21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
[youtube][/youtube]

- dr.van nostrand
- Kontakt:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Goalgetter
- Kontakt:
Vidi @dr.van nostranda sto strasi ljude, i spusta euforiju. 
Te godine je Nigerija imala svoju zlatnu generaciju. Ovo sada nije ni sjenka te reprezentacije. Ipak treba biti oprezan.dr.van nostrand je napisao/la:![]()
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Upalih sinoc u gluha doba tekmu protiv argentine da pregledam. Stvarno smo dobro odigrali i nismo argentincima ostavili mnogo prostora. treba krenuti s istom formacijom i praviti presing u intervalima, ali nikako jucati na pobjedu jer su nigerijci opasni iz kontri. Ove tekme me vise strah nego one prve, valjda zato sto je kljucna.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Samo bez poraza momcovi, možemo mi to. 
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Vidi @dr.van nostranda sto strasi ljude, i spusta euforiju.
Poznavajuci nasu odbranu, ocekujmo probleme, pa barem u odbranirevan je napisao/la:Te godine je Nigerija imala svoju zlatnu generaciju. Ovo sada nije ni sjenka te reprezentacije. Ipak treba biti oprezan.
Napad ce biti aBda na uobicajenom nivou.
Nisu generacija za pamcenje ali su i kao takvi najbolji u Africi.
Oprez braco
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
I momčiluka prije utakmice odvesti pred nigerijski gol, da se opet ne zabuni kao protiv Argentine. 
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kad su im ovi momciluci uspjeli zabiti jedan gol, mozemo mi makar tri.
Kad su im ovi momciluci uspjeli zabiti jedan gol, mozemo mi makar tri.
Gana mi je dosad najbolja Afrička repkla. Ovi ostali dosad su mi bukvalno ogadili svjetsko, pa čak i izvinakana obala slonovače.
AKN ne osvaja najkvalitetnija ekipa to je očigledno, jer dole svi manje više igraju na isti kalup, pa na kraju ko više trči ko je više uporan i osvoji.
Fakat im ekipe igraju bez ikakvog smisla, i tu je naša šansa, ako povežemo igru oni neće baš znati odgovoriti na to
AKN ne osvaja najkvalitetnija ekipa to je očigledno, jer dole svi manje više igraju na isti kalup, pa na kraju ko više trči ko je više uporan i osvoji.
Fakat im ekipe igraju bez ikakvog smisla, i tu je naša šansa, ako povežemo igru oni neće baš znati odgovoriti na to
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Evo i sanjo sam tekmu, bas mi se odavno to nije desilo
65. minut, vodimo 1:0 (problem je samo što je neki Jones zabio taj gol, al **** ga). Mi se povukli fol, svi na 35-40 metara od našeg gola, Nigerija napada ali nauspjesno. Govorim ja starom prerano smo se povukli, zabit će nam ga kad tad. I taman dok sam govorio to, Bešić krade loptu i šalje je Izetu u kontru. Kontra 3 na 3, Izet vuče loptu po sredini, ispred njega sa lijeve strane Lulić sa desne Džeko. Izet prolazi svog čuvara i ostaje sam na vrhu šesnaesterca, i preciznim šutem po zemlji pogadja za 2:0. Citirajte me večeras kad se isposvati da sam prorok
65. minut, vodimo 1:0 (problem je samo što je neki Jones zabio taj gol, al **** ga). Mi se povukli fol, svi na 35-40 metara od našeg gola, Nigerija napada ali nauspjesno. Govorim ja starom prerano smo se povukli, zabit će nam ga kad tad. I taman dok sam govorio to, Bešić krade loptu i šalje je Izetu u kontru. Kontra 3 na 3, Izet vuče loptu po sredini, ispred njega sa lijeve strane Lulić sa desne Džeko. Izet prolazi svog čuvara i ostaje sam na vrhu šesnaesterca, i preciznim šutem po zemlji pogadja za 2:0. Citirajte me večeras kad se isposvati da sam prorok
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Pitanje za raju iz Beca....ima li negdje public viewing veceras, da nebi opet u kafani gledao hehe
??
ja zadnji put kad sam sanjao utakmicu nikako nije dobro prošloDonnie Darko je napisao/la:Evo i sanjo sam tekmu, bas mi se odavno to nije desilo![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Još nešto više od 12 sati do tekme. Mene sve više hvata nrvoza, gore me ove tekme strah nego protiv Argentine. Protiv Argentine sam znao da nemamo šta izgubit ali ovdje znam da možemo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Eh to je ono što kida živce, a šta li će tek biti noćas?Unofficialpage je napisao/la:Još nešto više od 12 sati do tekme. Mene sve više hvata nrvoza, gore me ove tekme strah nego protiv Argentine. Protiv Argentine sam znao da nemamo šta izgubit ali ovdje znam da možemo.
Ko će dočekati 00:00 ..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam, mislim da će biti isti osječaj kao peotiv Francuza, tad sam se zadnjim 15-20 min tresaoAmar Dzeko je napisao/la:Eh to je ono što kida živce, a šta li će tek biti noćas?Unofficialpage je napisao/la:Još nešto više od 12 sati do tekme. Mene sve više hvata nrvoza, gore me ove tekme strah nego protiv Argentine. Protiv Argentine sam znao da nemamo šta izgubit ali ovdje znam da možemo.![]()
Ko će dočekati 00:00 ..
Došlo je i do promjene avatara, nisam mogao ostati ravnodušan
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
joj koja dilema da l' počet kao protiv Argentine ili sa dva napadača 
Ja sam se tresao i protiv Argentine, sav sam utrn'o bio od treme. Mogu mislit kako ce tek veceras bit'. 
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Goalgetter
- Kontakt:
Kao protiv Argentine, logicno.Chinaglia je napisao/la:joj koja dilema da l' počet kao protiv Argentine ili sa dva napadača
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ja sam protiv Argentine bio opušten koliko sam mogao, jer se nisam htio razočarati, a na kraju sam bio ponosan.Keenan.- je napisao/la:Ja sam se tresao i protiv Argentine, sav sam utrn'o bio od treme. Mogu mislit kako ce tek veceras bit'.
Zato noćas ima da jedem cigarete..
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.