Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sto se Adebayora tiče, to je bila veoma specifična situacija.On je svim srcem htio ostat u Arsenalu, ali tamo ga niko nije želio osim Ebouea.Ja nisam mogao vjerovat da smo dobili 25M € za tolikog kloca.
Ade bi i rođenu mater prodao za sitniš. Ne znam jesi upoznat al Arseanlovi navijači su 2 godine protiv Ade bili, razlog, nedovoljno se trudio na terenu a tražio veću lovu... A to je u Arsenalu nemoguće, jer tamo nema manekena...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ja ga mrzim od one utakmica protiv city-ja...i mislim da ga vecina istinskih navijaca bilo kojeg kluba mrzi zbog tog, ili da im je barem malo odvratan...Bosco je napisao/la:Sto se Adebayora tiče, to je bila veoma specifična situacija.On je svim srcem htio ostat u Arsenalu, ali tamo ga niko nije želio osim Ebouea.Ja nisam mogao vjerovat da smo dobili 25M € za tolikog kloca.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Znam GunnerS, znam.Ade je bio živi ljenivac, kako su mu u posljednjoj sezoni samo zviždali, svima je živce vadio, izgledao je potpuno nezainterisovano i nije htio ni da trci, a kad bi loptu primio istu bi ili izgubio dok je uštopa ili bi glumio Henrya i išao tamo driblat po strani.
ADE - promašaj od igrača i od čovjeka
EDIT: S onim slavljem je sve dokazao, sreća pa ga mrzim od dana kad je došao u Arsenal.
ADE - promašaj od igrača i od čovjeka
EDIT: S onim slavljem je sve dokazao, sreća pa ga mrzim od dana kad je došao u Arsenal.
Ja ga bas gotivim za mene je vrh,velika igracina sa strasnim fizickim predispozicijama,mnogo mnogo dobar igrac,to sto je prgav to je prica za sebe ali igracke kvalitete mu niko nemoze osporit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koji su to njegovi igrački kvaliteti ?miky_hz je napisao/la:Ja ga bas gotivim za mene je vrh,velika igracina sa strasnim fizickim predispozicijama,mnogo mnogo dobar igrac,to sto je prgav to je prica za sebe ali igracke kvalitete mu niko nemoze osporit
Ja mu mogu osporti. Kakav je on igrač ako ne trči i ne trudi se ?! Ako misli da će mu svaka lopta na tanjiru bit servirana ?! Koji to napadač čeka ?! Ni jedan, svi bar pokušaju se otkriti i kretat, zbunit protivnike il ako imaju bolju šansu da dodaju oni će dodat samo će on pokušat dat gol jer je previše previše sebičan...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hajd još ću jednom pokušati
al ti si skroz pogrešno skonto moj prvi post, bit je da wenger mora biti autoritet i da se njega pita u klubu a ne igrače, znači oni ne smiju ni da pomisle da mjenjaju sredinu dok su pod ugovorom ili bar do pred kraj ugovora, ti si sam rekao da on svakog pušta ko hoće da ide, ja nisam znao da je to tako u arsenalu i mislim da ako je to stvarno tako (a čudno mi je da bude tako) onda je to pogrešno
skonto sam da se ti (il svi vi) slažeš sa ovom politikom, a po meni je ona pogrešna(vjerovatno bi većina navijača bila protiv takve politike u svom klubu) pa sad mi nije jasno zašto je dobro da se puštaju igrači čim požele ići??
et samo to
al ti si skroz pogrešno skonto moj prvi post, bit je da wenger mora biti autoritet i da se njega pita u klubu a ne igrače, znači oni ne smiju ni da pomisle da mjenjaju sredinu dok su pod ugovorom ili bar do pred kraj ugovora, ti si sam rekao da on svakog pušta ko hoće da ide, ja nisam znao da je to tako u arsenalu i mislim da ako je to stvarno tako (a čudno mi je da bude tako) onda je to pogrešno
skonto sam da se ti (il svi vi) slažeš sa ovom politikom, a po meni je ona pogrešna(vjerovatno bi većina navijača bila protiv takve politike u svom klubu) pa sad mi nije jasno zašto je dobro da se puštaju igrači čim požele ići??
et samo to
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Igracke kvalitete pokazuje na terenu...to sto ih ti ne vidis to je druga stvar,statistika govori za sebe..za njegovu visinu je jedan od najbrzih igraca,skok igra odlicna,tehnika takodjer,realizacija...za mene ima sve sto jedan pravi napadac treba da ima...
Naravno to je moje misljenje...tvoje je drugacije o ukusima se ne raspravlja...za mene je vrh i mislim da je City strasno dobar posao napravio sa njim,a vi jos dugo necete imati boljeg napadaca
To sto pricate da ne trci to vam ne pije vodu,gledao sam danas utakmicu i nije ni jedna lopta dosla do Reine i do stopera Liverpoola koju on nije ispratio ili ti ga zaganjao tj vrsio pritisak...to sto kod vas nije ganjao i trcao to je do trenera koji mu je to dopustao,nije ni Ibrahimovic trcao u Interu pa sad u Barceloni mora
Naravno to je moje misljenje...tvoje je drugacije o ukusima se ne raspravlja...za mene je vrh i mislim da je City strasno dobar posao napravio sa njim,a vi jos dugo necete imati boljeg napadaca
To sto pricate da ne trci to vam ne pije vodu,gledao sam danas utakmicu i nije ni jedna lopta dosla do Reine i do stopera Liverpoola koju on nije ispratio ili ti ga zaganjao tj vrsio pritisak...to sto kod vas nije ganjao i trcao to je do trenera koji mu je to dopustao,nije ni Ibrahimovic trcao u Interu pa sad u Barceloni mora
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 feb 2010, 02:05, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja nisam ni tvrdio da je Song loš igrac,naprotiv vrlo dobar je ove sezone i momak napreduje.
Ali Denilson je ,po meni, promašaj totalni.
Sjetih se i Flaminija,koji je vrlo dobro igrao samo ne znam zašto mu se Wenger zahvalio i prodao ga u Milan.
Eduardo definitivno nije kalibar za Arsenala (nema to veze sa ozljedom , nije bio ni prije ozljede).
Šta da kažemo sa Velu , vidimo i sami...Arsene mu je davao šanse redovno,a ovaj mu vracao mizernim ucinkom.
Ako cemo suditi po ovoj sezoni - momak je promašena akvizicija...Bendtner je tu vec 3 godine = nikakvih znakova napretka...Clichy nenormalno oscilira, dok Traorea ne može smatrati nekim ozbiljnim igracem.
Teo je igrac i on ce vremenom još više dokazati svoj talenat i klasu.
Šteta što mladi Ramsey igra istu poziciju organizatora kao i neprikosnoveni lider Fabregas,tako da i nema neku veliku minutažu u jacim utakmicama a radi se o velikom talentu....dobar je potez slanje Wilshere na posudbu jer može igrati.
Rosicky je bio nekad extra klasa ali ozljede su ga dobro nacele i usporile,a i godine ga sustižu.
Nasri još uvijek nije dokazao svoj veliki talenat...Arshavin je pun pogodak što jest jest i u njegovom slucaju Wenger nije pogriješio sigurno,ali on je bio vec formiran igrac i gotov proizvod kad je doveden.
Ali Denilson je ,po meni, promašaj totalni.
Sjetih se i Flaminija,koji je vrlo dobro igrao samo ne znam zašto mu se Wenger zahvalio i prodao ga u Milan.
Eduardo definitivno nije kalibar za Arsenala (nema to veze sa ozljedom , nije bio ni prije ozljede).
Šta da kažemo sa Velu , vidimo i sami...Arsene mu je davao šanse redovno,a ovaj mu vracao mizernim ucinkom.
Ako cemo suditi po ovoj sezoni - momak je promašena akvizicija...Bendtner je tu vec 3 godine = nikakvih znakova napretka...Clichy nenormalno oscilira, dok Traorea ne može smatrati nekim ozbiljnim igracem.
Teo je igrac i on ce vremenom još više dokazati svoj talenat i klasu.
Šteta što mladi Ramsey igra istu poziciju organizatora kao i neprikosnoveni lider Fabregas,tako da i nema neku veliku minutažu u jacim utakmicama a radi se o velikom talentu....dobar je potez slanje Wilshere na posudbu jer može igrati.
Rosicky je bio nekad extra klasa ali ozljede su ga dobro nacele i usporile,a i godine ga sustižu.
Nasri još uvijek nije dokazao svoj veliki talenat...Arshavin je pun pogodak što jest jest i u njegovom slucaju Wenger nije pogriješio sigurno,ali on je bio vec formiran igrac i gotov proizvod kad je doveden.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kao što si rekao, o ukusima se ne raspravlja.Za mene je on obična panjina kao onaj Denilson.Uglavnom, nećemo više o Adebayoru.Ima jedna pjesmica o njemu.
Adebayor, Adebayor his dad washes elephants and his mum is a whore.
Adebayor, Adebayor his dad washes elephants and his mum is a whore.
hmm... Gledaj, ovako da ti pojasnim na primjeru, ok ?!
Adebayor... Navijači su zadnju sezonu dok je igrao u Arsenalu, čitavo vrijeme mu zviždali i galamili na njega, pokušali ga isprovocirat nebil ovaj pokušao malo potrčat. A još više je izazvao gnjev na sebe kada je rekao da zaslužuje veću platu, a možda i najveću u Arsenalu. Tad je stavio do znanja svima nama navijačima Arsenala ( ako se mi ovdje možemo takvim nazvat ) da njemu nije mjesto u Arsenalu. Tad je on htio ić, eh... Da ga je Wenger držao protiv njegove volje, navijači nezadovoljni, on nezadovoljan, tražio bi šta je i prije tražio, to bi se odrazilo na ekipu, ostale igrače i možda i njih povuće sa sobom.
Toure, lik nije mogao podnijet kao što kolega reče da mu momak sa 21 godinom bude kapiten, da mu on "naređuje" da može zagalamit itd itd... A City ponudio više love i otišao. A šta ga je Wenger čuvao, nije mu dao, Toure nezadovoljan, možda bi više griješio i pokazivao Wengeru da mu nije mjesto tu itd itd... Zato, čim je htio otišao je a u Arsenalu sad govore da je atmosfera fenomenalna da se druže, provde svi igrači zajedno, da se tu prijateljstva sklapaju itd itd... Što je nešto najbolje što može bit u ekipi a to samo može bit dobro za ekipu...
Razumiješ li me sad imalo ?!
Adebayor... Navijači su zadnju sezonu dok je igrao u Arsenalu, čitavo vrijeme mu zviždali i galamili na njega, pokušali ga isprovocirat nebil ovaj pokušao malo potrčat. A još više je izazvao gnjev na sebe kada je rekao da zaslužuje veću platu, a možda i najveću u Arsenalu. Tad je stavio do znanja svima nama navijačima Arsenala ( ako se mi ovdje možemo takvim nazvat ) da njemu nije mjesto u Arsenalu. Tad je on htio ić, eh... Da ga je Wenger držao protiv njegove volje, navijači nezadovoljni, on nezadovoljan, tražio bi šta je i prije tražio, to bi se odrazilo na ekipu, ostale igrače i možda i njih povuće sa sobom.
Toure, lik nije mogao podnijet kao što kolega reče da mu momak sa 21 godinom bude kapiten, da mu on "naređuje" da može zagalamit itd itd... A City ponudio više love i otišao. A šta ga je Wenger čuvao, nije mu dao, Toure nezadovoljan, možda bi više griješio i pokazivao Wengeru da mu nije mjesto tu itd itd... Zato, čim je htio otišao je a u Arsenalu sad govore da je atmosfera fenomenalna da se druže, provde svi igrači zajedno, da se tu prijateljstva sklapaju itd itd... Što je nešto najbolje što može bit u ekipi a to samo može bit dobro za ekipu...
nemoj zzaboravit ljubavne veze...hehehe...cuo sam da vermaelen hoce da ozeni wilsherea kad se ovaj vrati sa pozajmice...GunnerS je napisao/la:hmm... Gledaj, ovako da ti pojasnim na primjeru, ok ?!
hehhe...ne zamjeri, sala mala...
AMUNT VALENCIA!
- tony-mortale
- Kontakt:
ok gunners buraz vidim ideš okolo, hajd dobro pet puta piši isto mada za to nikakvog razloga nema, nisam pitao ni za jednog igrača konkretno, znači nemoj mi nabrajati igrač x igrač y i sl. rekao si citiram:"Ako pratiš Arsenal u poslijednjih 13-14 godina koliko je Wenger tu znat ćeš da on ne drži ni jednog igrača protiv njegove volje u klubu. Ako taj igrač hoče da ide, on će ga pustit i nikad neće reć nema dok ugovor ne istekne".
slažeš li se ti s tom politikom ili ne? ništa drugo,
slažeš li se ti s tom politikom ili ne? ništa drugo,
Jarane logično je, da se ne slažem nebi ih simpatisao više nego bilo koji drugi tim izvan BiH-a
- tony-mortale
- Kontakt:
e pa to te pitam al to je pogrešno jer daje loš primjer svim budućim i sadašnjim igračima arsenala, mada ja i dalje ne vjerujem da baš wenger pušta svakog ko hoće da ide, to je jednostavno glupo, jer onda ti ugovor i ne treba ide svako gdje hoće kad hoće i ćao, al hajd ti više pratiš arsenal, pa ako kažeš da je tako ok, al onda se navijači s tim nebi trebali slagati (nemora svaki potez trenera biti ispravan) jer šta sutra da se nedaj bože desi da 5-6 prvotimaca dobije dobre ponude i da požele da promjene klub?GunnerS je napisao/la:Jarane logično je, da se ne slažem nebi ih simpatisao više nego bilo koji drugi tim izvan BiH-a![]()
al neću vam temu začatavati više hokej je na olimpijadi
Ko je rekao da mora bit ?! Ja samo mislim da je ovo ispravan. Naravno, neće Wenger pustit njega na prvu, gledat e on tu da njega odgovori a ako ne može, ako se ovome ide, onda zašto ga zadržavat ?!tony-mortale je napisao/la:e pa to te pitam al to je pogrešno jer daje loš primjer svim budućim i sadašnjim igračima arsenala, mada ja i dalje ne vjerujem da baš wenger pušta svakog ko hoće da ide, to je jednostavno glupo, jer onda ti ugovor i ne treba ide svako gdje hoće kad hoće i ćao, al hajd ti više pratiš arsenal, pa ako kažeš da je tako ok, al onda se navijači s tim nebi trebali slagati (nemora svaki potez trenera biti ispravan) jer šta sutra da se nedaj bože desi da 5-6 prvotimaca dobije dobre ponude i da požele da promjene klub?GunnerS je napisao/la:Jarane logično je, da se ne slažem nebi ih simpatisao više nego bilo koji drugi tim izvan BiH-a![]()
al neću vam temu začatavati više hokej je na olimpijadi
Tako je... Upotpunosti se slažem...paja_patak je napisao/la:Taj Adebayor je panj obicni koji je sebi digao cijenu izostankom Van Persija, taj levat je kostao Arsenal trofeja prvaka engleske prije dvije godine svojim promasajima iako je na kraju zavrsio kao drugi strijelac iza Ronalda sa 28 golova toliko toga je promasio da je to bilo smijesno uz onoliko sansi prosjecan forumas bi zabio 10-15 golova po sezoni...
Zato ga slijedece sezone nije bilo nigdje Van Persi je dvije klase iznad jer Van Persi i zabija i asistira a i ne treba mu 3-4 zicera da zabije. Pored toga seljacina je trazio platu koju je imao Henry, hej on koji Henryu moze vodu nositi na treningu da ima kao on platu. Razlog je uostalom sto ga navijaci nisu volili i pravi je posao napravljen sto smo ga se rijesili i sto sad na ljeto besplatno dovodimo klasu Chamakha!
Ove godine ako ne osvojite titulu(a necete) biti ce iz samo jednog razloga:nemate centarfora 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Da, sigurno će bit to najveći razlog al po meni je isto tako razlog to da nemamo uz TV-a jakog stopera koji se može nosit sa svima... I kojem je prioritet odbrana a ne istrčavanje u napad...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.