SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

damir_82
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la damir_82 » 22 feb 2010, 19:23

Neutral je napisao/la:Hah , poboljšanja svima ugovor. Našli smo novog sponzora , televizija "XXX" želi nam prenositi susrete, a ne samo to, nego i naše starlete svakodnevno. Tako da smo u plusu jer manje plaćamo starlete nego što dobijamo od ove televizije.
Također na pomolo je novi ugovor sa građevinskom firmom "Plati pa gradi" oko izgradnje novog stadiona. Naime, jedna od starleta je imala snimak jedan od direktora te istoimene firme kako >pip>. Čovjek neće da mu žena sazna za to, te njegova 2 sina i jedna kćerka. Tako da smo blackmail pomalo njega i on je spreman obezbijediti sredstva za gradnju "Spamm" stadiona.

Ono što posebno raduje da se na raznim party-ima uoći utakmica pojavljuju slavna imena kao Boris Becker, Tiger Woods :mrgreen: , John Terry i mnogi ljubimci naših novih starleta. Ovo je bio odličan potez našeg kapitena. Dresovi će nam biti sa novim sponzorom, to sam zaboravio da napišem, te se nadamo odličnom suradnjom u narednom sezonama.

Želimo biti najbolji, a financijski smo već daleko ispred ostalih. Naša ekonomska računica je najbolja.

Ako Bog da u nove pobijede. ;)
Hehehe...Da,znam za tog direktora,izvjesni gosp. Reuf Cigla,koji je vec godinama na celu gradjevinske firme "Plati pa gradi"..Nego rece mi "ona jedna" da slican snimak ima sa direktorom konkurentske firme "Gradi pa plati". Navodno je izvjesni gospodin Abid Fosna pristao da finansira izgradnju pomocnog terena,sa kompletnim pratecim sadrzajima poput pivnice, cevabdzinice, "odaje za individualne treninge", masaze...itd...itd...:D
Uskoro o novim desavanjima vezanim za FK Spamm... :lol:
Ovo je sjajan pokazatelj kako se pametno radi u jednom prvoligaskom kolektivu...Na izmaku sezone vec se krece u pripreme za narednu,sto samo pokazuje ozbiljnost nase uprave...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2010, 19:34

Oplakah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Biti ćemo ako Bog da najspremnija ekipa na početku nove sezone,ali i kupa. Čevapdžinica će nam dobro doći, ali i moja privatna Doner Kebab radnja sa Turskim rezačem mesa. Ponio je i svoju sablju za rezanje mesa. Kako smo krenuli uskoro ćemo moći i trgovački centar da gradimo sa prodajom naših dresova, te ćemo biti prva ekipa koja će imati zamjene igrača. Također postoje glasine da će nam Hugh Hefner biti jedan od članova uprave. Sa njim dolaze i nova osvježenja nad i ovako prošlogodišnjom slabom upravu. Počela je akcija građenja i pravljenje Evropskog Spamma.

I kod prodaje godišnjih ulaznica stojimo dosta dobro. Lahko je to, kada uz kupnju godišnje karte dobijete eksluzivni Dvd sa novim filmom Lise Ann. Također postoje glasine da je naš uvaženi sekretar upao u "šemu" sa Ninom, te da se sprema eksluzivno novi video s njim kao glavnom ulogom.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 22 feb 2010, 19:46

:lol: :lol:

Ali to nije sve...(ko sa onih reklama Top Shopa,inace sponzora nase lige..:P) U pripremi je jos mnogo pogodnosti za nase vjerne navijace i sve one koji odluce vikende provoditi na Spammodromu...
Eto Neutral,pa se vidimo na treningu... :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2010, 19:58

Pa da, katalozi se dijele na tribinama, a trening je ako Bog da sutra ujutro u 8 sati, a noćni poslije Akšama.

Moramo se navikavati na nove uvjeti, od malog kluba nastade veliki. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i dalje. Dok mi kujemo svakakve planove Big_amko se želi kandidirati za novog predsjednika u upravi, te ne samo to. Želi da zamjeni Hugh u PIP, neću da reklamiram.

Okej, e tako brate, ne zaboravi ponijeti kopačke, a kako je cool onaj novi durex automat :roll:

Trebali smo knjiu napisati o našem timu, kako smo se digli od ničega pa do sada. :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 feb 2010, 20:21

Zna se ba ko je prvi strijelac lige. Svaki klub koji me od naredne sezone želi u svojim redovima mora izdvojiti 34.500.000 eura!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 22 feb 2010, 20:22

MinistaR je napisao/la:Zna se ba ko je prvi strijelac lige. Svaki klub koji me od naredne sezone želi u svojim redovima mora izdvojiti 34.500.000 eura!

Onda za CSH treba 48.000.000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Post Postao/la Avatar » 22 feb 2010, 20:29

S-Y-L-A-R u kojoj si ti ekipi?? Ako nemas ekipe,nemozes igrati kladionicu.

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 22 feb 2010, 20:30

Avatar je napisao/la:S-Y-L-A-R u kojoj si ti ekipi?? Ako nemas ekipe,nemozes igrati kladionicu.

on je u klubu Crazy Legs :o :o :o

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 22 feb 2010, 20:37

Neutral je napisao/la:Pa da, katalozi se dijele na tribinama, a trening je ako Bog da sutra ujutro u 8 sati, a noćni poslije Akšama.

Moramo se navikavati na nove uvjeti, od malog kluba nastade veliki. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i dalje. Dok mi kujemo svakakve planove Big_amko se želi kandidirati za novog predsjednika u upravi, te ne samo to. Želi da zamjeni Hugh u PIP, neću da reklamiram.

Okej, e tako brate, ne zaboravi ponijeti kopačke, a kako je cool onaj novi durex automat :roll:

Trebali smo knjiu napisati o našem timu, kako smo se digli od ničega pa do sada. :mrgreen:
Knjiga je u pripremi,sa svim bitnim detaljima vezanim za historiju kluba...jeste da sam kasnije dosao,al mi je cast nositi dres Spamm-a (pogotovo ovaj novi)..:D Odoh da ocistim kopacke (jos nema one sto je predsjednik obecao za ciscenje)...Znaci vidimo se ujutru u 8...jedva cekam...:D

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 22 feb 2010, 23:50

steta za ovo 0-0 u zadnjem kolu, tu smo izgubili mozda kljucna 2 poena za odbranu titule. ovako smo 4 poena iza prvog. srecom pa se sastaje u zadnja 2 kola velika cetvorka pa ima jpos trunka nade. naravno moramo nase pobjediti kao prvo.

fino je i vidjet, da vodimo na vjecnoj tabeli.
sada smo se opet vratili u formu, i sa tom formom cemo valjda odigrati i kup, pa bi tako mogli daleko dogurati.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 feb 2010, 00:22

damir_82 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Pa da, katalozi se dijele na tribinama, a trening je ako Bog da sutra ujutro u 8 sati, a noćni poslije Akšama.

Knjiga je u pripremi,sa svim bitnim detaljima vezanim za historiju kluba...jeste da sam kasnije dosao,al mi je cast nositi dres Spamm-a (pogotovo ovaj novi)..:D Odoh da ocistim kopacke (jos nema one sto je predsjednik obecao za ciscenje)...Znaci vidimo se ujutru u 8...jedva cekam...:D

Ako Bog da, ali ja moram ranije sa treninga, moram ići na jedan sastanak. ;)

Gdje li nam je kapiten, sigurno negdje kondiciju "nabija" :roll: :lol: :mrgreen:

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 23 feb 2010, 01:06

jos dva kola do kraja katastrofalne sezone za Vukove zla
Nakon pocene pobjede poceli su se nizati katastrofalni navijaci ali gore od toga je sto su navijaci izgubili vjeru u nas i sada je na nama da vratimo osmjeh i zadovoljstvo tim ljudima. Zeljno iscekujemo da se ova nasa havarija od sezone zavrsi da pocnemo do nule iduce sezone. Igraci su se odrekli sovjih primanja do iduce sezone te ce sve utakmice igrati o svome trosku :)
http://www.wix.com/haris_alibaba/NK_Vukov_zla

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 23 feb 2010, 01:07

Molio bih clanove svoje ekipe za diskreciju, u zutilima su nas stadion vec prozvali Spermadrom. Svi moji kontakti sa pomenutim damama su bili poslovne prirode. Dok ste se vi tu zahebavali ja sam nastojao ugovoriti prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom, ali oni nisu bili spremni udovoljiti mojim zahtjevima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 feb 2010, 01:08

big_amko je napisao/la:Molio bih clanove svoje ekipe za diskreciju, u zutilima su nas stadion vec prozvali Spermadrom. Svi moji kontakti sa pomenutim damama su bili poslovne prirode. Dok ste se vi tu zahebavali ja sam nastojao ugovoriti prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom, ali oni nisu bili spremni udovoljiti mojim zahtjevima.

Treba im poslati Tori Black, odmah bi pristali na to. Da , poslovne prirode, sada sam sretan što su dio našeg tima :mrgreen:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 feb 2010, 09:46

Marseille84 je napisao/la:
Avatar je napisao/la:S-Y-L-A-R u kojoj si ti ekipi?? Ako nemas ekipe,nemozes igrati kladionicu.

on je u klubu Crazy Legs :o :o :o
eto avatar napisao ti je covjek u kojoj sam ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 feb 2010, 13:25

Spamm-FK Topnici
Joint FC-FK Pjetlovi
Bhfanaticos-FK Formula
Blue Train-Grizzlies
Cekicari-Green Dragons
Mislish United-FK Heroji
Crazy Legs-NK Vukovi Zla
Gonghasi-FK Gromovi
Zadnja Klupa-FK Mumije
Jedinstvo Manchester-FK Bilderi
Stolac Hercegovina-FK Klošari
Pivopije-Kockari
Kljušinari-Garaže
BackSpace United-FK Gušteri

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 feb 2010, 13:41

3 SPORTSPORT.BA LIGA

FK Heroji 2,35
FK Gromovi 3,25
Green Dragons 4,05
FK Mumije 4,120
Grizzlies 5,50
NK Vukovi Zla 6,80
FK Topnici 7,90
FK Pjetlovi 9,00
FK Formula 11,00

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 feb 2010, 14:24

Marseille84 je napisao/la:Spamm-FK Topnici
Joint FC-FK Pjetlovi
Bhfanaticos-FK Formula
Blue Train-Grizzlies
Cekicari-Green Dragons
Mislish United-FK Heroji
Crazy Legs-NK Vukovi Zla
Gonghasi-FK Gromovi
Zadnja Klupa-FK Mumije
Pivopije-Kockari
Kljušinari-Garaže
Jeli ovo igramo kup protiv Bh Fanaticosa.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 feb 2010, 15:00

Devil je napisao/la:
Joint FC-FK Pjetlovi
Bhfanaticos-FK Formula
Blue Train-Grizzlies
Cekicari-Green Dragons
Mislish United-FK Heroji
Crazy Legs-NK Vukovi Zla
Gonghasi-FK Gromovi
Zadnja Klupa-FK Mumije
Pivopije-Kockari
Kljušinari-Garaže
Jeli ovo igramo kup protiv Bh Fanaticosa.

Raspored Kupa ce se znati poslije 14.kola sve tri lige.Sistem takmicenja bit ce objavljen u obavjestenjima u sledecoj sedmici.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 23 feb 2010, 16:23

Wonderkid je napisao/la:
Joint FC-FK Pjetlovi
Bhfanaticos-FK Formula
Blue Train-Grizzlies
Cekicari-Green Dragons
Mislish United-FK Heroji
Crazy Legs-NK Vukovi Zla
Gonghasi-FK Gromovi
Zadnja Klupa-FK Mumije
Pivopije-Kockari
Kljušinari-Garaže
Sta predstavljaju ovi parovi :?
Trenutno nista.Pretpostavljam da je @Marselle84 malo kalkuliso kako bi trebali izgledati parovi prvoga kola KUP-a.Ali to ce se znati kada se zavrsi prvenstvo ss.lige.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.