Steta sto samo Holandjani idu daljeandro234 je napisao/la:![]()
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znam jel ko pisao ali pomocni sudija koji je ponistio dva gola Meksiku protiv Kameruna je odstranjen sa SP pod sumnjom da je za to dobio novacnu dobit.
A smrdljivom Japancu kazna ce bit to da bude cetvrti sudac ..Armala je napisao/la:Ne znam jel ko pisao ali pomocni sudija koji je ponistio dva gola Meksiku protiv Kameruna je odstranjen sa SP pod sumnjom da je za to dobio novacnu dobit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Btw. Kako se nama ili Meksiku zdrijeb fino otvara. Ova utakmica ce bit bas za povijest jer ko god da ode dalje moze jako daleko...
Pa sad, ne znam baš... Tko god ode dalje naletit će na Nizozemsku/Čile koji su možda i najbolje odigrali na prvenstvu, prije svega Niskozemska... Ja nikako ne bih htio Niskozemce, a još manje latinose...Lillard je napisao/la:Btw. Kako se nama ili Meksiku zdrijeb fino otvara. Ova utakmica ce bit bas za povijest jer ko god da ode dalje moze jako daleko...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ako se prodje ja bi radije Nizozemce.Misljenja sam da bi nam vise pasali.
O ovome sam i ja sinoc razmisljao i uopce me ne bi cudilo da bude tragicar u zadnjem kolu.Sapuiza je napisao/la:Ochou je kontra Brazila posralo kao nikad u karijeri, a pošto je on klasični "ludi" golman očekujem da protiv Hrvatske maksimalno usere.
Da, ali to je jedna utakmica, jbga ako pogledas zdrijeb drugih vidjet ces da je dosta tezi (mislim na cjelokupan, ne samo na 1/8 finala).dubrava je napisao/la:Pa sad, ne znam baš... Tko god ode dalje naletit će na Nizozemsku/Čile koji su možda i najbolje odigrali na prvenstvu, prije svega Niskozemska... Ja nikako ne bih htio Niskozemce, a još manje latinose...Lillard je napisao/la:Btw. Kako se nama ili Meksiku zdrijeb fino otvara. Ova utakmica ce bit bas za povijest jer ko god da ode dalje moze jako daleko...
To se traziDojam je da Meksikanci ni u najgorim mislima ne računaju s mogućim ispadanjem od Hrvatske. U njima prevladava strašna samouvjerenost, koja u takvoj količini često graniči s bahatošću.
- Nismo zadovoljni samo ulaskom u drugi krug, želimo biti prvi u skupini - poručio je Javier Chicharito Hernandez, a još je korak dalje otišao odlični veznjak Andres Guardado.
- Ne smijemo se opustiti, jer bi nam se moglo dogoditi da ispadnemo. Moramo nastaviti s našim pobjedničkim mentalitetom i vjerujem da ćemo ostvariti ono što želimo. A to je prvo mjesto u skupini, koje nam je nadohvat ruke. U sličnoj smo situaciji kao Brazil, moramo dati sve od sebe u zadnjem kolu, jer mogla bi odlučivati i gol-razlika. Odigrali smo sjajno protiv momčadi koja je glavni kandidat za naslov, možemo se nositi sa svakim i svakoga pobijediti. Protiv Hrvatske, dakle, idemo po prvo mjesto - rekao je Guardado
Ako je ovo stvarno rekao uvjeren sam da prolazimo
- Consigliere
- Kontakt:
Jesam li jedini koji misli da je Ochoa imao jednu maestralnu intrvenciju (Neymar glavom) a onda su ga brazilci jednostavno gadjali na crti. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
NisiConsigliere je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da je Ochoa imao jednu maestralnu intrvenciju (Neymar glavom) a onda su ga brazilci jednostavno gadjali na crti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Sa službene fb stranice nogometne reprezentacije Hrvatske:

Mrzitelji patite

Mrzitelji patite
- badblueboylivno
- Kontakt:
...jeL nam takvi ne trebaju...
Nije to nikakva službena stranica hrvatske reprezentacije.
Nije to nikakva službena stranica hrvatske reprezentacije.
Hayley <3
-
albino1990
- Kontakt:
hahahahahahahahahaha koji bolid hahahahahahah
https://www.facebook.com/cff.hns?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/cff.hns?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
- korisnikforuma
- Kontakt:
Ochoa je nizak golman pa mu svaka obrana izgleda kao nekakva parada svjetske klase.Consigliere je napisao/la:Jesam li jedini koji misli da je Ochoa imao jednu maestralnu intrvenciju (Neymar glavom) a onda su ga brazilci jednostavno gadjali na crti.
Ista stvar kao i Casillas, takve lopte bi Van der Sar na prsa štopavao
Dosta teatralan golman u svakom slučaju, a i sklon je kiksevima,nadajmo se da će to dokazat u sljedećoj utakmici
[youtube][/youtube]

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sudi Irmatov (Uzbekistanac). Solidan sudac, kad vec ne moze iz Europe ovaj je odlican.
Mimo je manje više za sve u pravu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mimo je dosadan.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.