Hehehe...Da,znam za tog direktora,izvjesni gosp. Reuf Cigla,koji je vec godinama na celu gradjevinske firme "Plati pa gradi"..Nego rece mi "ona jedna" da slican snimak ima sa direktorom konkurentske firme "Gradi pa plati". Navodno je izvjesni gospodin Abid Fosna pristao da finansira izgradnju pomocnog terena,sa kompletnim pratecim sadrzajima poput pivnice, cevabdzinice, "odaje za individualne treninge", masaze...itd...itd...Neutral je napisao/la:Hah , poboljšanja svima ugovor. Našli smo novog sponzora , televizija "XXX" želi nam prenositi susrete, a ne samo to, nego i naše starlete svakodnevno. Tako da smo u plusu jer manje plaćamo starlete nego što dobijamo od ove televizije.
Također na pomolo je novi ugovor sa građevinskom firmom "Plati pa gradi" oko izgradnje novog stadiona. Naime, jedna od starleta je imala snimak jedan od direktora te istoimene firme kako >pip>. Čovjek neće da mu žena sazna za to, te njegova 2 sina i jedna kćerka. Tako da smo blackmail pomalo njega i on je spreman obezbijediti sredstva za gradnju "Spamm" stadiona.
Ono što posebno raduje da se na raznim party-ima uoći utakmica pojavljuju slavna imena kao Boris Becker, Tiger Woods, John Terry i mnogi ljubimci naših novih starleta. Ovo je bio odličan potez našeg kapitena. Dresovi će nam biti sa novim sponzorom, to sam zaboravio da napišem, te se nadamo odličnom suradnjom u narednom sezonama.
Želimo biti najbolji, a financijski smo već daleko ispred ostalih. Naša ekonomska računica je najbolja.
Ako Bog da u nove pobijede.

Uskoro o novim desavanjima vezanim za FK Spamm...

Ovo je sjajan pokazatelj kako se pametno radi u jednom prvoligaskom kolektivu...Na izmaku sezone vec se krece u pripreme za narednu,sto samo pokazuje ozbiljnost nase uprave...