ultrasstyle_tz je napisao/la:onda ni Ibra ne moze da igra, o Pipu da ne pricam jbg razliciti tipovi napadaca...Mandzo je meni uvijek bio klasa od igraca, al eto on izleti iz Bajerna jer Gvardiola nece radnika..
kljucna stvar je sto su nama igraci na izdisaju i fizicki nepripremljeni i onda ti ne mozes od Dzeke samog ocekivat cuda..samo je Mesi na ovom SP dao dva gola sam, i Roben a ostalo sve manje vise kolektivne akcije...
kod nas Mujdza pola godine nije igrao-umro (kod njih Srna ore po strani)...kod nas vezni u Kuaibi umro (kod njih vezni u Manausu ore, Perisic, Modric, Rakitic prekucali teren jbt isto protiv crnaca), bekovi nam mrtvi, tamo Pranjic i Vrsaljko trce ko ludi...nema ovdje individualnih krivaca, Pjanic, Dzeko, Misimovic...jednostavno ekipa nije dorasla i nije na pravi nacin selektovana i pripremljena za SP ni na jednom planu, kako takticki, tako zdravstveno, fizicki, formacijski itd itd - a zna se na ciju adresu to ide.
Ma Ibra je klasa za sebe. Pipo yebiga, on je uvijek izgledao ko slina ali ga uvijek dadne na kraju..
Većina je upozoravala da Nigerije i Kamerun nisu iste reprezentacije. Naprotiv, za Kamerun se prije početka znalo da su već ispali zbog problema unutar reprezentacije. Još igrač više za Hrvate koji su iskusniji od nas i logično je da će ih rutinski dobiti.
Bekovi i krila su nam odsječeni u obje utakmice. Oni šutevi Hajrovića, sve je ono bilo na individualni kvalitet. A kad su ti krila i bekovi odsječeni, sredini jedino ostaje da igra na najgoru varijantu, kroz sredinu. A tu igrači zgusnuti tako da sam se ja halalio u startu drugog poluvremena sa 1/8 finala. Plus nam još igrači svi osim Bešića ko krepane mačke nakon 60-e minute.
Ali opet kažem, ja uvijek od Edina očekujem najviše kao i većina nas i zato kad on odigra loše neka se pomiri i on a i svi koji ga brane da će trpiti kritike. Znači drag mi je, ali preko nekih stvari jednostavno ne mogu da pređem.