se s njim prije nekih 5-6 godina. Viši sam za glavu
Rade Simic clan fukara podgrupa Stupine MetropolaGracanicaAA je napisao/la:Znate ovog lika sto je prodo skuter ?
Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
STUPINE METROPOLAGracanicaAA je napisao/la:Znate ovog lika sto je prodo skuter ?
inace,tuzlansko na kopakabani
Svaka cast Radetu, pivnica bi mu trebala kupiti novi skuter. Zasluzio je momak.fukaratz je napisao/la:Rade Simic clan fukara podgrupa Stupine Metropolaizaci ce on uskoro i u filmu sto se snima o Slobodi kao jedan od tri lika o kojim film govori
da napomenem lik je zlatni student
Dobar je, nema posljedica nikakvih, nek uživa 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
wienultras
- Kontakt:
deda kazte da jest,napisao sam prosle sedmice za njega...on ostaje dobar je redzepi..sam je zatrazio produzenje..ostaje nam i golman izgleda,najbolji posle romea,sigurnoultrasstyle_tz je napisao/la:Redzepi produzio ugovor cini se, i moguca pojacanja boje trenera, to je za sad info koji imam..koliko je tacan vidjet cemo na prozivci
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
prica se da bi Krpic mogao otici
iskreno ne bi mi bilo zao da ode 
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li kakvih novosti?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.